Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help  (gelezen 1421 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline tandenkappa023

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Gepost op: januari 03, 2010, 12:42:44 am »
i heb vandaag een ps3 gekregen en ik had hem daarna aan gesloten, een paar demo's gedownload en toen viel mij op dat ik bij "killzone 2" (niet specifiek) controller soort van lag had en toen had ik op mij tv allemaal resoluties gedaan maar het bleef slecht.
ik weet niet of het komt omdat ik de compacte versie heb van de ps3 maar in ieder geval ik wil weten wat beste resolutie is misschien dat jullie mij kunnen helpen want dan ga ik morgen even naar de media en haal zo'n resolutie component ik heb een:
Philips (links onderin staat CINEOS) dus denk Philips Cineos HD Full 1080P Ambilight 81cm met 4 HD En externe zenders (HDMI 1,2,3,side
Ext 1,2,3,side).
ik hoop dat dit genoeg informatie was.

bedankt :) O00



Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #1 Gepost op: januari 03, 2010, 12:50:36 am »
zit er een game stand op je tv ?

Offline tandenkappa023

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #2 Gepost op: januari 03, 2010, 12:57:02 am »
bedoel je zoals iets op mijn afstands bediening, nee niet echt sorry

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #3 Gepost op: januari 03, 2010, 01:01:01 am »
killzone gaat maar tot 720 p als jij hem dan op 1080i zet moet hij de hele tijd de boel downscalen dat heeft dus geen zin

en die lag dat licht aan je tv niet aan je controlers veel tv hebben een film/game stand

Offline tandenkappa023

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #4 Gepost op: januari 03, 2010, 01:10:47 am »
ja maar... maar sorry,
ik bedoel maar ik heb een HDMI cabel en een gewone component die component werkte niet,
die hdmi had ik op 720p gezet en hij had nog steeds lag, ik heb met jullie concurent, niet de wii, een kabel een soort van HDMI component, dus dan heb ik video audio en beeld + Rd/Gr/Bl kabel dat werk wel die past zicht automatisch aan op dat ding, i dacht dat past op mijn ps3 maar dat was dus iets vast voor dat ding daar zat zo'n stand op hdmi play/ tv play ofzo.

p.s. ik heb een 1.3b HDMI kabel mischien te laag voor me ps3 ofzo

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #5 Gepost op: januari 03, 2010, 08:56:51 am »
1.3 hdmi is de goed en de t.v. is ook een goeie.

Is dit alleen meet jkillzone2? 

Maar je kan misschien wat met de instellingen van je tv proberen om het beter te krijgen. Ik weet wel dat killzone2 bij de release niet zo'n beste controller eigenschappen had, deze hebben ze via een update veel verbeterd, maar ik weet niet ofdat ze ook iets aan de demo hebben aangepast.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline tandenkappa023

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: mijn resolutie reageerd slomer dan mijn controler, help
« Reactie #6 Gepost op: januari 03, 2010, 12:15:01 pm »
nee het is niet alleen killzone 2, ik had 5 demo's gedownload weet niet uit me hoofd meer welke army of 2 40 days ofzo, en battlefield 1943 en nog 2

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013