Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?  (gelezen 1502 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline morapsko

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 13
  • Aantal schouderklopjes: 0
GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Gepost op: juli 01, 2011, 07:25:56 pm »
hallo allemaal na eindelijk hem hebb geinstaleerd
sheezus wat een spel die menu.. mooi gedaan.
maar ik heb dus een ferrari gt experience racing wheel maar hoe kan ik die nu dus gebruiken?
moet ik niet eerst hem instalere of iets op de ps3?
iemand die ervaring heeft help!!!
danku alvast



Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #1 Gepost op: juli 01, 2011, 07:34:29 pm »
ik denk dat je stuur niet met GT5 werkt

Offline morapsko

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 13
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #2 Gepost op: juli 01, 2011, 07:44:34 pm »
ik heb net een manier gevonden door op de stuur op de ps home knop te drukken en dan bij controllerinstelingen nr 1 van te maken maar dan werken me gas en rem pedalen niet??????????

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #3 Gepost op: juli 01, 2011, 08:08:45 pm »
ik heb net een manier gevonden door op de stuur op de ps home knop te drukken en dan bij controllerinstelingen nr 1 van te maken maar dan werken me gas en rem pedalen niet??????????
niet want je gran turismo 5 ondersteunt jou stuurwiel niet

Offline Fastgonerr

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 600
  • Aantal schouderklopjes: 18
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #4 Gepost op: juli 01, 2011, 10:09:55 pm »
Ik heb datzelfde stuur, en inderdaad je krijgt het stuur wel ingesteld maar je pedalen niet. bij mij is hij ook in de kelderkast beland.

Dus je kan hem beter terug brengen en voor dat geld een spel halen en dan een duurder stuur kopen die wel bij gt5 gebruikt kan worden

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #5 Gepost op: juli 03, 2011, 04:52:26 pm »
Idd, ga gewoon voor een driving force gt.

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #6 Gepost op: juli 03, 2011, 05:27:54 pm »
Idd, ga gewoon voor een driving force gt.

Dat lijkt me de oplossing.
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

MartieB19

  • Gast
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #7 Gepost op: juli 03, 2011, 05:56:53 pm »
Idd, ga gewoon voor een driving force gt.
Of gewoon racen met de controller.

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #8 Gepost op: juli 03, 2011, 06:38:19 pm »
Of gewoon racen met de controller.

Is ook gewoon leuk , maar meer realistischer met een een stuurtje en pedalen.
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

Offline Fastgonerr

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 600
  • Aantal schouderklopjes: 18
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #9 Gepost op: juli 03, 2011, 06:45:28 pm »
is dat ik het geld niet heb voor driving force gt anders had ik die gaan halen voor gt5. Speel nu met de controller

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: GT5 gekocht hoe stel je nu race wiel in?
« Reactie #10 Gepost op: juli 03, 2011, 07:10:25 pm »
is dat ik het geld niet heb voor driving force gt anders had ik die gaan halen voor gt5. Speel nu met de controller

Doe dat ook maar niet hoor Danny. Rij je er al uit met een controller dus.  :-[
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013