Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.  (gelezen 3849 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Indo-Jay

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.
« Gepost op: december 23, 2010, 12:03:52 am »
Hallo,


Ik speel Call of Duty: Modern Warfare 2 op de Ps3, maar nu heb ik vaak problemen met party's, dat ik er niet in kom etc.
Nu weet ik dat ik mijn Nat Type: Strict naar Open moet veranderen.

Ik heb al gezocht op Google en Youtube, maar ik weet nog steeds niet hoe ik 't met mijn modem/router moet doen.
Ik heb een SpeedTouch ST706.

Dit is wat ik tot nu toe weet:
- Naar internetbrowser.
- Vul mn ip-adres in zodat ik in t gebruikerspaneel kom.

- Dan naar Toolbox.
- "UPnP gebruiken:   Ja"
"Uitgebreide beveiliging gebruiken:   Nee"

- Drukken op "Een spel of toepassing aan een lokaal netwerkapparaat toewijzen" (onder kies een taak...).
- Spel of toepassing kiezen, daar staat wel Call of Duty, maar is dat nou algemeen en dus ook voor Mw2?
- Apparaat: <Gedefineerd door gebruiker> en dan het ip adres van mn ps3 invullen.
- Logboek aanvinken.
- Klaar.

Wat er voor mij onduidelijk is:
- Moet ik Call of Duty kiezen bij Spel of Toepassing?
Of moet ik het handmatig invullen? (Dan heb ik de poortkaarten nodig, maar waar vind ik die?)
- Bij mn PS3 kan ik toch gewoon het ip adres vast stellen en het ip adres veranderen naar een willekeurige?
Door bijvoorbeeld het laatste cijfertje te veranderen?

Wie kan mij verder helpen en kan mij stap voor stap uitleggen hoe ik te werk moet gaan.


Bij voorbaat dank,

Groeten Jesse

« Laatst bewerkt op: december 23, 2010, 12:07:55 am door Indo-Jay »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.
« Reactie #1 Gepost op: december 23, 2010, 12:11:19 am »
KPN? Dan ga ik er geen moeite meer in steken want KPN is een goede verbinding behalve voor de PS3. Hun modems zijn echt slecht.

Offline Indo-Jay

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.
« Reactie #2 Gepost op: december 23, 2010, 12:16:42 am »
Nee, Wanadoo

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.
« Reactie #3 Gepost op: december 23, 2010, 11:48:01 am »
op je PC eerst (onder windows) Start, ga je naar uitvoeren

Tik je in:
CMD

krijg je een zwart schermpje.

Tik je in: ipconfig

Krijg je een lijstje te zien met:
IP-Adres
Subnetmasker
standaard Gateway

Als je je standaard gateway intoetst (Bij mij is dat 192.168.1.254) in je browser, dan kom je in je router terecht, hier kan je dat instellen (Upnp, UDP/TCP poorten etc.)

Het IP adres wat je ziet (Bij mij 192.168.1.64) dan kan je het laatste cijfer gaan veranderen op de PS3, mijn PS3 hier in mijn netwerk staat op 192.168.1.75.

Zorg wel ervoor dat het IP dat je je PS3 gaat geven niet al gebruikt word door andere apparaten in je netwerk, dit kan je zien in je router ;)

Offline Indo-Jay

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp gevraagd: Nat Type: Strict naar Open stellen.
« Reactie #4 Gepost op: december 23, 2010, 08:31:53 pm »
T is gelukt, bedankt :).

Topic kan close.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013