Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: hapering op ps3 of niet?  (gelezen 4577 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
hapering op ps3 of niet?
« Gepost op: december 26, 2010, 11:42:21 am »
hallo iedereen,

ik heb mijn ps3 sinds 21december geinstalleerd.
Bij die ps3 zat assasins creed brotherhood, dus speel ik momenteel op dat spel.
Maar soms heb ik het gevoel dat mijn ps3 wat hapert, dus beetje blijft hangen.
Ben ik nu zot of is dat normaal? Bv: bij ac merk je dat soms aan de manier hoe ezio(personage in game) loopt, soms gaat alles gelijk in slow motion en trager dan het zou moeten gaan.
Heb ook al een demo op de playstation store gedownload, mass effect 2, en daar heb ik soms hetzelfde gevoel als hij een filmpje afspeelt.
Kan me iemand zeggen wat dit is?
het gaat om een HDready tv van qmedia, en ik speel ook met een dure hdmi kabel.
« Laatst bewerkt op: december 26, 2010, 02:48:15 pm door game_lord »



Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #1 Gepost op: december 26, 2010, 12:07:13 pm »
heeft jou tv een game mode?

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #2 Gepost op: december 26, 2010, 01:07:51 pm »
het zou afentoe kunnen dat hij iets langzaam is, maar kan ook bij het spel horen. en ieder spel heeft afentoe zijn fouten, kan gebeuren maar als het heel veel gebeurt even kijken of je tv een spel/gamemodus heeft.

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #3 Gepost op: december 26, 2010, 01:34:44 pm »
het zou afentoe kunnen dat hij iets langzaam is, maar kan ook bij het spel horen. en ieder spel heeft afentoe zijn fouten, kan gebeuren maar als het heel veel gebeurt even kijken of je tv een spel/gamemodus heeft.
nee, ik denk niet dat mijn ps3 een gamemode heeft, heb ik ook onlangs aangekocht in de carrefour met een hdmi kabel van philips, die tv kan wel 1080p, zou het aan de gamemode kunnen liggen dan?

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #4 Gepost op: december 26, 2010, 01:35:32 pm »
nee, ik denk niet dat mijn ps3 een gamemode heeft, heb ik ook onlangs aangekocht in de carrefour met een hdmi kabel van philips, die tv kan wel 1080p, zou het aan de gamemode kunnen liggen dan?
je moet in je tv menu kijken niet ps3 instellingen

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #5 Gepost op: december 26, 2010, 01:36:57 pm »
je moet in je tv menu kijken niet ps3 instellingen
zoveel instellingen heeft die tv niet, ik zie hier nergens game mode staan :s
het is een tv van qmedia

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #6 Gepost op: december 26, 2010, 01:40:34 pm »
carrefoure is in frankrijk als ik mij niet vergis, maar ik denk dat jou tv niet geschikt is voor gamen door inputlag response tijd etc.
Kan je even het model van je tv zeggen?

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #7 Gepost op: december 26, 2010, 01:51:14 pm »
carrefoure is in frankrijk als ik mij niet vergis, maar ik denk dat jou tv niet geschikt is voor gamen door inputlag response tijd etc.
Kan je even het model van je tv zeggen?
carrefour bestaat ook in belgie, ok ik zal even kijken, wacht...

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #8 Gepost op: december 26, 2010, 01:54:40 pm »
carrefoure is in frankrijk als ik mij niet vergis, maar ik denk dat jou tv niet geschikt is voor gamen door inputlag response tijd etc.
Kan je even het model van je tv zeggen?
ok ik heb gekeken en het is een lcd tv die HD ready bevat en het model is Q26A5

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #9 Gepost op: december 26, 2010, 02:09:11 pm »
wat ik ook nog vergeten melden was, is dat er 3hdmi poorten zijn, en ik mijn ps3 nu al in de 1ste en 3de heb geprobeerd

Offline Shifter

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 207
  • Aantal schouderklopjes: 5
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #10 Gepost op: december 26, 2010, 02:42:38 pm »
Input lag/ response tijd etc. zorgen niet voor een haperend beeld !. De TV ondersteund geen full HD, dus controleer deze instellingen in de PS3. 

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #11 Gepost op: december 26, 2010, 02:46:18 pm »
Input lag/ response tijd etc. zorgen niet voor een haperend beeld !. De TV ondersteund geen full HD, dus controleer deze instellingen in de PS3. 
in de begin post had hij niet gezegd dat de tv HD ready was dus kon ik dat niet weten he

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #12 Gepost op: december 26, 2010, 02:48:36 pm »
in de begin post had hij niet gezegd dat de tv HD ready was dus kon ik dat niet weten he
maar wat zou het nu kunnen zijn.

Offline game_lord

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 28
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #13 Gepost op: december 26, 2010, 02:50:30 pm »
Input lag/ response tijd etc. zorgen niet voor een haperend beeld !. De TV ondersteund geen full HD, dus controleer deze instellingen in de PS3. 
wat moet ik dan specifiek controleren?

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: hapering op ps3 of niet?
« Reactie #14 Gepost op: december 26, 2010, 02:51:09 pm »
probeer eens om je power-button 5-10 sec in te houden(2e piepje) dan reset hij het beeld en geluid.


 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013