Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps3 slim 320 gb Net nieuw  (gelezen 3247 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Taker1987

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Gepost op: september 13, 2011, 03:13:16 pm »
ik heb op mn verjaardag een ps3 slim gekregen 320 gb met killzone erbij.
ik had al een ps3 fat maar ik wou een nieuwe ivm de 40 gb harde schijf en t gevaar dat de fat stuk gaat.

nu heb ik sinds 2 weken mn ps3 slim, en ere gister mn eerste vastloper gehad in bc2 online .
was online aan het spelen en ineens loopt die vast.
die zelfde avond killzone willen spelen maar toen ik killzone in mn ps3 deed start hij het spel op met een zwart scherm maar wel geluid. heb toen de powerknop ingedrukt om opnieuw op te starten,daarna gewoon killzone kunnen spelen zonder problemen.

gister avond ben ik weer bc2 aan het spelen en op het moment dat ik met mijn tank tegenover een andere tank sta loopt mn ps3 weer vast,dus opnieuw opgestart,de hele avond geen last meer gehad met bc2 .

nu wil ik vanmorgen pes 2011 spelen, ps3 start normaal op kan gewoon door de menu,s browsen.dus ik klik op pes2011 om op te starten,start die op met een zwart scherm maar wel geluid.
nu via de controller gegokt op de ps toets en dan game beindigen(op gevoel) dat ging goed en ik kwam weer in het hoofdmenu.
daarna het spel weer opgestart en nergens last van. heb de hele dag pes gespeeld.


iemand hier ervaring mee of weet waar dit aan licht ?
heb geen zin om deze ps3 naar sony op te sturen of om een nieuwe te eisen in de winkel.ik hoop dat dit gewoon een probleem aan de hdmi kabel ligt of aan mn tv maar niet aan mijn ps3 .

bedankt alvast



Offline Fastgonerr

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 600
  • Aantal schouderklopjes: 18
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #1 Gepost op: september 13, 2011, 06:57:34 pm »
Misschien 1 of andere fout in de software van die ps3, anders even nagaan bij de toko waar je hem heb gehaald

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #2 Gepost op: september 14, 2011, 08:58:11 am »
maatje van me zn slim doet hetzelfde.

Geen idee echter wat hier een fix voor is. Kan goed een firmwarefout zijn.

Offline Orton

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 563
  • Aantal schouderklopjes: 27
    • LoF
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #3 Gepost op: september 14, 2011, 12:45:12 pm »
Heb soms ook last van een vast slaande ps3. Dit zou ook kunnen komen door een fout in het spel of op de dvd zelf. Maar ik heb eens gekeken op me dvd's maar zie geen krasjes of wat dan ook. Volgens mij ligt het aan de ps3 zelf want hij heeft het maar met sommige spellen.

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #4 Gepost op: september 14, 2011, 01:50:53 pm »
zulke dingen kunnen liggen aan de Blu-Ray lens.. en de drive

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #5 Gepost op: september 14, 2011, 03:42:21 pm »
ik zou even mee teruggaan naar de winkel. ;)

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #6 Gepost op: september 14, 2011, 05:13:47 pm »
lijkt me ook dat teruggaan de beste optie is, want je hebt nu nog gewoon winkelgarantie, bovenop je fabrieksgarantie.

Wat je eens zou kunnen proberen is om de firmware opnieuw te installeren, misschien dat dit je probleem oplost.
Aan je HDMI kabel of tv ligt het niet. HDMI is wel/niet signaal, een beetje kan niet, dus als je geluid hoort, dan doet hij het ook. Waar het wel aan zou kunnen liggen is als je de instellingen van je ps3 hoger zet dan je tv aankan, dat hij geen beeld geeft maar wel geluid. Let daar goed op! Maar dan is het vreemd dat hij het even later wel weer doet.

zorg er in ieder geval wel voor dat je ps3 goed vrij staat!!!


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Taker1987

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #7 Gepost op: september 15, 2011, 11:07:36 am »
Ik heb de afgelopen dagen nergens last meer van.
Denk toch dat de vastloper aan de bc2 server lag.
Ook geen zwart scherm meer gehad.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #8 Gepost op: september 15, 2011, 01:55:16 pm »
dat is mooi, maar ik zou het toch goed in de gaten houden, het is niet de bedoeling dat dit gebeurd!


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Taker1987

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #9 Gepost op: september 15, 2011, 02:14:39 pm »
Sinds 10:00 bc gedaan en nog geen freeze gehad

Offline starscreamM14

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 351
  • Aantal schouderklopjes: 14
  • Hail to the king baby
Re: ps3 slim 320 gb Net nieuw
« Reactie #10 Gepost op: september 18, 2011, 10:29:05 pm »
je neemt een grote dubbele midelleeuwse vikingbijl en je brengt het scherpe stuk met veel kracht in contact met je ps3
kutapparaten tegenwooridg zijn duur en horen het gewoon te doen
ps2 kon je atoombom op gooien en dan draait ie nog

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013