Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 Media Server beeldkwaliteit  (gelezen 2829 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Gepost op: maart 09, 2010, 05:11:07 pm »
Ik zat me nu weer af te vragen naar wat gespeeld te hebben met ps3 media server of de kwaliteit van de films achteruitgaat. Ik was bezig met 1080p en 720p films bezig, maar deze zagen er niet uit als HD. Klopt dit dat de beeld kwaliteit van de films achteruit gaat of doe ik iets verkeerd aan instellingen enz?  :o



PSN: youpy

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #1 Gepost op: maart 09, 2010, 05:15:48 pm »
Slechte kwaliteit van gedownloade film. PS3 media server comprimeerd namelijk niet. Heb hier zelf nooit last van.

HD downloads vanaf internet zijn in praktisch alle gevallen een stuk minder dan het origineel op blu-ray.

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #2 Gepost op: maart 09, 2010, 05:18:03 pm »
dat vind ik best mee vallen want in huiskamer hebben we een of andere mediabox draaien waar gedownloade HD films ook egt HD beeld geven.

PSN: youpy

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #3 Gepost op: maart 09, 2010, 05:21:51 pm »
dat vind ik best mee vallen want in huiskamer hebben we een of andere mediabox draaien waar gedownloade HD films ook egt HD beeld geven.

Echt HD kan de TV wel aangeven maar dat zegt nog niks over de kwaliteit maar gewoon de info die hij uit de codec haalt. Kijk maar op YouTube, veel HD rotzooi. Heb pas 2 HD films uit de vele downloads die ik echt van super kwaliteit vind.

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #4 Gepost op: maart 09, 2010, 05:24:13 pm »
Ja dat snap ik maar ik heb dezelfde films in woonkamer laten draaien waar hij gwn mooi HD beeld geeft... en op mijn slaapkamer via Ps3 met media server waar hij dan een stuk minder kwaliteit geeft.. maar ik zal dan nog maar eens ffkes gaan klooien met vanalles.. heh krijg ik mijn dag ook weer om..

PSN: youpy

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #5 Gepost op: maart 09, 2010, 05:28:37 pm »
Wat voor codec pakket heb je op je PC geinstalleerd staan?

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #6 Gepost op: maart 09, 2010, 06:38:04 pm »
ik heb op de PC KLM staan is dagt ik K-Lite Mega ofzoiets... maar zou het niet te maken kunnen hebben dat de films op een NAS staan en dat films dus een extra 'omweg' moeten maken??

PSN: youpy

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #7 Gepost op: maart 09, 2010, 06:40:27 pm »
Nee, als het vertraagd gaat ie haperen en niet de kwaliteit verlagen.

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #8 Gepost op: maart 09, 2010, 06:58:24 pm »
hmmm.. okej dan ga ik maar ffkes verder zoeken.. KOP tog bedankt ;)

PSN: youpy

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #9 Gepost op: maart 11, 2010, 12:06:39 pm »
Wat voor bestandstype stream je?

MVK moet de PS3Media Server namelijk wel decoderen, dit hebben ze op een snelle manier gedaan, wat ten koste gaat van de kwaliteit.

Met name 1080p MKV files zijn heel zwaar.
Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #10 Gepost op: maart 11, 2010, 04:53:37 pm »
ja er zitte idd 1080p MKV bestanden tusse zal daar wel aan ligge... maar het beeld is al beter.. weet niet wat ik gedaan heb maar het is al beter.. Tnx voor tips

PSN: youpy

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #11 Gepost op: maart 11, 2010, 05:10:52 pm »
ja er zitte idd 1080p MKV bestanden tusse zal daar wel aan ligge... maar het beeld is al beter.. weet niet wat ik gedaan heb maar het is al beter.. Tnx voor tips

zou je voor de gein eens een film moeten downen, waar ook een "stream" mpg versie van is op usenet. Vaak wordt de MKV als source gebruikt, kan je eens vergelijken.

Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 Media Server beeldkwaliteit
« Reactie #12 Gepost op: maart 11, 2010, 07:55:31 pm »
Heb met MKV ook geen verlies. Hij wordt dan idd gedecodeerd en niet gecomprimeerd.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013