Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Witte KPN Experiabox  (gelezen 1982 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Dylantijs6

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Witte KPN Experiabox
« Gepost op: december 25, 2010, 02:31:58 pm »
Mijn vader installeerde gister een nieuwe router. Dus ik was gisteravond van plan het internet even in te stellen op mijn PS3.
Dat lukte niet, met scannen kan de playstation wel mijn router vinden maar telkens als ik de WPA/WPA2 intyp geeft 'ie aan dat 'ie mogelijk fout is terwijl ik met 100% zekerheid durf te zeggen dat 'ie niet fout is.

Weet iemand heer de oplossing op?

EDIT: Mijn router heeft wél Upnp
« Laatst bewerkt op: december 25, 2010, 02:34:43 pm door Dylantijs6 »



Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: Witte KPN Experiabox
« Reactie #1 Gepost op: december 25, 2010, 03:27:11 pm »
ik denk toch dat hij fout is, of een hoofdletter fout??
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Witte KPN Experiabox
« Reactie #2 Gepost op: december 25, 2010, 05:10:11 pm »
WPA word tniet goed ondersteund door de PS3. Dit omzetten in WEP.

Offline Ðayli

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 877
  • Aantal schouderklopjes: 10
Re: Witte KPN Experiabox
« Reactie #3 Gepost op: december 25, 2010, 11:40:39 pm »
WPA word tniet goed ondersteund door de PS3. Dit omzetten in WEP.
ik heb totaal geen last er van ik gebruik zelf WPA 2

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Witte KPN Experiabox
« Reactie #4 Gepost op: december 26, 2010, 12:09:47 am »
ik heb totaal geen last er van ik gebruik zelf WPA 2

Toch werkt het bij velen niet en wep wel.

Offline Dennis120506

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 495
  • Aantal schouderklopjes: 11
  • Vespa Love
Re: Witte KPN Experiabox
« Reactie #5 Gepost op: december 26, 2010, 12:39:32 am »
ik heb totaal geen last er van ik gebruik zelf WPA 2

heb zelf ook wpa 2 zonder problemen gebruikt (ik heb internet van de UPC misschien dat dat uitmaakt?)

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013