Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Hulp nodig met NTSC PS3  (gelezen 3432 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Hulp nodig met NTSC PS3
« Gepost op: oktober 15, 2010, 01:25:32 pm »
Ik heb een NTSC PS3 die ik op mijn Nederlandse PAL LCD TV wilt gebruiken en eventueel PAL games erop spelen. Is dit mogelijk?

Ik weet wel dat ik een transformator nodig zal hebben (110/220.) Vroeger waren er wel problemen met het beeld; hij wordt dan zwart wit als je een PAL apparaat aansluit op NTSC en vice versa.

Ik had een jaartje geleden gegoogled maar iedereen zegt wat anders.
« Laatst bewerkt op: oktober 15, 2010, 01:27:24 pm door ikea »



Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #1 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:28:07 pm »
games zijn regio vrij(dus uit alle regio's te spelen) tevens zijn blue-ray films wel regio gebonden.

Je tv moet NTSC ondersteunen wat elke LCD,HD of plasma tv deze dagen toch doet.

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #2 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:30:04 pm »
games zijn regio vrij(dus uit alle regio's te spelen) tevens zijn blue-ray films wel regio gebonden.

Je tv moet NTSC ondersteunen wat elke LCD,HD of plasma tv deze dagen toch doet.

Ok thx. Ik heb vorig jaar een PAL game gehad als kado voor mijn NTSC PS3, maar hij werkte niet.... Misschien gewoon NTSC games kopen in NL?

Weet je ook als ik een HDMI kabel kan gebruiken?

Ik heb trouwens een Full HD LCD TV
« Laatst bewerkt op: oktober 15, 2010, 01:32:11 pm door ikea »

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #3 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:33:20 pm »
Ok thx. Ik heb vorig jaar een PAL game gehad als kado voor mijn NTSC PS3, maar hij werkte niet.... Misschien gewoon NTSC games kopen in NL?

Weet je ook als ik een HDMI kabel kan gebruiken?

NTSC game die niet werkt hmm lijkt me sterk dat hij niet werkt want ik haal mijn games ook uit Amerika(die zijn dus NTSC) mag ik vragen welke game het was?

HDMI kabel kun ook gewoon gebruiken, een 1.3 HDMI kabel is goed,prijs zit veel verschil in maar in de kwaliteit niet dus koop niet een al te dure want er zit amper verschil in. ;)

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #4 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:41:10 pm »
Het ging om FIFA 10 en een soort GTA achtige game, ben de naam even kwijt.

PS: Het is een Amerikaanse PS3.... Dus 110v. Moet ik een transformator hebben of wat?
« Laatst bewerkt op: oktober 15, 2010, 01:47:44 pm door ikea »

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #5 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:50:18 pm »
Het ging om FIFA 10 en een soort GTA achtige game, ben de naam even kwijt.

PS: Het is een Amerikaanse PS3.... Dus 110v. Moet ik een transformator hebben of wat?


Kan haast niet dat fifa 10 niet werkte, en ik neem aan dat je Saints row 2 bedoelde?

Ja je hebt een transformator nodig,gewoon even naar een vragen in een Elektronica zaak. ;)

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #6 Gepost op: oktober 15, 2010, 01:51:52 pm »
Dat is raar. Maar ja, games zijn geen probleem. Ik haal ze zo uit de VS. Waar koop jij je games?

Ja, het was Saints Row 2.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #7 Gepost op: oktober 15, 2010, 02:15:17 pm »
Dat is raar. Maar ja, games zijn geen probleem. Ik haal ze zo uit de VS. Waar koop jij je games?

Ja, het was Saints Row 2.

In usa is het www.Gamestop.com(deze tijd vrij duur) vandaar dat ik nu meestal bij www.videogameplus.ca koop anders heb je nog altijd de UK waar prijzen ook vrij gunstig zijn: www.amazon.co.uk

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #8 Gepost op: oktober 15, 2010, 05:22:20 pm »
Thx.

Alleen vertrouw ik dat regio vrij ding niet..... 8/10 keren lees ik dat de games regio vrij zijn.... Maar hoe kan het dan zijn dat een PAL FIFA niet werkt op mijn apparaat?
« Laatst bewerkt op: oktober 15, 2010, 05:24:12 pm door ikea »

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #9 Gepost op: oktober 15, 2010, 05:52:06 pm »
Thx.

Alleen vertrouw ik dat regio vrij ding niet..... 8/10 keren lees ik dat de games regio vrij zijn.... Maar hoe kan het dan zijn dat een PAL FIFA niet werkt op mijn apparaat?

Kan haast niet geloofd me! ;)

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #10 Gepost op: oktober 15, 2010, 05:53:56 pm »
heh ok

Ik ga dan PES 11 kopen bij media markt, ik hoop dat ze het gaan ruilen als het niet werkt.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #11 Gepost op: oktober 15, 2010, 06:03:44 pm »
heh ok

Ik ga dan PES 11 kopen bij media markt, ik hoop dat ze het gaan ruilen als het niet werkt.

Ok,deze moet gewoon werken iedergeval succes en laat maar weten of het gelukt is. ;)

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #12 Gepost op: oktober 16, 2010, 12:29:31 pm »
Weet iemand hoeveel watt een NTSC Classic PS3 verbruikt?

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #13 Gepost op: oktober 16, 2010, 12:50:49 pm »
de voltage 1.10 als het goed is wij hebben 2.20

Offline ikea

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hulp nodig met NTSC PS3
« Reactie #14 Gepost op: oktober 16, 2010, 04:21:47 pm »
ok

Dat is raar, ik heb hier zwart wit met die component kabels, hdmi werkt niet, tv zegt 'no signal'....

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013