Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: dns fout 8002A535  (gelezen 4261 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline daanvantilburg

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
dns fout 8002A535
« Gepost op: april 08, 2010, 06:45:51 pm »
Hallo mensen

Ik had eerder problemen met mijn ip-adres, maar dit is mij gelukt.
Soms maakt hij geen verbinding. maar ik kwam erachter dat dat ook niet de oorzaak was.

Er is een met PSN maar ik weet niet wat:S
Heb op google gezocht maar niet echt informatie over deze fout gevonden.

Met een enthernet-kabel maakt mijn ps3 wel verbinding, maar dit is helaas niet mogelijk omdat mijn ouders de ps3 niet in de huiskamer willen hebben.

Kan iemand mij helpen, A.U.B

Groeten
Daan



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #1 Gepost op: april 08, 2010, 06:49:06 pm »
Kan diverse oorzaken zijn.

- Te zwak draadloos signaal.
- Storing in huis waardoor signaal verstoord wordt soms.
- Firewall staat potdicht.

PS3 hoeft ook niet in de huiskamer. Kabeltje trekken en netjes wegwerken is uurtje werk dan zie je er niks meer van en ben je van al het gezeur af.

Offline daanvantilburg

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #2 Gepost op: april 08, 2010, 06:51:33 pm »
@ king of pop

Hoe kan ik erachter komen welke oorzaak het kan zijn van die 3?

En enthernetkabel is daar niet lang genoeg voor (anders had ik dat wel gedaan)

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #3 Gepost op: april 08, 2010, 06:59:37 pm »
@ king of pop

Hoe kan ik erachter komen welke oorzaak het kan zijn van die 3?

En enthernetkabel is daar niet lang genoeg voor (anders had ik dat wel gedaan)

je ethernetkabel kan zo lang zijn als je zelf wilt...


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline daanvantilburg

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #4 Gepost op: april 08, 2010, 07:04:44 pm »
@ drazz

hoezo
hoe kan ik die dan langer maken volgens jou?:S

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #5 Gepost op: april 08, 2010, 07:17:57 pm »
@ drazz

hoezo
hoe kan ik die dan langer maken volgens jou?:S

Koop ethernet kabel op een rol en een doosje met stekkertjes plus een kniptang die de stekkertjes vast maakt. Dan kan je zelf de gewenste lengte bepalen.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #6 Gepost op: april 08, 2010, 07:27:11 pm »
die van mij is bijna 30 meter ;)

size does matter ^-^


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline daanvantilburg

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #7 Gepost op: april 08, 2010, 07:32:15 pm »
wow relax

dan doe ik dat denk ik ben ik van al dat gezeik af en heb al eens vaker met kabel gedaan en ik heb dan toch meestal 10-15% beter bereik.

P.S. Hoe duur zijn die ongeveer en waar kan ik die het beste kopen?

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #8 Gepost op: april 08, 2010, 07:47:49 pm »
mediamarkt... ben je rond de 1 euro per meter kwijt (als ik het goed heb)

en dan nog ff de voetjes kopen :)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #9 Gepost op: april 08, 2010, 07:50:04 pm »
wow relax

dan doe ik dat denk ik ben ik van al dat gezeik af en heb al eens vaker met kabel gedaan en ik heb dan toch meestal 10-15% beter bereik.

P.S. Hoe duur zijn die ongeveer en waar kan ik die het beste kopen?

Met kabel heb je altijd compleet bereik.

Voor tientje of 4 ben je wel klaar denk ik.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #10 Gepost op: april 09, 2010, 09:11:22 am »
ze hebben sowieso ook voorgemaakte kabels van 25 meter... en daar kom je al best een eind mee, ik haalde het helaas niet ;)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #11 Gepost op: april 10, 2010, 06:10:45 am »
ze hebben sowieso ook voorgemaakte kabels van 25 meter... en daar kom je al best een eind mee, ik haalde het helaas niet ;)

Nadeel van die voorgemaakte kabels is van die lengte dat je met zo'n lengte de kabel vaak door een gaatje in de muur of het plafond wil trekken en dan toch de stekker eraf moet omdat het niet past anders.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: dns fout 8002A535
« Reactie #12 Gepost op: april 10, 2010, 10:35:02 am »
Nadeel van die voorgemaakte kabels is van die lengte dat je met zo'n lengte de kabel vaak door een gaatje in de muur of het plafond wil trekken en dan toch de stekker eraf moet omdat het niet past anders.

yeah, nouja, ik woon in een studentenhuis, en daar lopen alle kabels gewoon open en bloot door het huis, keuken etc. dus van wegwerken is ook geen sprake ;)

als we weer eens een feestje hebben in het huis, wat er meestal voor zorgt dat het hele huis volstaat met mensen, in alle kamers, ruim ik die kabel altijd op... anders struikelen teveel mensen.

ik ben nu voor een huis aan het kijken, en dan werk ik wel alles mooi weg


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013