Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: switch.  (gelezen 1680 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
switch.
« Gepost op: augustus 12, 2010, 11:29:43 pm »
Goedenavond.

Ik ben een leek wat comp en menu Ps3 betreft >:(

Nu is het zo dat ik van een vriend een switch heb gekregen om ook mijn PS3 bedraad te kunnen spelen, maar wat is er nu an de hand......

De TV doet gewoon alles wat hij doen moet, de PS3 gaat niet bedraad werken, hij vind het IP adres niet.
De ledjes op de switch werken allebei  ???


Is er hier iemand die mij alstublieft wil/kan helpen.


Mvg Piet.



Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: switch.
« Reactie #1 Gepost op: augustus 12, 2010, 11:38:10 pm »
brand het lichtje van de switch bij de kabel tussen de switch en de ps3? zoja dan ligt het niet aan de switch... een switch split alleen het signaal... ik heb er 2 switches tussen zitten en het werkt prima... als het lampje brand bij de switch die aanduidt dat ie verbinding heeft met je ps3 dan ligt het aan je router.

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #2 Gepost op: augustus 12, 2010, 11:45:35 pm »
brand het lichtje van de switch bij de kabel tussen de switch en de ps3? zoja dan ligt het niet aan de switch... een switch split alleen het signaal... ik heb er 2 switches tussen zitten en het werkt prima... als het lampje brand bij de switch die aanduidt dat ie verbinding heeft met je ps3 dan ligt het aan je router.


Het lichtje brand, bij de tv ingang en bij de PS3 ingang.

Wat zou er met de router aan de hand kunnen zijn, het is er 1 van Tele2. Deze heeft 4 uitgangen mss de uitgang?

Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: switch.
« Reactie #3 Gepost op: augustus 13, 2010, 12:00:50 am »
daar zit ook een lampje... als die brand is het in principe goed aan gesloten. Dus moet het software matig zijn. hoe dat precies zit weet ik niet maar dan komen er wel reacties van andere hier... het beste is even het merk, type en configuratie hier neerzetten:)

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #4 Gepost op: augustus 13, 2010, 12:07:51 am »
daar zit ook een lampje... als die brand is het in principe goed aan gesloten. Dus moet het software matig zijn. hoe dat precies zit weet ik niet maar dan komen er wel reacties van andere hier... het beste is even het merk, type en configuratie hier neerzetten:)

U bedoeld van de switch?
En wat bedoeld u met configuratie?

Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: switch.
« Reactie #5 Gepost op: augustus 13, 2010, 12:22:03 am »
Nee de router... de switch doet vrijwel niks...
config bedoel ik of je misschien aparte instellingen hebt voor je netwerk
In ieder geval is je router het belangrijkst.

enne je hoeft geen u te zeggen hoor ;)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: switch.
« Reactie #6 Gepost op: augustus 13, 2010, 04:53:18 am »
Wat heeft je TV met de switch te maken voor je online verbinding. Switch weg doen gewoon degelijke router ertussen pleuren.

Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: switch.
« Reactie #7 Gepost op: augustus 13, 2010, 07:31:24 am »
een 2e router voor alleen het opslitsen?

een switch maakt niet uit ik heb er ook 2 tussen zitten

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #8 Gepost op: augustus 13, 2010, 07:44:44 am »
Wat heeft je TV met de switch te maken voor je online verbinding. Switch weg doen gewoon degelijke router ertussen pleuren.
Wat heeft je TV met de switch te maken voor je online verbinding. Switch weg doen gewoon degelijke router ertussen pleuren.


TV, diditaal met UTP en de PS3 ook met UTP aangesloten vanaf de switch.

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #9 Gepost op: augustus 13, 2010, 07:49:40 am »
daar zit ook een lampje... als die brand is het in principe goed aan gesloten. Dus moet het software matig zijn. hoe dat precies zit weet ik niet maar dan komen er wel reacties van andere hier... het beste is even het merk, type en configuratie hier neerzetten:)

Router, Davolink type, DV120AMR.

Alles comp en laptops worden hier draadloos aangestuurd.
De TV via UTP uit dezelfde router.

Offline Crimby

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 2456
  • Aantal schouderklopjes: 20
  • Who said I was a Geek??
Re: switch.
« Reactie #10 Gepost op: augustus 13, 2010, 07:57:31 am »
en de tv doet het wel? zo ja wat als je die kabel ipv aan de tv aan de ps3 verbind?

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #11 Gepost op: augustus 13, 2010, 08:00:24 am »
en de tv doet het wel? zo ja wat als je die kabel ipv aan de tv aan de ps3 verbind?


Ook geprobeerd, maar niet.

Als ik in de PS het menu wil veranderen van Draadloos naar bedraad, dan gaat wel het lampje branden.
Het enige wat de PS aangeeft is dat hij het IPadres niet kan vinden.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: switch.
« Reactie #12 Gepost op: augustus 13, 2010, 11:10:01 am »
je hebt wel de juiste kabel, niet een crosslink?
probeer die kabel die je in je ps3 duwt eens uit in je laptop, en kijk of je dan bedraad internet hebt (dus draadloos uitzetten).

ik heb wel vaker gehoord dat de ps3 problemen krijgt als er een switch tussen zit, als op die switch tegelijkertijd nog andere apparaten actief zijn (in jou geval een tv). Bij iemand anders deed de ps3 het alleen bedraad via een switch, als hij zijn laptop uitzette (nu gaat dat met een tv natuurlijk een stuk moeilijker), maar wat je wel zou kunnen proberen is de kabel eens uit je tv te halen, als je op je ps3 gamed, ga je weer tv kijken duw je hem terug erin


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #13 Gepost op: augustus 13, 2010, 11:47:18 am »
je hebt wel de juiste kabel, niet een crosslink?
probeer die kabel die je in je ps3 duwt eens uit in je laptop, en kijk of je dan bedraad internet hebt (dus draadloos uitzetten).

ik heb wel vaker gehoord dat de ps3 problemen krijgt als er een switch tussen zit, als op die switch tegelijkertijd nog andere apparaten actief zijn (in jou geval een tv). Bij iemand anders deed de ps3 het alleen bedraad via een switch, als hij zijn laptop uitzette (nu gaat dat met een tv natuurlijk een stuk moeilijker), maar wat je wel zou kunnen proberen is de kabel eens uit je tv te halen, als je op je ps3 gamed, ga je weer tv kijken duw je hem terug erin


Gaan we straks eens even proberen.
Maar dan moet ik waarschijnlijk altijd de kabels wisselen?

Offline pietjo

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: switch.
« Reactie #14 Gepost op: augustus 13, 2010, 02:28:39 pm »
Heren,


het probleem is getackeld :sunny: :sunny:


Wat is er nu aan de hand, het modum waar alles binnen komt heeft 4 uitgaande poorten. Waarvan 2 voor tv signaal en 2 voor internet.
Ik kan dus niet de switch gebruiken zonder er een kabel bij te trekken. Wat heb ik nu voor nood ff gedaan, alles aangesloten op de switch en in de meterkast ff het poortje omwisselen.

Zo hebben we straks dus 3 oplossingen.

1 poort omwissel elke keer.
2 andere provider die wel een tv en internet poort in 1 heeft.
3 een andere kabel erbij trekken.


Iig heel erg veel dank voor de hulp en adviezen.


Mvg Piet.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013