Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps3 doet raar met 1 spel  (gelezen 2625 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline grazychick

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps3 doet raar met 1 spel
« Gepost op: maart 09, 2010, 07:10:41 am »
een goeieavond
wij hebben een probleem
wij hebben net een ps 3
alle spellen speelt die af
maar bij het spel buzz doet die heel vreemd
we hebben buzz al terug gebracht een nieuwe meegekregen maar het probleem blijft hetzelfde
1e gedeelte van het spel buzz draait die leuk af
wil je een quiz starten dan lijkt het hele scherm wel een disco
allemaal vierkanten blokken erin gekleurd
die op en neer gaan
krijgen dan geen fatsoenlijk beeld meer
alle anderen spellen die we hebben speelt die wel mooi af
nu kunnen we de ps 3 alleen aansluiten op hdmi av kabel doet die vreemd
weet iemamd het probleem ligt het aan de kabel etc
of ergens anders aan
ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen




Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #1 Gepost op: maart 09, 2010, 07:14:03 am »
Zou niet anders weten dan dat het aan de kabel ligt. Is echt de hele tijd op hetzelfde punt?


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline grazychick

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #2 Gepost op: maart 09, 2010, 07:25:26 am »
jah het voorfilmpje draait die netjes af
wil je een quiz starten dan begint het
steeds op hetzelfde stuk
deze kabel hebben we van een vriend gekregen
en wij gebruiken een gewoone hdmi kabel
lijkt mij niet dat er wat aan de hand is met blue ray
want dan moet die geen enkele spel meer pakken

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #3 Gepost op: maart 09, 2010, 08:25:16 am »
vind het een raar probleem ja... misschien spel verwijderen, schijfje eruit en er weer in en dan opstarten, dan installeert ie hem opnieuw, weet het anders ook niet

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #4 Gepost op: maart 09, 2010, 09:44:33 am »
zou het niet ook met de 4 buzzers te maken hebben, op een of andere manier?


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline PS3Freak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 21
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #5 Gepost op: maart 09, 2010, 01:25:43 pm »
is dit niet net zo iets als dat ik heb met de eerste assasins creed, daar heb ik problemen mee dat hij haperd, terwijl je speelt.
 :BangHead:

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #6 Gepost op: maart 09, 2010, 01:35:52 pm »
hoe zit het dan met bluray films? wel gewoon scherp?

staan je instellingen niet gewoon hoger ingesteld dan je tv aankan?


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #7 Gepost op: maart 09, 2010, 01:49:52 pm »
staan je instellingen niet gewoon hoger ingesteld dan je tv aankan?

Dat zou ook nog het probleem kunnen zijn.. Als jij 1080p kiest, en je TV is HD-Ready (720p), kan het zijn dat de TV gewoon normaal doet, maar het kan dus ook mis gaan. Probeer anders eens op een andere TV uit..

Heb hem ook weleens op 1080p gezet terwijl mijn TV alleen maar 720p kan weergeven. Met sommige dingen bleef alles normaal, maar met bepaalde dingen deed-ie het niet..
« Laatst bewerkt op: maart 09, 2010, 01:55:44 pm door mickey50000 »


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline PS3Freak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 21
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #8 Gepost op: maart 09, 2010, 02:06:22 pm »
Ja kijk, ik draai nooit blu-ray films, en heb ook geen HD beeld, gewoon een oldschool beeldbuis baksbeest, ook beneden heb ik een beeldbuis, ben ook al met die instellingen aan het kloten geweest, werkt allemaal niet.

maar bedankt voor de info O00

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #9 Gepost op: maart 09, 2010, 02:17:05 pm »
Ja kijk, ik draai nooit blu-ray films, en heb ook geen HD beeld, gewoon een oldschool beeldbuis baksbeest, ook beneden heb ik een beeldbuis, ben ook al met die instellingen aan het kloten geweest, werkt allemaal niet.

maar bedankt voor de info O00

Ok, eerlijk gezegd zou ik dan echt niet weten wat er aan de hand kan zijn.. Sorry :(


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline PS3Freak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 21
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #10 Gepost op: maart 09, 2010, 02:40:48 pm »
nou, ik heb gehoord dat er meer van dit soort problemen waren over dit spel, dat het spel in een keer helemaal stilstaat, het zou zo zijn dat de firmware van de ps3 niet overeenkwam met de ubisoft hun software of zoiets. er is toen een patch voor uitgekomen, die ik ten eerste niet kan vinden, ten tweede ook niet werkt.

in iedergeval ben ik net nog met de instellingen weer bezig geweest, hele kleine verbetering.
maar goed spelen kun je hem gewoon niet

 **- **- **-
 --0 --0assasins creed --0 --0

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #11 Gepost op: maart 09, 2010, 03:07:05 pm »
wij bedoelen de instellingen van je ps3, even voor de zekerheid, en niet de instellingen van je tv.

kan je hem niet gewoon met via de scart aansluiten, met de kabel die bij de ps3 geleverd is, ipv HDMI-AV?


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline KleineMichael

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 708
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • PSN: Little_Michaelz
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #12 Gepost op: maart 09, 2010, 03:09:21 pm »
wij bedoelen de instellingen van je ps3, even voor de zekerheid, en niet de instellingen van je tv.

kan je hem niet gewoon met via de scart aansluiten, met de kabel die bij de ps3 geleverd is, ipv HDMI-AV?

Hij zegt net dat-ie een oude TV gebruikt, dus dat is dan sowieso geen HDMI, niet waar ;)?


Mijn platina trophies:
- SEGA MEGA DRIVE Ultimate Collection

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #13 Gepost op: maart 09, 2010, 03:55:37 pm »
Nee kan al geen HDMI zijn op een SD TV.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: ps3 doet raar met 1 spel
« Reactie #14 Gepost op: maart 09, 2010, 07:02:24 pm »
ja maar hij zegt dat hij een HDMI-AV kabel gebruikt?


nu kunnen we de ps 3 alleen aansluiten op hdmi av kabel doet die vreemd



Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013