Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5  (gelezen 801 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline bjorn28

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Gepost op: december 13, 2010, 03:29:06 pm »
Hallo ik speel al tijdje gt5 . ik heb een hdtv van Philips me in hdmi kabel van mijn bose system321gs en problem is bij gt5 telkens als ik bocht neem krijgt ik z,on steep in het beeld.weet iemand waar dat aan kan liggen bedankt bjorn



Offline Levikgun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Reactie #1 Gepost op: december 13, 2010, 06:31:38 pm »
Heb je al gekeken of het geen Glitch is op het spel zelf?

Offline Shifter

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 207
  • Aantal schouderklopjes: 5
Re: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Reactie #2 Gepost op: december 13, 2010, 07:27:00 pm »
Misschien ga je wel te hard door de bocht......


Kan volgens mij maar aan een ding liggen het spel zelf, gewoon terug naar de winkel en ruilen. Als je er dan nog steeds last van hebt dan moet je het terug kunnen vinden op het internet lijkt mij

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Reactie #3 Gepost op: december 13, 2010, 08:11:54 pm »
ik verwacht eigenlijk niet dat het aan de game ligt, heb je het bij geen andere game?

probeer de ps3 eens een keer rechtstreeks (dus zonder de bose) aan te sluiten.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Reactie #4 Gepost op: december 13, 2010, 08:48:14 pm »
Denk eerder dat het aan de doorschakeling ligt van je Bose systeem.

Offline djamez

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 396
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: streep in het beeld bij bocht nemen bij gt5
« Reactie #5 Gepost op: december 14, 2010, 12:25:59 pm »
zijn het je banden niet die afgaan omdat je slipt? :D

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013