Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?  (gelezen 2305 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Angus84

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Gepost op: mei 15, 2010, 08:25:35 pm »
Op mijn Playstation 3 had ik het spel Call of Duty Modern Warfare 2 en had daarmee een bepaald level opgebouwd. Intussen heb ik een nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 gekocht, omdat die ander teveel was beschadigd.
Maar als ik die opstart staat mijn account, die ik gebruikte bij m'n 'oude' Call of Duty daar niet op, en moet ik helemaal opnieuw beginnen.
Mijn vraag is nu:
Kan ik mijn account met het opgebouwde level van mijn oude Call of Duty nou wel of niet gebruiken bij m'n nieuwe Call of Duty??
Zo ja, hoe moet dat dan?



Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #1 Gepost op: mei 15, 2010, 08:33:36 pm »
Gwn inloggen met je account neem k aan

PSN: youpy

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #2 Gepost op: mei 15, 2010, 08:39:32 pm »
Hij pakt automatisch je PS3 ID account. Heb je die in de tussentijd ook veranderd.

Offline Angus84

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #3 Gepost op: mei 15, 2010, 08:43:45 pm »
Nee, als je het nieuwe schijfje (game) in de PS3 doet en aanzet, neemt ie het opgebouwde level niet mee. Je begint weer helemaal opnieuw.
Als je het 'oude' spel weer in de PS3 doet, dan geeft ie wel je opgebouwde level aan.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #4 Gepost op: mei 15, 2010, 08:54:47 pm »
Hoort niet. Staat er een BLES code op de zijkant van het hoesje?

Offline Angus84

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #5 Gepost op: mei 15, 2010, 09:06:10 pm »
Hoort niet. Staat er een BLES code op de zijkant van het hoesje?
De (beschadigde) game heeft een BLUS-code, de nieuwe game heeft een BLES-code.
Ik hoop toch niet dat dat een probleem oplevert!

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #6 Gepost op: mei 15, 2010, 09:09:50 pm »
waarschijnlijk zit er dat een heel mini verschil in de game(al is het alleen maar anders gecodeerd) en kan hij daardoor de oude leven niet 'begrijpen' en geeft hij hem daardoor in de game niet weer

Offline Angus84

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #7 Gepost op: mei 15, 2010, 09:25:09 pm »
waarschijnlijk zit er dat een heel mini verschil in de game(al is het alleen maar anders gecodeerd) en kan hij daardoor de oude leven niet 'begrijpen' en geeft hij hem daardoor in de game niet weer
Ben ik dan lekker mee! Zal dan opnieuw m'n huidige level moeten gaan opbouwen?! Zal toch niet waar zijn hoop ik....

dolbyarmed

  • Gast
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #8 Gepost op: mei 15, 2010, 11:06:49 pm »
Gewoon weer volop spelen dan kom je vanzelf weer op je eigen level.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Account oude game COD Modern Warfare overzetten naar nieuwe game?
« Reactie #9 Gepost op: mei 16, 2010, 01:46:41 am »
nee,het valt als het goed is wel te verhelpen.
Ik zal je zo even pmen. ;)

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013