Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: internet kabel splitten  (gelezen 4092 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
internet kabel splitten
« Gepost op: maart 15, 2010, 05:40:03 pm »
ok komt ie: vanaf de modem/router (sitecom wl-155) loopt er een kabel onder de grond door naar het burea, onder het bureau staat een pc met een internetkabel... als ik internet op de ps3 wil moet ik de kabel  uit mijn pc halen en in mijn ps3 stoppen die op het burea staat(geen probleem want er zit een gat in het bureau:P). is het mogenlijk om de kabel uit de pc te halen in een kastje te stoppen waar aan de ene kant een kabel in kan en aan de andere kant ook twee die dan naar de pc en ps3 lopen, dus:

modem/router->kabel->soort van splitter o.i.d->pc+ps3 (aparte kabel vanaf de splitter)

als dit mogenlijk is krijg ik dan wel egt twee aparte verbindingen, zodat de snelheid niet gedeeld word, er geen ip conflicten ofzo ontstaan, ik wel mediaservers kan gebruiken(nu niet want kan nooit beide tegelijk gebruiken) enz.




Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: internet kabel splitten
« Reactie #1 Gepost op: maart 15, 2010, 06:01:08 pm »
switch kopen.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: internet kabel splitten
« Reactie #2 Gepost op: maart 15, 2010, 06:04:38 pm »
is het echt zo eenvoudig en word de verbinding niet trager etc?

en moet dat percé met een switch of kan dat ook goedkopen :D zoals:
http://www.netwerkkabelshop.nl/zelfbouw-netwerkkabels-benodigheden/diverse-zelfbouw-netwerk-producten/modulaire-koppeling-voor-3x-rj45.html

of:
http://www.netwerkkabelshop.nl/zelfbouw-netwerkkabels-benodigheden/diverse-zelfbouw-netwerk-producten/modulaire-3-weg-adapter-5-stuks.html

en zijn dat soort dingen altijd voor netwerk kabels of moet ik nog ergens op letten
« Laatst bewerkt op: maart 15, 2010, 06:12:24 pm door mototje »

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: internet kabel splitten
« Reactie #3 Gepost op: maart 16, 2010, 08:44:20 am »
Verbinding word door midden gehakt he dus over het algemeen wel wat slomer, maar merk je niet zo veelvan.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: internet kabel splitten
« Reactie #4 Gepost op: maart 16, 2010, 09:11:54 am »
en hoe vaak ben je beide tegelijk volop aan het gebruiken?

Ik denk zelfs dat het in te stellen is in je router dat de ps3 'voorrang' krijgt tov de pc.. zodat je kan gamen zonder lag, maar toch de pc ook nog vrij normaal kan gebruiken. Tis natuurlijk logisch dat je niet moet proberen om gigabytes aan shit te gaan downloaden op je pc, en tegelijkertijd zonder lag wil gamen ;)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: internet kabel splitten
« Reactie #5 Gepost op: maart 16, 2010, 09:23:15 am »
ja dat is in te stellen DraZ.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: internet kabel splitten
« Reactie #6 Gepost op: maart 16, 2010, 03:37:09 pm »
ok maar liever sloom internet op de pc dan geen internet omdat de kabel in de pc zit:P ben op de ps3 regelmatig dem's aan het downloaden enz. maar op de pc download ik bijna nooit iets en zeker niet tegelijk, en als me ouders gaan klagen zet ik gewoon internet op ps3 uit als iemand anders erachter moet ofzo. dus denk dat een switch de oplossing word

en kunnen die kleine dingen ook waar ik hierboven 2 links van neerzetten of moet het echt een switch zijn.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: internet kabel splitten
« Reactie #7 Gepost op: maart 16, 2010, 04:15:38 pm »
Hou er wel rekening mee dat als je ook online gamed je wel wat netwerkkennis moet hebben met een switch om alles lekker soepel werkend te houden.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: internet kabel splitten
« Reactie #8 Gepost op: maart 16, 2010, 05:26:56 pm »
wat verandert er dan als ik er een switch in stop, heb behalve op school nog nooit een switch gezien:P

Offline Roel80

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 21
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: internet kabel splitten
« Reactie #9 Gepost op: maart 17, 2010, 12:39:00 pm »
Kan je niet gewoon een kabel bij die andere onder de grond leggen? Lijkt mij altijd beter. Stekker eraf knippen trekveer erdoorheen en weer een connector eraan knijpen.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: internet kabel splitten
« Reactie #10 Gepost op: maart 17, 2010, 01:46:59 pm »
Kan je niet gewoon een kabel bij die andere onder de grond leggen? Lijkt mij altijd beter. Stekker eraf knippen trekveer erdoorheen en weer een connector eraan knijpen.

als daar de plaats voor is kan dat wel lukken. Ik heb het zelf geprobeerd, toen mijn tv kabel kapot ging.. en het is mij niet gelukt. Kabel bleef steeds vasthangen op verschillende plekken, bovendien was hij met van dat schuimrubber (voor isolatie) vastgeplakt.. etc. Dus ik heb nu gewoon een kabel boven de grond lopen, en da thet er niet uitziet boeit me niets, ik woon in een studentenhuis.. je moet onze keuken eens zien ;)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: internet kabel splitten
« Reactie #11 Gepost op: maart 17, 2010, 05:56:03 pm »
nee kabel ondergronds gaat niet lukken

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013