Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Extra scherm aansluiten  (gelezen 693 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Metalmakker

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Extra scherm aansluiten
« Gepost op: september 13, 2010, 10:08:26 pm »
Is het mogelijk om naast mijn plasma nog een extra scherm aan te sluiten (een kleintje) om zo de PS3 als mediaspeler te gebruiken zonder dat ik iedere keer die plasma aan hoef te zetten om een ander mapje af te spelen? En als de tv dus uit staat, kan ie dan vanzelf dat andere scherm pakken? Het lijkt me wel handig om dan een 10" schermpje of zo er bij te zetten...



Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: Extra scherm aansluiten
« Reactie #1 Gepost op: september 13, 2010, 10:30:28 pm »
Volgens mij kan dat niet

Offline Metalmakker

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Extra scherm aansluiten
« Reactie #2 Gepost op: september 13, 2010, 10:44:43 pm »
Ook niet met een hdmi  splitter?

Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: Extra scherm aansluiten
« Reactie #3 Gepost op: september 13, 2010, 10:47:27 pm »
Nee volgens mij niet... die vraag is al eens voorbij gekomen vandaar

Offline Metalmakker

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Extra scherm aansluiten
« Reactie #4 Gepost op: september 13, 2010, 10:55:48 pm »
hmm, scheelt me weer 250 euro dan. Ik ga er niet op gokken dat ik het werkend krijg. thanks!

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Extra scherm aansluiten
« Reactie #5 Gepost op: september 13, 2010, 10:56:33 pm »
Dat kan wel! Hoe ik dat weet? Omdat ik zelf een HDMI/switcht heb voor mijn PS3 zodat ik geen kabels hoef te verwisselen als ik wil switchen tussen mijn LCD en mijn beamer. Er hangt wel een prijskaartje aan.

Mijn switch heeft 4 HDMI ingangen en 2 uitgangen. Je kan met een bijgeleverde afstandsbediening alles regelen. Eventueel ook in te stellen op je universele afstandsbediening.
« Laatst bewerkt op: september 14, 2010, 04:01:10 am door KingOfPop1981 »

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013