Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 crash  (gelezen 2512 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Breadbeard

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
PS3 crash
« Gepost op: april 11, 2010, 10:12:17 pm »
Hallo allemaal,

ik ben nieuw hier en heb paseen PS3 aangeschaft ( 60 GB versie )

Nu heb ik tijdens het spelen van GTA4 ineens een Crash gehad,
ik kreeg ineens zwart beeld. Dat was na ongeveer 2,5 uurtjes spelen.
Ik kan nog wel gewoon weer spelen, maar ik vraag me af of dit misschien een YLOD aankondigt?
of hoef ik me hier helemaal geen zorgen over te maken?

alvast bedankt!
GR,
Breadbeard



Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: PS3 crash
« Reactie #1 Gepost op: april 11, 2010, 10:15:14 pm »
waarschijnlijk gewoon een vastlopertje wat je soms krijgt,maar daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Offline wenren

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 51
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: PS3 crash
« Reactie #2 Gepost op: april 11, 2010, 10:16:36 pm »
Wat heb je toen gedaan dan?
Heb je hem geforceerd uitgezet door de switch aan de achterkant om te zetten?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 crash
« Reactie #3 Gepost op: april 11, 2010, 10:31:10 pm »
Zou me er niet zo druk om maken. Staat je PS3 wel geheel vrij voor ventilatie of staat hij in een kastje.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: PS3 crash
« Reactie #4 Gepost op: april 11, 2010, 10:47:56 pm »
Nieuwe ps3's blijven altijd vaker hangen vooral bij berichtvenster maak je hier niet druk om man en Gta4 is nou zon spel met soms een freeze dat is vaak bij RPG's en dergelijke. Dus met spellen met grote maps.

Offline Breadbeard

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 crash
« Reactie #5 Gepost op: april 12, 2010, 07:39:43 am »
Oke heel erg bedankt iedereen!
ik schrok me dood ;p

@Wenren
Ik heb hem gewoon met de switch aan de achterzijde uitgezet.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: PS3 crash
« Reactie #6 Gepost op: april 12, 2010, 04:21:46 pm »
Oke heel erg bedankt iedereen!
ik schrok me dood ;p

@Wenren
Ik heb hem gewoon met de switch aan de achterzijde uitgezet.
Oke heel erg bedankt iedereen!
ik schrok me dood ;p

@Wenren
Ik heb hem gewoon met de switch aan de achterzijde uitgezet.
Dat moet je de volgende keer niet doen als die blijft hangen dan moet je je vinger wat langer houden op de power knop dan gaat die knipperen dan geeft die 3 piepjes dan gaat die uit en daarna moet je hem weer aan doen dan kan je weer doorspelen.. Dan heeft die de tijd om het spel rustig uit te zetten achter springt die gewoon gelijk uit dat is niet goed, als je je ps3 uit hebt staan en alleen dat rode lampje brand dan kan je hem achter uitzetten. Als je een tijdje op vakantie ofzo gaat is dan wel het beste om hem achter uit te zetten.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 crash
« Reactie #7 Gepost op: april 12, 2010, 06:24:15 pm »
Staat hij in een kastje of compleet vrij?

Offline wenren

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 51
  • Aantal schouderklopjes: 2
Re: PS3 crash
« Reactie #8 Gepost op: april 13, 2010, 04:45:42 am »
Dat moet je de volgende keer niet doen als die blijft hangen dan moet je je vinger wat langer houden op de power knop dan gaat die knipperen dan geeft die 3 piepjes dan gaat die uit en daarna moet je hem weer aan doen dan kan je weer doorspelen.. Dan heeft die de tijd om het spel rustig uit te zetten achter springt die gewoon gelijk uit dat is niet goed, als je je ps3 uit hebt staan en alleen dat rode lampje brand dan kan je hem achter uitzetten. Als je een tijdje op vakantie ofzo gaat is dan wel het beste om hem achter uit te zetten.

Thanx voor de aanvulling  O00

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 crash
« Reactie #9 Gepost op: april 13, 2010, 05:34:11 am »
Staat hij in een kastje of compleet vrij?

3e en laatste keer dat ik het vraag. Als hij namelijk niet genoeg ventilatie heeft krijg je ook freezes.

Offline Breadbeard

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 crash
« Reactie #10 Gepost op: april 13, 2010, 07:34:29 am »
3e en laatste keer dat ik het vraag. Als hij namelijk niet genoeg ventilatie heeft krijg je ook freezes.

Hij staat compleet vrij ( horizontaal ), op de vloer met ongeveer 50 cm ruimte tussen de muur en de achterzijde van de ps3
aan de rechter knt 1,5 m en aan de voorkaant 2m ruimte.

Maar hij bleef niet hagen ( zoals veel mensn hier zeggen ) maa het beeld sprong gewoon op zwart.

Bedankt :)

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: PS3 crash
« Reactie #11 Gepost op: april 13, 2010, 09:53:22 am »
op de grond is ook niet een goede plek zo komt er veel stof in en dat is echt de witte sloper van je ps3

Offline Breadbeard

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 crash
« Reactie #12 Gepost op: april 13, 2010, 04:50:47 pm »
Oké,

Ik kan em wel voor de TV zetten, maar dan heeft hij ongeveer 30 cm aan de achterkant vrij,
is dat voldoende?

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: PS3 crash
« Reactie #13 Gepost op: april 13, 2010, 05:21:42 pm »
ja dat moet voldoende zijn
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013