Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Gameplay opnemen HD  (gelezen 10350 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

dolbyarmed

  • Gast
Gameplay opnemen HD
« Gepost op: juni 02, 2010, 09:53:09 pm »
Wie heeft ervaring mee met het opnemen van je gameplay bijv. Mw2 ??
Dit wil ik dus ook is wel lachen om het te kunnen O00 en Dan kan je terug zien wat je fout doen en zo om beter te worden :D

Mijn eisen :

Moet geen goedkope meuk zijn.
Graag HD opnemen.

Dingen die ik nu tot beschikking heb :

De ps3 natuurlijk
Full HD plasma tv met 4x Hdmi  2x usb  en nog wat dingen
Home chinema set met dvd  zonder hdmi  ( speelt alleen geen dvd's meer af )
en een laptop  denk dat ik die ook moet hebben om op te nemen ??


Graag geen domme reacties of wat dan ook.  Ik heb al via google gezocht maar krijg alleen forums waar 100 verschillende antwoorden op staan en links naar goedkope rommel om op te nemen



Offline oliebol

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1974
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • Welcome to PS3World!
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #1 Gepost op: juni 02, 2010, 10:01:06 pm »
Als je TV component ondersteunt (wss wel) is een Hauppauge HD PVR een goede (en dure (200 euro)) oplossing :D


HAVES: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, Gran Turismo 5 Prologue, Harry Potter OVDF, Killzone 2,

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #2 Gepost op: juni 03, 2010, 12:05:30 am »
Als je TV component ondersteunt (wss wel) is een Hauppauge HD PVR een goede (en dure (200 euro)) oplossing :D

Dat is idd dan de mooiste en best werkende oplossing waar echt goede kwaliteit uit komt.

dolbyarmed

  • Gast
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #3 Gepost op: juni 03, 2010, 12:38:36 am »
Oke!  Wat kan je nog meer met dat apparaat?  200euro is wel te doen vind ik.
En hebben jullie ook een goede adres waar ik zo,n ding kan kopen?   Heb ik nog iets meer nodig behalve dat ding ?  :p

Offline oliebol

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1974
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • Welcome to PS3World!
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #4 Gepost op: juni 03, 2010, 02:50:35 pm »
Een component kabel voor je PS3, en in Nederland alleen via internet te krijgen


HAVES: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, Gran Turismo 5 Prologue, Harry Potter OVDF, Killzone 2,

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #5 Gepost op: juni 03, 2010, 03:30:22 pm »
Ik zou zelf voor de Black Magic Intensity Pro gaan. Deze is 140 i.pv. 200 euro en het verschil is bijna, tot niet zichtbaar. Als je wilt, zoek je op YouTube gewoon even:

''Hauppuage HD PVR vs. Black Magic Intensity Pro''

Je krijgt genoeg hits ;)

In Nederland zijn ze allebei helaas niet te krijgen. Alleen uit The States of Engeland. Als je éen van de twee uit Amerika koopt, moet je waarschijnlijk wel invoerrechten betalen.

Je kunt ze allebei, voor zover ik weet, alleen bij eBay en Amazon kopen, als we het over nieuwe apparaten hebben. Misschien NewEgg ook wel, maar ik zou bij eBay en Amazon blijven.
« Laatst bewerkt op: juni 03, 2010, 03:47:07 pm door KleineMichael »


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline oliebol

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1974
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • Welcome to PS3World!
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #6 Gepost op: juni 03, 2010, 03:49:04 pm »
Kleine wat lul je :P Voor blackmagic pro heb je toch echt een PC nodig, waar je dus die kaart in steekt. En HD PVR kan je wel gwn in Nederland kopen...
Maar wat zijn de specs van je laptop? Je moet een redelijke hebben indien je een HD PVR wilt kunnen gebruiken


HAVES: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, Gran Turismo 5 Prologue, Harry Potter OVDF, Killzone 2,

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #7 Gepost op: juni 03, 2010, 03:53:30 pm »
En het grappige is dat geen van ons het heeft over een computer :P.

Voor beide recorders, moet je het volgende in je PC hebben:

* Minimaal een Dual-Core, Quad-Core aangeraden
* Minimaal een videokaart van 256 MB, 512 MB aangeraden
* Minimaal 1 GB geheugen (RAM) (snelheid maakt niet uit, of het nou 667 of 1600 MHz is), 2 GB geheugen (RAM) aangeraden
* Een HDD van minimaal 100 GB, het formaat waarin ze opnemen is heel groot

Voor de Black Magic Intensity Pro moet je OOK nog een extra PCI-e slot hebben, dus een desktop moet je perse hebben. De HD PVR gebruikt een USB poort. Heb je toevallig nog een desktop? Zonder desktop, gaat de Black Magic Intensity Pro niet lukken.
« Laatst bewerkt op: juni 03, 2010, 04:05:16 pm door KleineMichael »


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline oliebol

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1974
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • Welcome to PS3World!
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #8 Gepost op: juni 03, 2010, 03:55:22 pm »
Dingen die ik nu tot beschikking heb :

De ps3 natuurlijk
Full HD plasma tv met 4x Hdmi  2x usb  en nog wat dingen
Home chinema set met dvd  zonder hdmi  ( speelt alleen geen dvd's meer af )
en een laptop  denk dat ik die ook moet hebben om op te nemen ??


