Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: NAT type 3  (gelezen 4766 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
NAT type 3
« Gepost op: juni 26, 2010, 04:19:27 pm »
ik heb een paar dagen geleden "red dead redemtion" gekocht. ik probeerde online te spelen, dat lukte wel, maar er was alleen niemand. nu heb ik op google gezocht wat dit veroorzaakt en het blijkt dat het mijn NAT type is. want er staat namelijk NAT type 3 op mijn ps3 en ik wil dat veranderen in NAT 2 zodat ik probleem loos online kan gamen. nu heb ik ergens gelezen dat je je IP van je ps3 toe moet voegen aam je DMZ om dit soort problemen te voorkomen nu is mijn vraag of dat waar is en zo niet hoe kan ik dan mijn NAT type veranderen zonder poorten open te gooien want daar heb ik namelijk helemaal geen verstand van



Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: NAT type 3
« Reactie #1 Gepost op: juni 26, 2010, 04:26:55 pm »
Jou NAT type veranderen zonder poorten te openen doe je dus met de DMZ als mijn modem over DMZ beschikt dan gebruik ik die vaak dat is uit pure luiheid omdat ik geen zin heb om alle poorten er in te zetten haha. DMZ raad ik je dus aan doe daar de IP van je PS3 in en voila je hebt NAT type 2. (Als het goed is)

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
Re: NAT type 3
« Reactie #2 Gepost op: juni 26, 2010, 04:38:06 pm »
hmm ik kan de DMZ functie niet vinden volgens mij ondersteund mijn router dit niet ik heb een experia box sx551 van KPN maar hij heeft wel een functie genaamd "exposed hosts" volgens mij is dat hetzelfde als DMZ ik heb hier een screenshot http://i37.tinypic.com/1pcld5.jpg

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: NAT type 3
« Reactie #3 Gepost op: juni 26, 2010, 04:47:58 pm »
hmm ik kan de DMZ functie niet vinden volgens mij ondersteund mijn router dit niet ik heb een experia box sx551 van KPN maar hij heeft wel een functie genaamd "exposed hosts" volgens mij is dat hetzelfde als DMZ ik heb hier een screenshot http://i37.tinypic.com/1pcld5.jpg
EU deze modem had ik ook haha kom ik nu pas achter ja ik had deze jaar geleden toen was ik over gestapt naar Tele2 maar nu is mijn vader WEER overgestapt naar KPN dus ik heb een nieuwe modem op die moet een update uitkomen voor de DMZ of poorten want die werkt nu niet. Maar ik heb dit gevonden voor je: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/378763-Ps3-Nat-3-Type-veranderen-in-Nat-2-Met-Kpn-Esperia-Box  Dat werkte bij mij wel maar toen kon mijn zus niet meer op draadloos internet dus daarna moest ze van mij gewoon de kabel op haar laptop gebruiken :P. Ik sta ook nog tussen dat topic maar dat was een ander probleem. Maar als je geen draadloos internet gebruikt zijn die stappen dus geen probleem.

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
Re: NAT type 3
« Reactie #4 Gepost op: juni 26, 2010, 04:57:18 pm »
aahh das balen ik heb ook een draadloze laptop op m'n router staan -.- (laptop van m'n vader)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: NAT type 3
« Reactie #5 Gepost op: juni 26, 2010, 05:38:16 pm »
ik heb een paar dagen geleden "red dead redemtion" gekocht. ik probeerde online te spelen, dat lukte wel, maar er was alleen niemand. nu heb ik op google gezocht wat dit veroorzaakt en het blijkt dat het mijn NAT type is. want er staat namelijk NAT type 3 op mijn ps3 en ik wil dat veranderen in NAT 2 zodat ik probleem loos online kan gamen. nu heb ik ergens gelezen dat je je IP van je ps3 toe moet voegen aam je DMZ om dit soort problemen te voorkomen nu is mijn vraag of dat waar is en zo niet hoe kan ik dan mijn NAT type veranderen zonder poorten open te gooien want daar heb ik namelijk helemaal geen verstand van

Heb je een zilveren Siemens modem van KPN of een zwarte type 787 of 789 van KPN. Bij de laatste 2 kan je niks veranderen omdat er een bug in zit. KPN komt hiervoor met een firmware update begin julie. Heb je de eerste dan kan je alles gewoon instellen en veranderen.

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
Re: NAT type 3
« Reactie #6 Gepost op: juni 26, 2010, 06:10:19 pm »
ik heb een zilveren

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: NAT type 3
« Reactie #7 Gepost op: juni 26, 2010, 07:13:34 pm »
ik heb een zilveren

In je browser op je PC tik je in 192.168.2.1

Dan je wachtwoord.
Dan naar Advanced Settings.
Dan naar Address Translation (NAT)
Dan naar Exposed Host.
Daar kan je de IP van je PS3 toevoegen.

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
Re: NAT type 3
« Reactie #8 Gepost op: juni 26, 2010, 07:15:19 pm »
hé het werkt werkt ik heb nu NAT 2 bedankt man

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: NAT type 3
« Reactie #9 Gepost op: juni 26, 2010, 07:30:21 pm »
hé het werkt werkt ik heb nu NAT 2 bedankt man

Graag gedaan!

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: NAT type 3
« Reactie #10 Gepost op: juni 26, 2010, 11:52:44 pm »
hé het werkt werkt ik heb nu NAT 2 bedankt man
Kan je nog draadloos?

Offline mike041

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 161
  • Aantal schouderklopjes: 7
Re: NAT type 3
« Reactie #11 Gepost op: juni 28, 2010, 09:12:02 am »
naah de laptop kan nog wel draadloos de wii niet meer (ik gebruik de wii toch nooit meer nu ik een ps3 heb) en m'n desktop is niet draadloos maar die heeft ook gewoon nog internet

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: NAT type 3
« Reactie #12 Gepost op: juni 28, 2010, 10:45:28 am »
supermooi!


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Vincentius22

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: NAT type 3
« Reactie #13 Gepost op: augustus 05, 2010, 09:51:54 pm »
Fijn mensen die er verstand van hebben... O00

ik hoop dat een van jullie mij kan helpen.

Ik heb alles gedaan wat kingofpop heeft gezegt ik heb mn ip van mn ps3 ingevoerd en wat nu ?
Ik heb nu niet opeens nat 2.
Ik hoop dat iemand me kan helpen.

MVG.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: NAT type 3
« Reactie #14 Gepost op: augustus 05, 2010, 10:14:20 pm »
Fijn mensen die er verstand van hebben... O00

ik hoop dat een van jullie mij kan helpen.

Ik heb alles gedaan wat kingofpop heeft gezegt ik heb mn ip van mn ps3 ingevoerd en wat nu ?
Ik heb nu niet opeens nat 2.
Ik hoop dat iemand me kan helpen.

MVG.

Wat voor provider en welk modem/router heb je?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013