Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.  (gelezen 44692 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline widowmaker

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Gepost op: september 22, 2007, 02:42:02 pm »
Hoi allemaal,

Wie heeft er ervaring met het koppelen van de pc als mediaserver aan je ps3.

Welke programma's kun je het beste gebruiken en waar kun je deze halen/ kopen.





Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #1 Gepost op: september 22, 2007, 05:19:19 pm »
Ik heb d'r ervaring mee ..
Je kunt Nero7 gebruiken (die heeft een ingebouwde mediaserver) ..

Of iets als "Simplecenter" ..

Word allemaal goed uitgelegd ..
Als je het alsnog neit snapt hoe het werkt .. vraag :P


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline widowmaker

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #2 Gepost op: september 23, 2007, 09:59:03 pm »
Bedankt voor de info man, ik heb hem in middels werken niet met jouw programma,s maar deze hebben zeer zeker geholpen.
Ik heb nu TVersity software draaien en deze wordt ook opgepakt door de PS3

Mocht iemand anders ook willen proberen hier is de Link

http://www.tversity.com/home

Succes

Gewoon_Gek

  • Gast
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #3 Gepost op: september 23, 2007, 10:12:14 pm »
wat is dat dan???

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #4 Gepost op: september 23, 2007, 10:19:11 pm »
Heel makkelijk ..
Je installeert en runt en mediaserver programma op je pc ..
En dan kun je (indien je PS3 op hetzelfde netwerk als je PC staat) via je PS3 op de gesharde content van je PC browsen ,,

Dus je kunt muziek, filmpjes en afbeeldingen die op je PC staan op je PS3 bekijken/afspelen ..


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Gewoon_Gek

  • Gast
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #5 Gepost op: september 23, 2007, 10:21:50 pm »
ja me ps3 en me pc hebben 1 internetkabel maar moet ik die programma gwn downe en dan gwn op me ps3 gaan en dan kan ik bijvoorbeeld youtube kijken?

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #6 Gepost op: september 23, 2007, 10:23:45 pm »
Hea, voor zover ik weet moet je gewoon youtube gaan bezoeken via de browser in je PS3 ..
Of werkt Youtube nog niet?

En wat betreft die mediaserver:
Download op je PC.
Install op je PC.
Start op je PC.
Eventueel instellen (programma en router)
En dan zie je bij je PS3 een mediaserver verschijnen ..


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Gewoon_Gek

  • Gast
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #7 Gepost op: september 23, 2007, 10:42:37 pm »
hmm maar ik heb 1 internetkabel voor me pc ik moet hem van me pc eruit doen om op de ps3 online te gaan..

ff een vraagie: er is tog ook zo een splitser voor je internetkabel? dat je internetkabel in die ding doet en die ding in je com en dan kan je er nog een internetkabel insteken hoe heet dat? en hoe duur kost dat?

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #8 Gepost op: september 23, 2007, 11:08:18 pm »
Dat is een "router" ..
Het kabel dat uit je modem komt gaat in de router, en vanuit de router naar meerdere pc's, of pc en ps3, of laptop ..

een router kost 20~30 euro ..

gewoon bij de dichtsbijzijnde computerzaak naar een goedkope sweex router vragen ofso ^^


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Gewoon_Gek

  • Gast
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #9 Gepost op: september 23, 2007, 11:17:45 pm »
ik heb een router maar hij is beneden in de huiskamer en ik zit op zolder en er is maar een internetkabel die naar boven gaat maar ik heb nog een internetkabel maar die buis waar al die kabels zitten die naar boven gaat zit vol dus ik zoek zo een splitser

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #10 Gepost op: september 24, 2007, 06:19:21 am »
Dan moet je een "Switch" hebben die je boven op je kamer aan de kabel zet ..
Switches zijn goedkoop .. je hebt ze al vanaf 10€


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline GTAfreakGTA

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 431
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #11 Gepost op: september 24, 2007, 10:01:40 am »
Dan moet je een "Switch" hebben die je boven op je kamer aan de kabel zet ..
Switches zijn goedkoop .. je hebt ze al vanaf 10€

Let er wel op dat er meestal maar 4 apparaten (PCs PS3s etc) tegelijk op één Router aangesloten kunnen worden, ook als er een switch tussen zit.
Member of the C.L.A.N. Paintball Team!

http://www.youtube.com/theJoeExperiment

Gewoon_Gek

  • Gast
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #12 Gepost op: september 24, 2007, 11:27:55 am »
Darkfreak bedankt voor de tip en GTAfreakGTA we hebben 2 computers en 1 laptop dus dan ken er nog 1tjuh naar de ps3

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #13 Gepost op: september 24, 2007, 05:17:47 pm »
Let er wel op dat er meestal maar 4 apparaten (PCs PS3s etc) tegelijk op één Router aangesloten kunnen worden, ook als er een switch tussen zit.
Nou, gezien we in 2007 leven krijg je voor een tientje al een 5-poorts hoor :p ..
Ikzelf heb een 8-poorts switch (was ~20 pleuro)


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Je pc gebuiken als mediaserver voor je ps3.
« Reactie #14 Gepost op: september 24, 2007, 06:01:40 pm »
ok dark even voor de info ik ben een draadloze modum ik kan zo met mijn ps3 kontakt maken via dit progje zonder kabels of wat dan ook gewoon pc aan ps3 aan alle 2 op intenet aangesloten en zoeken maar ?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013