Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV  (gelezen 20828 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Gepost op: augustus 26, 2010, 04:29:42 pm »
Hallo,
oke, ik heb zojuist een officiele HDMI-Kabel gekocht. Van Sony dus. Ik heb zelf een Philips FlatTV. Alleen ik weet niet precies meer welke precies. Staan alleen 4 verschillende op de gebruikshandleiding. Die zijn: 26PF5411, 32PF5411, 32PF7411 en 42PF5411.
Ik doe dus wat er bij de PS3 handleiding gevraagt wordt. (Systeem helemaal afsluiten en vervolgens HDMI-kabel erin). Ik doe dat en wat krijg ik: zwart beeld. Vervolgens doe ongeveer hetzelfde maar dan met de normale AV-kabel erbij. Ik wil instellingen veranderen. Dus ga naar beeldinstellingen -> instellingen video-uitvoer en dan HDMI. moet je op X klikken en 30seconden wachten. En dan ga ik na 30 seconden naar HDMI 1 (zit HDMI-kabel in) en krijg geen signaal. Dan terug naar AV kanaal waar precies hetzelfde staat als wat ik deed voordat ik op X klikte. Inmiddels kabel omgedraaid maar hij werkt gewoon NIET.

Iemand die hier ervraring mee heeft of hetzelfde probleem heeft/hebt gehad?

Groeten,
Laurier



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #1 Gepost op: augustus 26, 2010, 04:30:59 pm »
Als je PS3 uit staat druk hem dan aan met de aan/uit toets op de PS3 dus niet via de controller. Hou als je hem aan drukt de toets ingedrukt tot je een paar piepjes hoort. Dit kan even duren.

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #2 Gepost op: augustus 26, 2010, 04:42:54 pm »
Als je PS3 uit staat druk hem dan aan met de aan/uit toets op de PS3 dus niet via de controller. Hou als je hem aan drukt de toets ingedrukt tot je een paar piepjes hoort. Dit kan even duren.
Dan krijg ik het bericht: Er is een beschikbare HDMI apparaat gedetecteerd. Wilt u video en audio uitvoeren met HDMI?. Dan klik ik op Ja. En vervolgens geen signaal.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #3 Gepost op: augustus 26, 2010, 04:46:47 pm »
Staat je TV op het juiste HDMI kanaal?

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #4 Gepost op: augustus 26, 2010, 04:47:29 pm »
Staat je TV op het juiste HDMI kanaal?
Ja, dat weet ik zeker. Op HDMI 1.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #5 Gepost op: augustus 26, 2010, 04:53:19 pm »
Andere HDMI aansluiting van de TV geprobeerd?

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #6 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:03:00 pm »
Andere HDMI aansluiting van de TV geprobeerd?
Ja. Zelfs kabel omgedraaid.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #7 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:05:28 pm »
Ps3 even op andere HD TV met zelfde kabel proberen. Doet hij het daar wel dan ligt het aan je TV.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #8 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:09:10 pm »
bij veel philips tv's heb je een instelling voor beeld "spel" of "game", probeer hem daar eens op te zetten.. helpt vaak


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #9 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:10:12 pm »
bij veel philips tv's heb je een instelling voor beeld "spel" of "game", probeer hem daar eens op te zetten.. helpt vaak


Kan idd ook nog niet eens aan gedacht.

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #10 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:20:37 pm »
Ps3 even op andere HD TV met zelfde kabel proberen. Doet hij het daar wel dan ligt het aan je TV.
Op een andere TV doet hij het wel. Maar daar kan ik slechts 565p (zoiets). Dan ligt het aan mijn TV :(

bij veel philips tv's heb je een instelling voor beeld "spel" of "game", probeer hem daar eens op te zetten.. helpt vaak

Waar zou dat dan kunnen staan?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #11 Gepost op: augustus 26, 2010, 05:49:17 pm »
Op een andere TV doet hij het wel. Maar daar kan ik slechts 565p (zoiets). Dan ligt het aan mijn TV :(
Waar zou dat dan kunnen staan?

Handleiding.

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #12 Gepost op: augustus 26, 2010, 06:04:42 pm »
Na nog even naar mijn TV gekeken te hebben. (De achterkant). En andere apparaten met HDMI te hebben geprobeerd ben ik iets te weten te komen:
Óf ik doe iets verschrikkelijk verkeerd, óf mijn TV is allergisch voor HDMI terwijl het er wel op zit. Maar mijn serienummer van mijn TV is dus 37PF7331. Maar ik kan niks in de handleiding vinden.

EDIT: Heb zojuist even gechat met iemand van Philips en dan moet ik even bellen. Dit doe ik morgen. Zal ik hem nu even sluiten en morgen weer openen om indien meer vragen te stellen?
« Laatst bewerkt op: augustus 26, 2010, 06:16:08 pm door Laurier »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #13 Gepost op: augustus 26, 2010, 06:15:43 pm »
Kabel even loskoppelen dan PS3 keer resetten zoals ik eerder zei. Minuutje wachten, dan PS3 uitzetten. Je hebt dus al die tijd geen beeld aangezien de kabel eruit ligt. Dan kabel erin stoppen PS3 aanzetten.

Zijn idd problemen mee aangezien op de Philips site ene kleine uitleg staat.

Offline Laurier

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 12
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: HDMI-Kabel werkt niet met Philips TV
« Reactie #14 Gepost op: augustus 26, 2010, 08:59:22 pm »
Kabel even loskoppelen dan PS3 keer resetten zoals ik eerder zei. Minuutje wachten, dan PS3 uitzetten. Je hebt dus al die tijd geen beeld aangezien de kabel eruit ligt. Dan kabel erin stoppen PS3 aanzetten.

Zijn idd problemen mee aangezien op de Philips site ene kleine uitleg staat.
Het werkt nog steeds niet helemaal. Ik krijg nu wel geluid, maar geen beeld. Ik hoor zeg maar een piep alsof ik ergens naartoe moet om verder te gaan, maar ik weet niet waarheen.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013