Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PlayStation 3 Network NAT  (gelezen 2390 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline harry vermeer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 1
  • Aantal schouderklopjes: 0
PlayStation 3 Network NAT
« Gepost op: mei 05, 2010, 01:52:27 pm »
Hallo Allemaal.
Ik ben hier terecht gekomen omdat ik een gigantisch probleem heb met het fixen van mijn NAT type voor Playstation 3.
En er zijn gerust andere Topics waar mensen met die problemen zitten, maar zou iemand bij Alstublieft kunne vertellen
Hoe je het NAT type van 3 naar 2 kan veranderen. Ik ben een beetje moedeloos ondertusse, want hele internet heb ik al afgezocht,
en www.portforward.com is een goede site, maaaaarrr heeft mij nog niet echt verder geholpen Q_Q
Dus als iemand mij duidelyk zou kunne uitlegge hoe dat moet.
Alvast bedankt  :)




Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PlayStation 3 Network NAT
« Reactie #1 Gepost op: mei 05, 2010, 03:27:15 pm »
Wat is je provider? Welk type modem/router heb je?

Weazel NL

  • Gast
Re: PlayStation 3 Network NAT
« Reactie #2 Gepost op: september 10, 2010, 05:11:34 pm »
Deze topic maar eens omhoog zetten.
Nu ben ik er dus achter gekomen dat ik mijn nat ook op type 3 heb staan.
Heb eigenlijk geen idee hoe je die op type 2 kan krijgen.
Online gamen lukt overgens wel kan met mod race nation gewoon online spelen.
Wat mij wel is opgevallen is dat de verbnding tussen ps3 en modem soms ineens weg is.
Als ik de ps3 dan opnieuw opstart doet alles het weer voor een bepaalde tijd.

Mijn modem: kpn experia box TG 787
Geen router ertussen zitten.
Wie heeft de oplossing?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PlayStation 3 Network NAT
« Reactie #3 Gepost op: september 10, 2010, 05:20:23 pm »
Deze topic maar eens omhoog zetten.
Nu ben ik er dus achter gekomen dat ik mijn nat ook op type 3 heb staan.
Heb eigenlijk geen idee hoe je die op type 2 kan krijgen.
Online gamen lukt overgens wel kan met mod race nation gewoon online spelen.
Wat mij wel is opgevallen is dat de verbnding tussen ps3 en modem soms ineens weg is.
Als ik de ps3 dan opnieuw opstart doet alles het weer voor een bepaalde tijd.

Mijn modem: kpn experia box TG 787
Geen router ertussen zitten.
Wie heeft de oplossing?


Je bent een pechvogel want de 787 en ook het 789 modem.router van KPN bevatten zulke zware KPn beveiliging wat bugs opleverd waardoor je geen poorten kan openzetten en NAT 2 dus absoluut onmogelijk is. Vooral met shooters en Fifa online heb je NAT 2 nodig. KPN zou in juli met een update komen maar dit hebben ze onder voorbehoud verschoven naar december. Dus wordt of afwachten (probleem loopt al meer dan een jaar) of andere provider kiezen.

Weazel NL

  • Gast
Re: PlayStation 3 Network NAT
« Reactie #4 Gepost op: september 10, 2010, 05:26:51 pm »
Op dat vlak een pech vogel ja, verder wel gelukkig  :-)))
Andere provider behoord wel tot een optie die kan ik volgende maand al gaan bepalen.
Maar wat is beter? UPC of een andere adsl lijn?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PlayStation 3 Network NAT
« Reactie #5 Gepost op: september 10, 2010, 05:30:37 pm »
Op dat vlak een pech vogel ja, verder wel gelukkig  :-)))
Andere provider behoord wel tot een optie die kan ik volgende maand al gaan bepalen.
Maar wat is beter? UPC of een andere adsl lijn?


Heb zelf KPN met een ouder modem dat het gelukkig nog doet want heb slechte ervaringen met UPC. Tis een beetje persoonlijk waar iemand goede of slechte ervaringen mee heeft.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013