Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Ps3 kapot  (gelezen 3378 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Daropa

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Ps3 kapot
« Gepost op: februari 15, 2011, 03:33:36 pm »
Een goedendag ik heb een vraagje.
Mijn Ps3 60GB heeft een probleem dat hij iin een loop blijft zitten.
Ik heb hem al een keer door sony laten reparen.

En dan zou het nu voor de tweede keer weer worden heb ik besloten om een nieuwe ps3 te kopen.

Maar me vraag is kan ik nog eventueel geld krijgen voor me kapotte ps3?

greetz



Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Ps3 kapot
« Reactie #1 Gepost op: februari 15, 2011, 04:06:10 pm »
wat mankeert er dan precies aan?

Offline Daropa

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #2 Gepost op: februari 15, 2011, 04:39:44 pm »
Ik start me ps3 op en dan begint hij meteen een update te installeren. Na 75% geeft hij een fout melding 8002F13E.
Als ik daarna me ps3 weer opnieuw start dan begint hij weer opnieuw de update te installeren. Ik heb ook al geprobeerd om de HDD eruit te halen en dat heeft ook n iet geholpen.

Offline psp1980

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 173
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #3 Gepost op: februari 15, 2011, 04:54:38 pm »
misschien proberen op te starten en dan terug naar fabrieks instellingen of via optie  6 een firmware update doen?

Offline Daropa

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #4 Gepost op: februari 15, 2011, 05:03:54 pm »
Als ik me ps3 opstart kom ik meteen in het installatie scherm en begint te installeren. En ik kan niet terug komen naar XMB. Ik heb van alles geprobeerd om terug te komen maar dat lukte niet.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ps3 kapot
« Reactie #5 Gepost op: februari 15, 2011, 05:20:24 pm »
Op Marktplaats en hier zetten met de problemen erbij wie weet wil iemand hem overnemen. Wel even serienummer noteren en alles zodat je jou account op die PS3 kan laten blokkeren.

Offline grtjn17

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 14
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #6 Gepost op: februari 19, 2011, 01:45:27 pm »
Ik zit ook met een probleem!!!!

Een vriend van mij zijn ps3 die doet het niet meer, hij had er een spel in gestopt en door die cd is zijn ps3 gecrasht.

nu is mijn vraag, kan hier gewoon een hhd schijf in van 120gb? en hoe zit het met het software van de ps3?

alvast bedankt!

Offline psp1980

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 173
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #7 Gepost op: februari 19, 2011, 02:48:27 pm »
gewoon een andere hdd erin zorgen dat deze fat 32 is en let erop dat het een dunne laptop hardeschijf is.

zodra de wissel klaar is ps3 aanzetten als het goed is ziet hij hem gelijk, en zal hij de hdd formateren.

over de software als het goed is word dat automatisch geregeld, wel is het handig om de firmware bij sony te downloaden en deze op een usb stick zetten ook deze dient fat32 te zijn, update doe je in mapje \PS3\UPDATE let op met hoofdletters. mocht hij de software niet pakken kan hij altijd nog om een usb vrage.

Offline grtjn17

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 14
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #8 Gepost op: februari 19, 2011, 05:20:17 pm »
ok, want hij heeft namelijk een nieuwe gekocht snap ik ook niet waarom. dus nu wil ik hem overkopen voor een leuk prijsje.
wat voor HHD schijf raden jullie aan?

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: Ps3 kapot
« Reactie #9 Gepost op: februari 19, 2011, 07:44:38 pm »
320GB of meer voor de PS3.

Hou wel in de gaten, dat de hardeschijf 5400RPM is, en GEEN 7200 of 10,000 RPM.

Deze schijven worden te warm, en krijg je ook problemen.

Dus een Hardeschijf van 320GB of 500GB met 5400RPM

Het moet overgens een NOTEBOOK hardeschijf zijn van 2'5 inch.

Offline grtjn17

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 14
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #10 Gepost op: februari 20, 2011, 10:20:19 am »
Ok,  en de ps3 installeerd zelf de sofware op de lege HDD?

Offline psp1980

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 173
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #11 Gepost op: februari 20, 2011, 10:30:16 am »
ja zodra je de nieuwe hdd erin hebt, zet je de ps3 aan.
dan vraagt hij om hem te formateren en druk je op ok, als dat klaar is dan heeft hij de software geinstalleerd en kun je je ps3 weer gebruiken wel moet je dan alle games die je speelt opnieuw installeren en ben je dus ook je saves kwijt.

Offline grtjn17

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 14
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #12 Gepost op: februari 20, 2011, 05:09:23 pm »
Dat maakt mij nie zoveel uit als hij het maar weer doet dan ben ik tevreden;)

en als het niet wil? wat dan watkan ik dan doen?

dolbyarmed

  • Gast
Re: Ps3 kapot
« Reactie #13 Gepost op: februari 20, 2011, 05:11:11 pm »
wat is de reden om nieuwe hdd erin te  doen...   je hdd kan kapot zijn maar denk eerder in software  als je hdd gewoon leeg maakt en dan weer opstarten en evt via recovery menu  alles op standaard zette

Offline grtjn17

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 14
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 kapot
« Reactie #14 Gepost op: februari 20, 2011, 05:13:35 pm »
Het probleem is dat:

Hij heeft er een spel in gedaan new vegas ... en door die cd is die gecracht

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013