Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: hdmi hulp  (gelezen 4334 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
hdmi hulp
« Gepost op: oktober 22, 2011, 11:19:28 am »
beste mensen,
vandaag heb ik een ps3 aangeschaft. ik heb een full hd tv dus heb me er ook maar een hdmi kabel bijgekocht. alleen wat ik ook doe ik krijgt het beeld maar niet via de hdmi kabel, enige andere manieren?

gr, len



Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: hdmi hulp
« Reactie #1 Gepost op: oktober 22, 2011, 12:02:29 pm »
wat voor tv is het? misschien een game mode optie?

HDMI kabel ondersteund 1.3?

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #2 Gepost op: oktober 22, 2011, 12:54:15 pm »
wat voor tv is het? misschien een game mode optie?

HDMI kabel ondersteund 1.3?

een samsung meer weet ik niet meer, weet wel dat er geen game optie opzat. ja, 1.4 is het

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: hdmi hulp
« Reactie #3 Gepost op: oktober 22, 2011, 07:35:25 pm »
Probeer eens:

PS3 resetten (Doormiddel van: Knop indrukken hoor je piep dat hij aanspringt, houd de knop in tot er een volgend piepje komt. Nu is hij weer op AV)

TV even stroomloos maken en weer opnieuw proberen.

Anders even de PS3 aansluiten op een andere TV met HDMI (Buren, vrienden, ouders) om te kijken of het de Kabel of PS3 is.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #4 Gepost op: oktober 22, 2011, 09:49:28 pm »
echt vreemd dit. als ik m op hdmi zet via de tv krijg ik daar boven wel de resolutie staan, soms 720 soms 1080.

als ik m op av heb staan vraagt die van er is een hdmi apparaat gedecteerd, wilde u de audio en video daar uit voeren? druk ik op ja, zie je bij av niks meer. switch ik naar hdmi zie ik nog niks op de relolutie en de 60 hz na.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: hdmi hulp
« Reactie #5 Gepost op: oktober 22, 2011, 11:13:47 pm »
Heb je al de rest geprobeerd die Hoolz beschrijft? Dat lost je probleem op. Dus als je PS3 uit staat hem aan zetten door middel van de standby toets in te drukken op je PS3 en deze ingedrukt houden totdat je diverse piepjes hoort. Je PS3 gaat nu om paar instellingen vragen.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #6 Gepost op: oktober 22, 2011, 11:41:17 pm »
Heb je al de rest geprobeerd die Hoolz beschrijft? Dat lost je probleem op. Dus als je PS3 uit staat hem aan zetten door middel van de standby toets in te drukken op je PS3 en deze ingedrukt houden totdat je diverse piepjes hoort. Je PS3 gaat nu om paar instellingen vragen.


ja dat heb ik gedaan. ik heb dus beide kabels erin. de av en de hdmi. dan zet ik m aan hoor ik 2 piepjes, staat hij op av krijg ik in beeld te zien of ik hdmi wil gebruiken. vervolgens druk ik op accepteren en wordt het zwart. dan zet ik het op de tv op hdmi, krijg ik alleen rechts boven te staan hdmi met de resolutie en vervolgens blijft het gewoon zwart.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: hdmi hulp
« Reactie #7 Gepost op: oktober 23, 2011, 12:21:46 am »

ja dat heb ik gedaan. ik heb dus beide kabels erin. de av en de hdmi. dan zet ik m aan hoor ik 2 piepjes, staat hij op av krijg ik in beeld te zien of ik hdmi wil gebruiken. vervolgens druk ik op accepteren en wordt het zwart. dan zet ik het op de tv op hdmi, krijg ik alleen rechts boven te staan hdmi met de resolutie en vervolgens blijft het gewoon zwart.

Ten eerste de AV kabel eruit halen als je de reset doet. En als je de rest goed doet krijg je een paar vragen te zien op je scherm. krijg je dat niet dan laat je denk ik de standby toets te vroeg los.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #8 Gepost op: oktober 23, 2011, 01:11:16 am »
ik snap er helemaal niks meer van. niks werkt.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: hdmi hulp
« Reactie #9 Gepost op: oktober 23, 2011, 01:15:22 am »
ik snap er helemaal niks meer van. niks werkt.

En als je alleen de AV kabel erin stop en de HDMI kabel eruit haalt en dan een soft rest doet zoals eerder beschreven. Krijg je dan wel beeld? En heb je echt een hele nieuwe PS3 of heb je er één van iemand overgenomen.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #10 Gepost op: oktober 23, 2011, 01:51:28 am »
En als je alleen de AV kabel erin stop en de HDMI kabel eruit haalt en dan een soft rest doet zoals eerder beschreven. Krijg je dan wel beeld? En heb je echt een hele nieuwe PS3 of heb je er één van iemand overgenomen.

ja mijn ps3 is helemaal nieuw, jaja met de av heb k wel gewoon beeld hoor. alleen dat is dan iets van 526 i ofzoiets. ik wil gewoon 1080p met hdmi haha

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: hdmi hulp
« Reactie #11 Gepost op: oktober 23, 2011, 01:53:47 am »
Als je in je PS3 menu naar "Instellingen" gaat en dan naar "Beeldscherminstellingen" wat staat er dan bij "Diepe kleuren uitvoer (HDMI)"? Staat deze aan of uit?

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #12 Gepost op: oktober 24, 2011, 01:58:59 am »
Als je in je PS3 menu naar "Instellingen" gaat en dan naar "Beeldscherminstellingen" wat staat er dan bij "Diepe kleuren uitvoer (HDMI)"? Staat deze aan of uit?

ik heb daar alles op aan of automatisch staan.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: hdmi hulp
« Reactie #13 Gepost op: oktober 24, 2011, 02:00:50 am »
ik heb daar alles op aan of automatisch staan.

Zet de "Diepe kleuren uitvoer (HDMI)" eens op uit. Sluit je PS3 dan af. Haal je AV kabel uit de PS3 en sluit je PS3 met HDMI aan op je TV. Start dan je PS3 door middel van een soft reset zoals eerder in dit topic beschreven.

Offline lenbel

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 80
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: hdmi hulp
« Reactie #14 Gepost op: oktober 24, 2011, 02:06:38 am »
Zet de "Diepe kleuren uitvoer (HDMI)" eens op uit. Sluit je PS3 dan af. Haal je AV kabel uit de PS3 en sluit je PS3 met HDMI aan op je TV. Start dan je PS3 door middel van een soft reset zoals eerder in dit topic beschreven.

dan krijg ik als nog links boven hdmi2 te staan met de rusolutie (720p) maar het scherm blijft zwart.

duw ik vervolgens de av kabe ler weer in, zet ik hem op  av via de tv krijg ik een melding van"er is een beschikbare hdmi apparaat gedetecteerd. wilt u vido en audio uitvoeren met hdmi?. dan druk ik op ja. wordt het helemaal zwart. dus ik via de tv naar hdmi, krijg ik vervolgens nog niks, nu staat er wel bij dat de rustolutie 1080p is maar nog steeds zwart.

:(

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013