Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 per homeplug verbinden  (gelezen 2317 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Bart755

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
PS3 per homeplug verbinden
« Gepost op: december 03, 2010, 04:00:24 pm »
Hallo iedereen,

Ik heb homeplugs gekocht zodat ik mijn internet over het stroomnet kan verdelen. Normaal gezien speelde ik draadloos op mijn PS3 maar omdat ik nu een ander kamer thuis heb gekregen heb ik geen/slechte draadloze verbinding. Ik heb daarom maar die homeplugs gekocht. (Homeplugs: Devolo dLAN 200 AVmini, powerline starter kit)

Als ik de eenvoudige instelmethode kies dan krijg ik de foutmelding: Time-out tijdens poging om IP-adres op te halen.

Het moet zal dus met de aangepaste instelmethode moeten gebeuren. Alleen ik weet niet goed wat ik daar allemaal moet invullen.

1) Verbindingsmethode: verbinding met kabel

2) Gebruiksmodus van het netwerkapparaat? automatisch? Ik gebruik de router: merk Phillips, modelnummer SNV6520/18

3) instelling IP-adress... Handmatig lijkt de enige oplossing? PPPOE zou ik niet weten wat het is...


Hier is het scherm van mijn router pagina...






Kan iemand mij helpen met wat ik allemaal juist moet ingeven?

Alvast bedankt ;)



Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: PS3 per homeplug verbinden
« Reactie #1 Gepost op: december 05, 2010, 05:45:43 pm »
internetten over het lichtnet geeft meer porblemen, als je wilt weten wat je in moet vullen moet je, voor zover dat kan de gegevens van je foto afhalen(bovenste plaatje) alleen je  ip-adres moet je via de pc doen-> ga naar uitvoeren en typ "cmd"  als je het schermpje ervoor krijgt typ je "ipconfig" nu pak je ip-addres van je pc maar dan het laaste cijfer van het laatste getal doe je iets hoger of lager.

Offline Bart755

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 per homeplug verbinden
« Reactie #2 Gepost op: december 06, 2010, 08:51:52 pm »
Kan het zijn dat ik iets moet doen bij de router instellingen om ervoor te zorgen dat ik internet verbinding kan maken per draad? Ik krijg bijvoorbeeld ook geen verbinding met draad als ik mijn router met mijn laptop verbind met zo'n kabel. Hij detecteert alleen de draadloze verbinding.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: PS3 per homeplug verbinden
« Reactie #3 Gepost op: december 06, 2010, 09:53:57 pm »
lijkt mij niet, vaak moet je juist het draadloos extra instellen. doet hij het wel als je er een kabel rechtstreeks insteekt, dus zonder zo;n stopcontact ding?

Offline Bart755

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 per homeplug verbinden
« Reactie #4 Gepost op: december 07, 2010, 02:11:53 pm »
ah, zonder home-plugs blijkt het via de PS3 dan toch te lukken. Dus het ligt aan die home-plugs. Enig idee wat er mis zou kunnen zijn? Ik heb ze op een stopcontact gezet zonder er iets tussen te hebben liggen. Zonder een stekkerdoos er tussen...

Offline Bart755

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 per homeplug verbinden
« Reactie #5 Gepost op: december 07, 2010, 02:34:54 pm »
ah goed nieuws, het lag aan 1 van de kabels. Ik gebruikte nu toevallig een andere (langere) kabel en hiermee werkt het wel. Toch bedankt voor de hulp ;)

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013