Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Hulp nodig bij Data over zetten  (gelezen 1057 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Youssef

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 1
Hulp nodig bij Data over zetten
« Gepost op: mei 08, 2011, 10:09:02 pm »
Ik zit met een probleem die ik maar niet opgelost kan krijgen. Ik heb data gegevens opgeslagen op een USB stick van me oude PS3 en heb de data over gekopieerd naar mijn nieuwe PS3 maar op het moment dat een een game start geeft hij aan dat het opgeslagen date niet van deze beheerder zijn maar van een andere gebruiken en dat alle gesavede data niet wordt gesaved.

Waar het nu om gaat is dat ik niet meer kan opslaan.
Ik kan wel alles laden maar saven gaat niet tevens heb ik mijn oude PS3 niet meer.

Weet iemand een oplossing ??



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #1 Gepost op: mei 08, 2011, 10:12:16 pm »
Heb je een nieuw account aangemaakt op je nieuwe PS3 of je oude account weer gebruikt?

Offline Youssef

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #2 Gepost op: mei 08, 2011, 10:20:52 pm »
Nou ik heb mijn nieuwe PS3 nu sins 4 dagen en zoals bekend is kunnen we nog niet inloggen.
En ik ben niet van plan om een nieuw account aan te maken want als het goed is kan ik mijn gebruikte account gebruiken

Maar zou het denkt je daar aan liggen ?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #3 Gepost op: mei 08, 2011, 10:22:41 pm »
Nou ik heb mijn nieuwe PS3 nu sins 4 dagen en zoals bekend is kunnen we nog niet inloggen.
En ik ben niet van plan om een nieuw account aan te maken want als het goed is kan ik mijn gebruikte account gebruiken

Maar zou het denkt je daar aan liggen ?

Grote kans van wel aangezien de meeste save data het alleen doen op dezelfde accounts.

Offline Youssef

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #4 Gepost op: mei 08, 2011, 10:25:31 pm »
Dat mag ik dan hopen, Ik moet dan maar afwachten tot het netwerk van playstation weer werkt.

Maar bedankt voor je snelle reactie  ;)

Offline stoffeltuono

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 295
  • Aantal schouderklopjes: 26
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #5 Gepost op: mei 09, 2011, 07:14:36 am »
ikzelf heb een tijd terug ook alles overgezet wel via netwerk kabel
en ik moest de oude PS3 deactiveren via PSN en de nieuwe activeren voor ik de data overdracht kon beginnen
mss dat het daar iets mee te maken heeft

Offline Youssef

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #6 Gepost op: mei 09, 2011, 06:57:08 pm »
ikzelf heb een tijd terug ook alles overgezet wel via netwerk kabel
en ik moest de oude PS3 deactiveren via PSN en de nieuwe activeren voor ik de data overdracht kon beginnen
mss dat het daar iets mee te maken heeft

Klopt zoiets heb ergens gelezen, Maar het leuke ervan is dat ik me oude PS3 niet meer heb.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #7 Gepost op: mei 09, 2011, 06:58:20 pm »
Klopt zoiets heb ergens gelezen, Maar het leuke ervan is dat ik me oude PS3 niet meer heb.

Ik ga er vanuit als je straks je nieuwe pS3 activeert met je oude account je de save files die je hebt opgeslagen gewoon kan overzetten.

Offline Youssef

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Hulp nodig bij Data over zetten
« Reactie #8 Gepost op: mei 09, 2011, 07:19:20 pm »
Ik ga er vanuit als je straks je nieuwe pS3 activeert met je oude account je de save files die je hebt opgeslagen gewoon kan overzetten.

Daar ga ik wel van uit ja, Maar we zullen zien

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013