Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 wil niet in DMZ  (gelezen 4519 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

sergeps3

  • Gast
PS3 wil niet in DMZ
« Gepost op: april 04, 2011, 05:24:48 pm »
hallo,

ik heb al zeker op 100 forums gezeten voor een vraagje.

Ik heb (zover ik weet) een statisch ip adres aangemaakt voor mijn ps3. Dit adres heb ik ingevuld bij mijn DMZ-optie in mijn routermenu. Maar ik heb nog steeds spellen die ik niet online kan spelen, en andere weer wel?

Heeft iemand een oplossing, ook al zijn jullie moe van dit soort onderwerpen

Groetjes



Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #1 Gepost op: april 04, 2011, 05:29:54 pm »
poorten openzetten in je router is dan meestal het antwoord

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #2 Gepost op: april 04, 2011, 05:32:39 pm »
ja kijk, dat heb ik ook al geprobeerd, maar ik heb geen Portforwarding menu in mn routermenu.
T enigste wat er volgens mij iets mee te maken heeft is Virt. Serv.
« Laatst bewerkt op: april 04, 2011, 05:36:49 pm door sergeps3 »

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #3 Gepost op: april 04, 2011, 05:34:31 pm »
zo te horen heb je er meer verstand van dan ik man vraag het is aan kingofpop die weet het meestal wel

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #4 Gepost op: april 04, 2011, 05:37:02 pm »
Maar een static ip adres maak je toch gewoon in je ps3 bij netwerkinstellingen -> Instellingen IP -> Handmatig -> en dan je static IP adres dat je wil invoeren?

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #5 Gepost op: april 04, 2011, 05:52:42 pm »
wat is de naam van je internet provider

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #6 Gepost op: april 04, 2011, 05:53:35 pm »
Sitecom 300N

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #7 Gepost op: april 04, 2011, 05:55:40 pm »
Sitecom 300N
provider vna internet bedoel ik me bedrijven zoals KPN,UPC,Ziggo,Telfort etc.

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #8 Gepost op: april 04, 2011, 05:58:10 pm »
Ziggo of KPN
een van die 2


cubic circle
« Laatst bewerkt op: mei 16, 2011, 08:58:58 pm door sergeps3 »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #9 Gepost op: april 04, 2011, 06:10:04 pm »
Maar een static ip adres maak je toch gewoon in je ps3 bij netwerkinstellingen -> Instellingen IP -> Handmatig -> en dan je static IP adres dat je wil invoeren?

Dat is al niet juist. En Ziggo of KPN is wel een groot verschil.

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #10 Gepost op: april 04, 2011, 06:15:14 pm »
Dat is al niet juist. En Ziggo of KPN is wel een groot verschil.

ooh oke dan is dat waarschijnlijk het probleem..

hou moet ik dan een statisch ip adres maken?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #11 Gepost op: april 04, 2011, 06:19:10 pm »
Wat is je provider?

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #12 Gepost op: april 04, 2011, 06:23:18 pm »
KPN maar is dat van belang dan?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #13 Gepost op: april 04, 2011, 06:27:46 pm »
KPN maar is dat van belang dan?

Ja, anders vroeg ik het niet. Wat voor modem hangt er voor je router? 780, 787, 789, zilveren Siemens of de nieuwe Arca....

sergeps3

  • Gast
Re: PS3 wil niet in DMZ
« Reactie #14 Gepost op: april 04, 2011, 06:32:30 pm »
geen idee, ik weet alleen dat we een WL342 Sitecom hebben.


Maar hoe maak je dan een statisch ip adres?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013