Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3-DATA switchen?!  (gelezen 2510 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline broke20

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
PS3-DATA switchen?!
« Gepost op: april 18, 2011, 07:10:21 pm »
ik en mijn broertjes zouden onze PS3 willen wisselen. O00

 ik heb de PS3-Fat 60G en mijn broertjes de PS3-Slim 250G....

is er een gemakkelijke manier om mijn data op hun systeem te krijgen en omgekeerd?

Of gewoon van alle2 een back-up maken.... beide systemen formateren en back-up's switchen? :-\

Thx.....



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #1 Gepost op: april 18, 2011, 07:42:46 pm »
Back-up optie is het beste. Hou er wel rekeing mee dat je copyright save data dan kwijt bent.
« Laatst bewerkt op: april 18, 2011, 07:57:26 pm door KingOfPop1981 »

Offline broke20

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #2 Gepost op: april 18, 2011, 07:51:39 pm »
ja ik had liefst mijn savegames behouden natuurlijk... :( of is dat dan niet mogelijk?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #3 Gepost op: april 18, 2011, 07:58:06 pm »
ja ik had liefst mijn savegames behouden natuurlijk... :( of is dat dan niet mogelijk?

Jawel alleen diegene die copyright protection hebben niet. Heb je PSN Plus?

Offline broke20

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #4 Gepost op: april 18, 2011, 08:03:58 pm »
nee heb geen psn plus  :( hoe kun je zien de welke die copyright protection hebben?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #5 Gepost op: april 18, 2011, 08:15:05 pm »
nee heb geen psn plus  :( hoe kun je zien de welke die copyright protection hebben?

Kan je niet zien. Games die dat bv hebben zijnde NFS games. Assasins Creed. GTA. GT5 en nog een aantal

Offline broke20

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #6 Gepost op: april 18, 2011, 08:21:17 pm »
damn... het zijn juist die games  :-\

heb juist op de PS3 iets gevonden van dataoverdracht om via ethernet-kabel de PS3 te linken dacht ik...

dus kan ik m.a.w. mijn data overbrengen... maar dan zijn de data gewist van de PS3 waar ik ze naar overzet gewist?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #7 Gepost op: april 18, 2011, 08:28:51 pm »
damn... het zijn juist die games  :-\

heb juist op de PS3 iets gevonden van dataoverdracht om via ethernet-kabel de PS3 te linken dacht ik...

dus kan ik m.a.w. mijn data overbrengen... maar dan zijn de data gewist van de PS3 waar ik ze naar overzet gewist?

Klopt. Als je PSN Plus abbonement hebt dan kan je wel je copyright save-data behouden want die kan je dan tijdelijk bij Sony online opslaan.

Offline ItsRogerOwnage

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 74
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • Timmeh !
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #8 Gepost op: april 18, 2011, 08:32:35 pm »
Als je er 20 euro voor over hebt om een maandje te kopen dan kan je heel handig die optie benutten.
Interesting in: Retro Gaming - NES SNES GAMBOY CLASSIC 


Zoekt: Crysis 2 , Heavy rain en Just cause 2

Steam: Blotedame100 (Zeur niet ;a )
PSN: Corragie

Offline broke20

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #9 Gepost op: april 18, 2011, 08:37:51 pm »
oke bedankt voor de hulp al... we zullen zien wat we doen... heb van beide PS3-systemen back-up gemaakt en we gaan data overdracht doen van de fat naar slim.... slim van mijn broers hebben hebben niet zoveel belangrijke savegames... dacht ik en zien welke savegames er via back-up meegaan, ik heb veel meer savegames die zeker over moeten gaan! dus is mijne data het belangrijkst... en als we er niet uit geraken zal het PSN plus worden  :D

toch bedankt 8) & grtz

Offline BFarmy

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 125
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #10 Gepost op: april 18, 2011, 10:03:47 pm »
Kan je niet zien. Games die dat bv hebben zijnde NFS games. Assasins Creed. GTA. GT5 en nog een aantal
Assasins Creed niet, die heeft geen copyright, alleszins de eerste niet :P

Offline psp1980

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 173
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #11 Gepost op: april 18, 2011, 10:09:02 pm »
assins creed 2 heeft het helaas wel, kon mijn savegames daarvan niet kopieren naar usb.

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #12 Gepost op: april 18, 2011, 10:56:41 pm »
als je eventueel een plus abonn. hebt kan je ac2 wel online zetten en daarna terugzetten als ik het goed heb.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline BFarmy

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 125
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #13 Gepost op: april 19, 2011, 10:13:01 am »
als je eventueel een plus abonn. hebt kan je ac2 wel online zetten en daarna terugzetten als ik het goed heb.
Ja, met playstation plus kun je alle save data's overzetten, afzetterij!

Offline jardi94

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 98
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • slaap lekker!
Re: PS3-DATA switchen?!
« Reactie #14 Gepost op: april 19, 2011, 12:33:43 pm »
waarom zou je ruilen?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013