Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 Dual Screen  (gelezen 6537 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
PS3 Dual Screen
« Gepost op: januari 02, 2011, 02:09:15 am »
Is het mogelijk om op de PS3 aan te sluiten op 2 full hd tv's? Zo ja, hoe?



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #1 Gepost op: januari 02, 2011, 02:23:04 am »
Een kwalitatief goede splitter ertussen die tegelijk het signaal versterkt. Hou er wel rekening mee dat beide TV's het signaal weergave van wat de minste TV maximaal aan kan. Dus heb je een full HD en een HD ready dan geeft hij het beeld van de HD ready weer op beide TV's.
« Laatst bewerkt op: januari 02, 2011, 02:24:39 am door KingOfPop1981 »

Offline THCweedTHC

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 123
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #2 Gepost op: januari 02, 2011, 12:00:34 pm »
lol als k ooit een loterij win weet i kwat ik ga kopen;)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #3 Gepost op: januari 02, 2011, 01:58:49 pm »
lol als k ooit een loterij win weet i kwat ik ga kopen;)

Vallen op zich mee in prijs. In ieder geval niet zo duur dat je de loterij ervoor moet winnen.

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #4 Gepost op: januari 02, 2011, 02:09:48 pm »
Dus dat komt voor mij dan goed uit, want ik heb 2 FULL HD tv's. Het enige wat ik dus nodig heb is een HDMI Splitter?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #5 Gepost op: januari 02, 2011, 02:15:56 pm »
Dus dat komt voor mij dan goed uit, want ik heb 2 FULL HD tv's. Het enige wat ik dus nodig heb is een HDMI Splitter?

Ja let er wel op dat je een splitter koopt die je uitgangen split en niet alleen je ingangen en die meerdere ingangen tegelijk aan kan hebben. Heb er zelf 1 van König.

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #6 Gepost op: januari 02, 2011, 02:16:58 pm »
Oke, dus anders verlaagd het de kwaliteit ?

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #7 Gepost op: januari 02, 2011, 02:20:26 pm »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #8 Gepost op: januari 02, 2011, 02:21:10 pm »
Oke, dus anders verlaagd het de kwaliteit ?

Nee, als je alleen ingangen hebt die gesplit worden kan je meerdere apparaten aansluiten op 1 aansluiting maar geen schermen. Dus hij moet meerdere uitgangen ondersteunen. Beste is versterkt want dan blijft het data signaal optimaal.

ik neem aan dat jij deze hebt: http://www.salland.eu/product/924592/konig-konig-2-poorts-hdmi-splitter-kn-hdmispl10.html?ref=2

Ik heb een andere want ik kan meerder apparaten verdelen over 2 schermen maar deze zal goed voldoen.

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #9 Gepost op: januari 02, 2011, 02:30:12 pm »
dus jij hebt zegmaar meer ingangen

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #10 Gepost op: januari 02, 2011, 02:39:57 pm »
dan heb ik nog 1 vraagje, als ik met dual screen game en ik speel met mijn broer split screen online. Hoe ziet dat er dan uit? Hij op 1 tv met groot beeld en ik op de andere met ook groot beeld?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #11 Gepost op: januari 02, 2011, 02:49:34 pm »
dan heb ik nog 1 vraagje, als ik met dual screen game en ik speel met mijn broer split screen online. Hoe ziet dat er dan uit? Hij op 1 tv met groot beeld en ik op de andere met ook groot beeld?

Als je ingame split screen gaat gamen dan blijven alle schermen split screen. Elke TV blijft hetzelfde beeld geven als je nu hebt.

Offline ugljanin

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #12 Gepost op: januari 02, 2011, 03:48:18 pm »
ow dan heb je er ook niet zoveel aan toch?

jardi94

  • Gast
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #13 Gepost op: januari 02, 2011, 04:24:52 pm »
ow dan heb je er ook niet zoveel aan toch?

nee lijkt mij niet kun je volgens mij beter 1 grote tv kopen ;)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Dual Screen
« Reactie #14 Gepost op: januari 02, 2011, 04:46:11 pm »
ow dan heb je er ook niet zoveel aan toch?

Ligt eraan wat je er mee wilt. Ik heb een Sony HD TV en een Epson HD beamer en heb de splitter ertussen zitten zodat ik makkelijk kan schakelen tussen beide schermen zonder kabels te verwisselen.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013