Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 aansluiten op monitor  (gelezen 11177 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline PvtBrainwashed

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
PS3 aansluiten op monitor
« Gepost op: mei 19, 2010, 09:48:22 pm »
Hallo mede ps3ers,

Ik kreeg vandaag het idee om mijn ps3 aan te sluiten op de monitor van mijn pc, een Samsung Syncmaster 2433 LW, met een VGA en een DVI aansluiting. Ik weet dat er dingetjes te koop zijn dat je DVI om kunt zetten in HDMI, maar ik heb ergens gelezen dat je monitor ook nog iets anders moet hebben. Dus kan ik met zo'n converter mijn ps3 aansluiten op mijn monitor?

PvtBrainwashed



Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #1 Gepost op: mei 19, 2010, 09:56:57 pm »
als je een hd monitor heb moet je er gewoon een hdmi kabel in drukken. en anders moet je een hdmi- dvi hebben:http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hq-hdmi-dvi-kabel-1-5-m/9000000006423844/index.html

http://lh4.googleusercontent.com/uTPhdNTx0kBLRenO2-4cJVRvAUDjI4IF0HhOLxufdUNbk0dcLjBT96nLghlpg1m9KHaWOzMfoOmeuKKQvv2yXsS3SbgsPuUeADTyIGqrflqmu9mu8Ya1wWBLvJHdNHhXiS49cf7KTDN--7AFbO5CjT2aQVDOOG9qs6euyzxmmOT8xL5pZYYI5oagTJH9tp7Z6wQ-
« Laatst bewerkt op: mei 19, 2010, 09:59:09 pm door mototje »

Offline apezwijn

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #2 Gepost op: mei 19, 2010, 11:13:46 pm »
als je een hd monitor heb moet je er gewoon een hdmi kabel in drukken. en anders moet je een hdmi- dvi hebben:http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hq-hdmi-dvi-kabel-1-5-m/9000000006423844/index.html

http://lh4.googleusercontent.com/uTPhdNTx0kBLRenO2-4cJVRvAUDjI4IF0HhOLxufdUNbk0dcLjBT96nLghlpg1m9KHaWOzMfoOmeuKKQvv2yXsS3SbgsPuUeADTyIGqrflqmu9mu8Ya1wWBLvJHdNHhXiS49cf7KTDN--7AFbO5CjT2aQVDOOG9qs6euyzxmmOT8xL5pZYYI5oagTJH9tp7Z6wQ-
Ik heb zon kabel van HDMI naar DVI, het probleem is dat ik dan geen geluid heb want er zitten geen boxen op me scherm.
Dus denk daar ook overna @Auteur

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #3 Gepost op: mei 20, 2010, 03:17:11 am »
En je monitor moet HDCP ondersteunen.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #4 Gepost op: mei 20, 2010, 01:53:16 pm »
hier zijn toch ook al verschillende onderwerpen over hier op t forum?


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #5 Gepost op: mei 20, 2010, 02:01:39 pm »
hier zijn toch ook al verschillende onderwerpen over hier op t forum?

Ja, maar ik wou hem niet gelijk afbranden in zijn 1e post.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #6 Gepost op: mei 20, 2010, 10:45:15 pm »
En je monitor moet HDCP ondersteunen.

dat wist ik niet... zo leer je nog eens wat:)

Offline PvtBrainwashed

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #7 Gepost op: mei 22, 2010, 09:07:28 pm »
Dank jullie wel voor de tips :) Ik heb zo'n DVI-HDMI converter van iemand geleend, gewoon om te kijken of hij het doet, maar zoals apezwijn al zei, ik heb geen geluid. (Omdat er geen boxen in mijn scherm zitten) Nu is mijn vraag kan ik dit http://www.outletpc.com/c5214.html gebruiken om mijn hoofdtelefoon in te pluggen, ik bedoel werkt dit ook echt als je dit in je PS3 plugt?

PvtBrainwashed

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #8 Gepost op: mei 22, 2010, 09:37:57 pm »
denk het niet.

Je moet het geluid gewoon via de meegeleverde kabel laten gaan (de rood en witte stekker zijn het geluid)
Gewoon op je ps3 instellen dat geluid via scart kabel moet gaan en de rood en witte stekker aan een paar boxen aansluiten.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #9 Gepost op: mei 22, 2010, 09:42:15 pm »
Dank jullie wel voor de tips :) Ik heb zo'n DVI-HDMI converter van iemand geleend, gewoon om te kijken of hij het doet, maar zoals apezwijn al zei, ik heb geen geluid. (Omdat er geen boxen in mijn scherm zitten) Nu is mijn vraag kan ik dit http://www.outletpc.com/c5214.html gebruiken om mijn hoofdtelefoon in te pluggen, ik bedoel werkt dit ook echt als je dit in je PS3 plugt?

PvtBrainwashed

Als je DVI gebruikt heb je nooit geluid of er nou wel of geen boxen in je scherm zitten. Voor geluid volg het advies van HHC-bossie op.

Offline PvtBrainwashed

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #10 Gepost op: mei 22, 2010, 10:16:39 pm »
denk het niet.

Je moet het geluid gewoon via de meegeleverde kabel laten gaan (de rood en witte stekker zijn het geluid)
Gewoon op je ps3 instellen dat geluid via scart kabel moet gaan en de rood en witte stekker aan een paar boxen aansluiten.

Dat had ik zelf ook al bedacht, maar ik wil graag met mijn hoofdtelefoon spelen. En ik heb overigens geen boxen waar scart aan kan

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #11 Gepost op: mei 22, 2010, 10:50:35 pm »
Die rode witte stekkers zijn ook geen scart aansluitingen. (heb trouwens zo wel ongeveer genoemd in mijn uitleg zie ik). Maar je hebt verloop stekkertjes van tulip naar headset.

29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline PvtBrainwashed

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #12 Gepost op: mei 22, 2010, 10:51:59 pm »
Die rode witte stekkers zijn ook geen scart aansluitingen. (heb trouwens zo wel ongeveer genoemd in mijn uitleg zie ik). Maar je hebt verloop stekkertjes van tulip naar headset.



Kan je dan nog wel het volume veranderen?

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #13 Gepost op: mei 22, 2010, 10:59:55 pm »
goeie vraag dat weet ik eigenlijk niet.
Sommige hoofdtelefoons kun zelf het volume regelen, maar ik weet niet of dat je het op de ps3 zelf kan regelen.

je ongeveer zo'n ding hebben alleen dan met het vrouwtjes deel van de hoofdtelefoon.
http://www.smartphoneshop.nl/product/76407/55704/3361/brando-mini-jack-to-tulp-adapter.html

ik kan hem zo snel niet gevonden krijgen.

edit deze moet werken volgens mij.
http://cgi.ebay.nl/2-x-RCA-Female-1-x-3-5mm-Stereo-/200457077709
« Laatst bewerkt op: mei 22, 2010, 11:17:11 pm door HHC-bossie »
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 aansluiten op monitor
« Reactie #14 Gepost op: mei 23, 2010, 05:03:21 pm »
De PS3 kabel (rood/wit tulp) met verloop naar je headset gaat niet werken trouwens. Moet wel een versterker tussen zitten.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013