Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps3 en 3d weergave  (gelezen 2755 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline rower

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps3 en 3d weergave
« Gepost op: maart 20, 2011, 12:32:41 pm »
Hallo, ik ben binnenkort van plan om een 3d tv aan te schaffen.
Nu heb ik een vraag aan mensen die hier ervaring mee hebben.
Nu de ps3 geupdate is naar een versie hoger dan 3.50 zal daar het probleem niet liggen.
Waar ik me wel zorgen om maak is me reciever, zoals ik begrepen heb ondersteunt alleen hdmi 1.4 3d beelden mijn receiver is denk ik als vele hdmi 1.3a.
Het gaat om een Harman Kardon avr 355 best nog wel een dure receiver geweest en heb die nu kleine 2 jaar en doet het nog perfect en heb ook eigenlijk geen zin om die ook nog te gaan vervangen alleen voor hdmi 1.4.
Nu heb ik gedacht om als ik eenmaal mijn 3d tv heb de ps3 via hdmi rechtstreeks op de tv aan te sluiten en het geluid via een optische kabel naar me receiver te brengen.
Ik zal graag willen weten of dit beperkingen met zich mee brengt en of dit ook daadwerkelijk werkt, beperkingingen overigens zoals downgraden van geluid van dts true hd naar gewoon dts vind ik niet zo erg ook omdat ik maar een 5.1 speakersysteem gebruik.
Graag jullie meningen hierover.



Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #1 Gepost op: maart 20, 2011, 12:35:50 pm »
zover ik weet rower heeft niemand hier nog een 3D tv maar wie weet kan iemand je helpen

Offline rower

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #2 Gepost op: maart 20, 2011, 12:39:47 pm »
Ok nou ik hoop dat er iemand bij zit, zou anders wel teleurstellend zijn als ik straks toch nog een andere receiver moet aanschaffen al lijkt me dit stug omdat iedereen die een 3d tv aanschaft dit dan zou moeten doen.

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #3 Gepost op: maart 20, 2011, 01:45:21 pm »
Volgens mij blijft je geluid zoals het nu is.

Je kan het geluid apart instellen van de hdmi, dus volgens mij is het gewoon mogelijk.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #4 Gepost op: maart 20, 2011, 02:42:32 pm »
Je hebt in principe inderdaad 1.4 nodig voor 3D weergave. Als je toch maar 5.1 gebruikt maakt dat al niet uit voor optisch en je hebt alleen maar downgrade van DTS True HD naar DTS en dergelijke formaten bij Blu-Ray films aangezien praktisch alle games de standaard DTS en Dolby formaten gebruiken.

Offline rower

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #5 Gepost op: maart 21, 2011, 11:47:33 am »
Gister nog even in het menu gekeken en inderdaad bij optische staat lpcm7.1 er niet meer bij echter wel de dolby digital 5.1 en dts 5.1 .
Lijkt me genoeg ik snap sowiezo niet wat een 7.1 systeem er nog extra aan toevoegt geluid klinkt al aardig compleet zo.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 en 3d weergave
« Reactie #6 Gepost op: maart 21, 2011, 05:11:33 pm »
Gister nog even in het menu gekeken en inderdaad bij optische staat lpcm7.1 er niet meer bij echter wel de dolby digital 5.1 en dts 5.1 .
Lijkt me genoeg ik snap sowiezo niet wat een 7.1 systeem er nog extra aan toevoegt geluid klinkt al aardig compleet zo.

Heb zelf een 7.1 systeem en voegt zeker elementen toe. Als je 7.1 kanalen voor een game hebt dan hoor je letterlijk door elke speaker ander geluid. Dit maakt het beeld veel voller.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013