Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA  (gelezen 3584 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Gepost op: november 06, 2010, 03:53:02 pm »
Wie kan mij helpen met volgende probleem?
Ik heb deze morgen samen mijn kleinzoon het ps3 spel EA Sports MMA gekocht.
Wanneer hij het spel opstartte was er geen geluid, ook niet tijdens het verdere spel.
Dus terug naar de winkel geweest en daar even gevraagd of dit kan.
In de winkel was er geluid vanaf de eerste minuut.
De verkoper gaf mij de raad om het geinstalleerde spel te verwijderen uit 2 mappen van de ps3 en dan opnieuw te installeren.
De beide mappen verwijderd en afgesloten.
Daarna heeft hij eerst als test het game Red Dead Redemption gestart en hier was direkt geluid hoorbaar.
Daarna het game MMA terug geinstalleerd en helaas weer geen geluid.
Wie kan mij hiermee verder helpen aub, want ik weet het niet meer.
De kleinzoon is ontgoocheld want het zijn, zijn spaarcenten die hierin steken.
Dus ik hoop op jullie hulp aub?

Groetjes Parafix



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #1 Gepost op: november 06, 2010, 04:06:11 pm »
Hoe is het geluid op de PS3 aangesloten. En staat er achterop het doosje van MMA Dolby of DTS.

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #2 Gepost op: november 06, 2010, 04:13:20 pm »
via een HDMI kabel van een lcd tv.
Op het doosje van MMA staat Dolby Digital.





grtz Parafix

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #3 Gepost op: november 06, 2010, 04:19:51 pm »
En hoe staan alle geluidinstelling in het menu aangezien er diverse opties zijn.

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #4 Gepost op: november 06, 2010, 04:25:07 pm »
ik heb juist dezelfde geluidsinstellingen als in de winkel gebruikt waar het spel het wel deed.



grtz Parafix

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #5 Gepost op: november 06, 2010, 04:30:14 pm »
Dat zegt niets als je TV bv een bepaalde frequentie niet ondersteund. Je kan in het menu kiezen dat de audio uitvoer via HDMI loopt als je daarvoor kiest zie je allerlijk frequenties. Staat alles aangevinkt?

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #6 Gepost op: november 06, 2010, 05:52:38 pm »
Sorry maar deze instellingen dan verschillen tussen 2 verschillende games?
Misschien een domme vraag, maar ik ben maar een leek op dit gebied.


grtz Parafix

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #7 Gepost op: november 06, 2010, 05:56:50 pm »
Dolby en DTS kunnen in verschillende frequenties gebruikt worden. Het aantal MHZ verschilt dan. En niet alle versterkers en TV's accepteren al die vormen.

P.s. Misschien gekke optie. Maar in MMA game zelf zit vast ene options menu. Staat het geluid daarin toevallig niet op 0.

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #8 Gepost op: november 06, 2010, 06:39:17 pm »
Sorry maar ik kan op deze tv nergens een menu van audio uitvoer vinden, dus ook geen frequenties
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL5604H/12&scy=nl&slg=nl

Als je bij de handleing gaat zien, staat er bij geluid allerlei onderverdeeld maar niets voor HDMI.

En bij het spel van MMA staat alles van geluid op 10

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #9 Gepost op: november 06, 2010, 08:30:58 pm »
Audio uitvoer moet je ook instellen op je PS3 aangezien die het uitvoerd. Je TV is ontvanger en voerd dus alleen in.

Via het XMB menu (hoofdmenu, opstartscherm) ga je naar "Instellingen" dan kan je scrollen naar het audio menu. Daar kan je kiezen voor uitvoer naar HDMI en kies je daarvoor dan gaat hij frequenties aangeven. Diegene die je kan aanvinken moet je dan ook aanvinken.

Offline Parafix

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #10 Gepost op: november 06, 2010, 09:06:56 pm »
Bedankt KingOfPop1981, het is gelukt! TOP! :occasion14:

Bij de audio uitvoer van de ps3 stond op automatisch en die hebben we nu veranderd op handmatig en dan kregen we allerlei frequenties die we allemaal hebben aangevinkt.

De kleinzoon wil je hierbij hartelijk bedanken voor alle hulp!


Groetjes Parafix en kleinzoon

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geen geluid bij nieuw spel EA Sports MMA
« Reactie #11 Gepost op: november 06, 2010, 09:08:47 pm »
Bedankt KingOfPop1981, het is gelukt! TOP! :occasion14:

Bij de audio uitvoer van de ps3 stond op automatisch en die hebben we nu veranderd op handmatig en dan kregen we allerlei frequenties die we allemaal hebben aangevinkt.

De kleinzoon wil je hierbij hartelijk bedanken voor alle hulp!


Groetjes Parafix en kleinzoon

Graag gedaan. Leuk jullie te hebben kunnen helpen. Als er nog eens wat is of hij wil meepraten op het forum dan is hij welkom!

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013