Graag geen domme reacties of wat dan ook.  Ik heb al via google gezocht maar krijg alleen forums waar 100 verschillende antwoorden op staan en links naar goedkope rommel om op te nemen

:)

En dankje Michael voor de minimale specs geven voor die dingen :P
Dus als je alleen een laptop hebt die dichtbij de ps3 kan, is de HD PVR de oplossing
« Laatst bewerkt op: juni 03, 2010, 03:56:57 pm door oliebol »


HAVES: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, Gran Turismo 5 Prologue, Harry Potter OVDF, Killzone 2,

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #9 Gepost op: juni 03, 2010, 04:00:17 pm »
Heb je een ook een desktop, dan is de Black Magic Pro de betere keuze.


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

dolbyarmed

  • Gast
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #10 Gepost op: juni 03, 2010, 07:36:26 pm »
Ik heb geen desktop!
over  de laptop wat precies de specs.  zijn geen idee.  Zal ik dus op moeten zoeken;)

Het was geen duur ding was 700euro zoiets dus denk dat het dan tegen gaat vallen met de prestaties.

Ik wil niet via buiteland gaan kutte om zo ding aan te schaffen :D gewoon hier in nederland.

Ik dacht dat is ff een ding kopen en opnemen maar ! valt nog vies tegen :P
Anders koop ik nog een desktop bij die ik gewoon aan me tv aansluit  kan ik ook pc  games op een groot scherm spelen :D

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #11 Gepost op: juni 03, 2010, 07:42:00 pm »
Ik heb geen desktop!
over  de laptop wat precies de specs.  zijn geen idee.  Zal ik dus op moeten zoeken;)

Het was geen duur ding was 700euro zoiets dus denk dat het dan tegen gaat vallen met de prestaties.

Ik wil niet via buiteland gaan kutte om zo ding aan te schaffen :D gewoon hier in nederland.

Ik dacht dat is ff een ding kopen en opnemen maar ! valt nog vies tegen :P
Anders koop ik nog een desktop bij die ik gewoon aan me tv aansluit  kan ik ook pc  games op een groot scherm spelen :D

Je hoeft ze niet echt op te zoeken, je krijgt het recht voor je neus te zien door op Eigenschappen te klikken bij (Deze) Computer.

Ligt eraan hoe oud je laptop is. Als die van 4 jaar geleden is, en toen 700 kostte, is die niet goed genoeg. Als je hem nog niet zo heel lang hebt, is die denk ik wel goed genoeg.

Er is wel een site in Nederland. Oliebol weet er eentje. Ik vraag de link wel aan hem.

Of je een desktop neemt is je eigen keus. ALS je een desktop koopt, neem dan de Black Magic Intensity Pro. Deze is goedkoper dan de Hauppauge HD PVR, maar je ziet weinig tot geen verschil. Alleen in de kleuren; Die van de Black Magic Intensity Pro zijn iets lichter dan die van de Hauppauge HD PVR.
« Laatst bewerkt op: juni 03, 2010, 07:49:24 pm door KleineMichael »


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

dolbyarmed

  • Gast
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #12 Gepost op: juni 03, 2010, 08:12:21 pm »
Oke !

De laptop is 1,5maand oud !  want anders moest ik steeds me andere laptop naar boven sjouwen als ik ga ps3en ;) en dat was ik voort beu haha.

Hier onder de info over de laptop :

ProductspecificatiesVerklarende woordenlijst Processor  : Intel Pentium Dual Core - T4400
Kloksnelheid  : 2.20 GHz
Besturingssysteem  : Windows 7 Home Premium - 64 bit
Intern geheugen  : 3072 MB DDR2 2 x 2048 MB
Max. intern geheugen  : 4096 MB

Opslagmedia
Harde schijf : 250 GB (7200 RPM Serial ATA)
Mediastations  : DVD+/-RW Dual Layer

Beeld
Beeldscherm : 15.6 inch Brightview HD TFT Breedbeeld
Resolutie  : 1366 x 768 pixels
Videokaart  : ATI Radeon HD 4530
Videokaartgeheugen  : 512/2302 MB
Ingebouwde webcam  : Ja

Geluid
Geluid  : Onboard
Luidsprekers  : Ja
Ingebouwde microfoon  : Ja

Netwerk
Netwerkfuncties  : 1000 Mbit Ethernet
Draadloze netwerkverbinding  : 802.11n (300 Mbit max.)
Bluetooth  : Nee

Aansluitmogelijkheden
Data : 4 x USB 2.0, IEEE 1394 firewire, RJ-45 Ethernet
Video : 1x VGA
Audio : Hoofdtelefoonuitgang, Microfoon/Line-in
PS/2  : Nee
Port replicator  : Nee
Voeding  : Netstroomadapter
Batterij  : Li-Ion

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #13 Gepost op: juni 03, 2010, 09:03:57 pm »
Met dat ding lukt het wel denk ik.

Het geheugen zit helemaal goed.
De videokaart zit helemaal goed.
Alleen de processor is minimaal, maar je krijgt je video's er wel uitgeperst :)


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

dolbyarmed

  • Gast
Re: Gameplay opnemen HD
« Reactie #14 Gepost op: juni 03, 2010, 10:36:01 pm »
Dus ik moet hebben :

Hauppauge HD PVR.
component kabel

Ik ga ook nog een losse HDD kopen met 2500GB daarop wil ik de opgenomen beelden opslaan is dat mogelijk ?
Het is gewoon dat ik een match compleet kan opnemen van ongeveer 10/15min.   

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013