Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: plug internet ps3!!!  (gelezen 1790 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
plug internet ps3!!!
« Gepost op: augustus 13, 2007, 04:12:58 pm »
hey,

Ik ga me deze of volgende weke een router kopen etc,heel misschien router+modem in elkaar maar....
In deze modem ga ik het niet kunnen gebruiken volgens mij,de bijgeleverde kabel heeft zo van die grote netwerk plugs,muijn internetkabel heeft zo'n kleinere netwerk plug.
Bestaat daar een verloopstukje voor ofzo???
Ik weet niet hoe het anders moet hoor.....Ik hoop dat jullie me kunnen helpen

ps:vandaag ps3 gehaald en motorstorm en recistance,erg leuk maar wil online!!! :D
mvg sven




Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #1 Gepost op: augustus 13, 2007, 04:41:15 pm »
of ligt het aan mijn modem?
het is een adsl modem van asus...

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #2 Gepost op: augustus 13, 2007, 05:45:51 pm »
zie hier welke plugs ik bedoel:

die kleine(witte kabel) komt uit men modem (internetkabel dus) en die zwarte is de bijgeleverde kabel,ik weet dus niet hoe ik mijn ps3 op internet moet krijgen....:

http://i6.photobucket.com/albums/y230/Vlaamseleeuw/S7000443.jpg



Offline Bram313

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 730
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #3 Gepost op: augustus 13, 2007, 05:50:19 pm »
daar moet een router tussen
I own: Oblivion, Call Of Duty 4, Devil may Cry 4, Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, Resistance Fall Of Man, Unreal Tournament III, Ninja Gaiden Sigma, Rainbow Six Vegas, Fifa 08, Orange Box, Asassins Creed.

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #4 Gepost op: augustus 13, 2007, 05:53:06 pm »
oke,als het probleem daarmee opgelost is ben ik tevreden,misschien haal ik me zo'n modem en router in 1 ,is misschien ook handiig???

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #5 Gepost op: augustus 13, 2007, 06:26:13 pm »
Die kleine kabel is volgens mij de kabel die van de modem naar de splitter moet. Ik heb namelijk nog nooit zo een netwerkkabel gezien die past in geen enkele netwerk kaart.

En er moet inderdaad gewoon een router tussen. Je kan inderdaad ook een modem en router in een kopen maar ik denk dat enkel een router goedkoper is.
« Laatst bewerkt op: augustus 13, 2007, 06:34:08 pm door Inva1337 »

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #6 Gepost op: augustus 13, 2007, 07:41:51 pm »
die kabel komt bij mij in mijn modem.....,die past ook enkel daarin denk ik.
Maar als een router het probleem oplost,okej!

mvg sven

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #7 Gepost op: augustus 13, 2007, 08:49:22 pm »
dus jullie zijn zeker van jullie stuk?$
Als ik een router koop kan ik de kabel van de ps3 en mijn internetkabel-plug erin kwijt??
het zet het dus om?
Desnoods vraag ikd it nog eens aan de kassa maar vaak hebben die er geen verstand van dus jah....

Offline Bram313

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 730
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #8 Gepost op: augustus 13, 2007, 09:05:44 pm »
ja router met ingebouwde modem is erg handig, dus zeker doen.
I own: Oblivion, Call Of Duty 4, Devil may Cry 4, Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, Resistance Fall Of Man, Unreal Tournament III, Ninja Gaiden Sigma, Rainbow Six Vegas, Fifa 08, Orange Box, Asassins Creed.

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #9 Gepost op: augustus 13, 2007, 09:27:11 pm »
oké,ik zal zien of het niet te duur is...
Anders is gewoon een router wel genoeg vermoed ik.

sven

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #10 Gepost op: augustus 14, 2007, 12:06:48 am »
ja router met ingebouwde modem is erg handig, dus zeker doen.

Hij heeft al een modem dus dan kan hij beter een router ertussen zetten. Anders koopt hij een modem/router combinatie en dan yit hij met een modem teveel. Een router ertussen zetten is net zo handig het enige probleem is dat het je ongeveer 10 cm x 20cm ruimte kost lol

Offline Ab_Klomp

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 40
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Iemand dood maken met een blije mus
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #11 Gepost op: augustus 14, 2007, 10:30:14 am »
Vergeet niet dat ie 5cm hoog is ;D
Ik denk altijd goed na voordat ik iets stoms zeg

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #12 Gepost op: augustus 14, 2007, 03:14:05 pm »
grootte maakt me echt geen "reet" uit hoor...
Als een router dit probleem effectief oplost koop ik me dat gewoon,heb al een gezien voor 37eur met 5 ingangen...

mvg sven

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #13 Gepost op: augustus 14, 2007, 11:20:57 pm »
nou slotje maar dan he

Offline sven311

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 88
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: plug internet ps3!!!
« Reactie #14 Gepost op: augustus 14, 2007, 11:33:40 pm »
even ter informatie:welk verschil geeft het dat er slot op staat of niet?
Als er nu mensen zijn dat ook zo'n vraag hebben kunnen ze ze gelijk hier stellen he of als ik er nog niet uit ben enz....


 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013