Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: mediastream via router??  (gelezen 1671 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline rickyrones

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
mediastream via router??
« Gepost op: september 27, 2010, 02:22:44 pm »
Hallo,

ik vroeg me af om mijn pc (windows xp) te verbinden met mijn ps3 via een router... Heb wel gelezen dat dit kan met een media center. nu de vraag of het ook mogelijk is via alleen een router...

Ik hoor het graag van jullie!!






Offline Dennis120506

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 495
  • Aantal schouderklopjes: 11
  • Vespa Love
Re: mediastream via router??
« Reactie #1 Gepost op: september 27, 2010, 02:50:59 pm »
ik denk dat je PS3 media Server bedoelt, dit is een programma dat je draait op je pc en zo stream je van je PC via je router naar je PS3.

1 tip ga niet met draadloos zitten k*tten, en leg gewoon ff een draadje

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: mediastream via router??
« Reactie #2 Gepost op: september 27, 2010, 03:57:33 pm »
ik denk dat je PS3 media Server bedoelt, dit is een programma dat je draait op je pc en zo stream je van je PC via je router naar je PS3.

1 tip ga niet met draadloos zitten k*tten, en leg gewoon ff een draadje

Niets aan toe te voegen.

Offline rickyrones

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mediastream via router??
« Reactie #3 Gepost op: september 27, 2010, 04:00:16 pm »
en waarom is het dan beter om het niet draadloos te doen??

Offline rickyrones

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mediastream via router??
« Reactie #4 Gepost op: september 27, 2010, 04:06:01 pm »
ik heb het programma geinstalleerd. maar kan geen ps3 vinden. moet ik bijv iets instellen ofso?? moet ik de pc met de ps3 verbinden. of de ps3 met de router (met een kabel??)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: mediastream via router??
« Reactie #5 Gepost op: september 27, 2010, 04:08:21 pm »
Voorkomt haperingen en voor HD materiaal is de bandbreedte draadloos te klein.

Je PS3 en je PC beide apart met een kabel aansluiten op je router. Mediaserver in je XMB op je PS3 inschakelen.
« Laatst bewerkt op: september 27, 2010, 04:10:59 pm door KingOfPop1981 »

Offline rickyrones

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mediastream via router??
« Reactie #6 Gepost op: september 27, 2010, 04:24:48 pm »
okee maar het is niet mogelijk om alles draadloss te doen.
het is alleen om muziek te luisteren. dus dat langzame zal dan denk ik eht probleem niet zijn...
heb nu me pc draadloos via de router
en me ps3 draadloos via de router.
alleen dan het programma de ps3 niet vinden.
hoe zorg ik ervoor dat ze elkaar kunnen vinden?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: mediastream via router??
« Reactie #7 Gepost op: september 27, 2010, 04:40:06 pm »
Voor alleen muziek kan het wel als je verbinding goed is.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013