Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Kan een 500GB hd in de ps3 ?  (gelezen 1414 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline KrAaY

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 36
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • De Italiaan
Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Gepost op: maart 10, 2010, 01:30:44 pm »
Wilde deze week de volgende hd aanschaffen, 500 GB Hitachi 2,5` SATA 8MB 5400rpm.

Wat  is eigenlijk maximum aan capiciteit wat je er in kan stoppen ?

Bvd
« Laatst bewerkt op: maart 10, 2010, 01:33:09 pm door KrAaY »


Life is short........break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #1 Gepost op: maart 10, 2010, 01:34:54 pm »
die kan erin idd. En qua max, de 2.5" schijven gaat dacht ik maar tot 1TB nog.
Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline KrAaY

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 36
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • De Italiaan
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #2 Gepost op: maart 10, 2010, 01:43:31 pm »
Oke, mooi...dankjewel.
Life is short........break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #3 Gepost op: maart 10, 2010, 03:32:33 pm »
Er is geen maximum capaciteit. Je moet wel aan het volgende voldoen:

Sata
2,5 inch (9,5mm inbouw)
5400RPM

Je hebt ook al 1TB schijven maar die zijn 5200RPM en hebben een inbouw van 12,5mm dus dat gaat niet werken.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #4 Gepost op: maart 10, 2010, 04:25:08 pm »
die kan erin idd. En qua max, de 2.5" schijven gaat dacht ik maar tot 1TB nog.

1TB gaat niet, tot nu toe is het maximum 500GB, waar die aan moet voldoen:

2,5 inch
5400rpm
Sata-Aansluiting.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #5 Gepost op: maart 10, 2010, 04:27:11 pm »
1TB gaat niet, tot nu toe is het maximum 500GB, waar die aan moet voldoen:

2,5 inch
5400rpm
Sata-Aansluiting.

Maximum is op dit moment een 640GB schijf van WD.

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #6 Gepost op: maart 10, 2010, 07:00:00 pm »
voor hoeveel ?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #7 Gepost op: maart 10, 2010, 07:43:30 pm »
voor hoeveel ?

89,90 dus valt erg mee.

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #8 Gepost op: maart 10, 2010, 07:46:49 pm »
idd ja maar ik wil 1tb

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #9 Gepost op: maart 10, 2010, 07:47:58 pm »
idd ja maar ik wil 1tb

Dat kan nog niet. Die bestaan wel maar zijn 3mm te groot om in te bouwen en nog te langzaam in toeren.

Offline KrAaY

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 36
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • De Italiaan
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #10 Gepost op: maart 12, 2010, 04:33:31 pm »
Life is short........break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs

Offline KrAaY

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 36
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • De Italiaan
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #12 Gepost op: maart 12, 2010, 05:37:04 pm »
Oke duidelijk :)

Dan wordt het die....ken ik ff vooruit !
Life is short........break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Offline KrAaY

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 36
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • De Italiaan
Re: Kan een 500GB hd in de ps3 ?
« Reactie #13 Gepost op: maart 20, 2010, 05:27:42 pm »
Ik ben toch voor deze gegaan, 500 GB Hitachi 2,5` SATA 8MB 5400rpm.

maar eenmaal geinstalleerd geeft de ps3 bij systeeminformatie aan: 408gb van de 465gb vrij.

Dat van die 465 op de 500gb snap ik wel, maar 408gb vrij niet....hoe komt dat ??
Wordt wel heel veel van afgesnoept...klopt geen hout van.  :-\

Heb een nieuw topic over dit onderwerp aangemaakt, ik sluit daarbij deze.

http://www.ps3forum.nl/index.php/topic,6420.msg124639.html#msg124639
« Laatst bewerkt op: maart 20, 2010, 07:49:55 pm door KrAaY »
Life is short........break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013