Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: vergrendeld gamebestand kopiëren ??  (gelezen 2930 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Gepost op: november 29, 2009, 12:57:36 pm »
Hoi,

ik probeer een vergrendeld gamebestand van Ass Greed 2 (waar dus mijn spel voortgang op staat) te kopiëren.
Wil het bestand gebruiken op nieuwe ps3. Krijg alleen de melding dat het verboden is om te kopiëren en het lukt dus ook niet.

Als ik dit bij andere games doe zoals COD bestanden is dit geen probleem.

Iemand tips om het wel voor elkaar te krijgen, zie ik iets over het hoofd.
Beetje vervelend om nu weer helemaal vanaf het begin de game te moeten spelen  :D

alvast dank voor de suggesties.
J



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #1 Gepost op: november 29, 2009, 01:18:53 pm »
Heb je hem van een eigen back-up van je oude systeem?

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #2 Gepost op: november 29, 2009, 10:59:26 pm »
OK, sorry had het mss wat uitgebreider uit moeten leggen.

Ik heb 2 ps3's. 1 x oude versie en 1 x nieuwe.
Op de oude heb ik tot voor kort continu gespeeld en daar staat dus alle data op.
Oude versie blijft ook werken maar in een andere ruimte, nieuwe word mijn hoofd console zal ik maar zeggen en wil dus de eigenlijke
data (op de oude) kopiëren naar de nieuwe. Blijven dus beide in takt.

Met de meeste data kan je gewoon eea op een stick kopieren, bij ass greed geeft ie de melding (als je bij info kijkt) dat
de data vergrendeld is en niet gekopieerd mag worden. Grrr.

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #3 Gepost op: november 30, 2009, 09:31:31 am »
je moet een totale backup maken van je oude en deze helemaal restore op je nieuwe, dan zou het moeten werken.

(let op je bent dan je je gegevens die je op de nieuw ps3 hebt aangemaakt wel kwijt, b.v. save data en dergelijke)

Je neemt een exteren hd (deze moet fat 32 geformateerd worden)
Deze sluit je aan op je oude ps3. Gaan bij systeeminstellingen naar backup/restore. Hier kies je voor backup, nu wordt er een backup gemaakt van je gehele systeem. Dit kan vrij lang duren, zeker een uurtje.
Als dit gebeurd is ga je met je externe hd naar je nieuwe ps3. nu gaan naar de zelfde menu optie en kies je restore backup.

Als dit klaar is heb je twee ps3 systeem met de precies dezelfde instellingen,accounts,gamedata en savegames (eventueel ook films/foto's/muziek als die op de ouder stonden).

Nu moet de savegame eigenlijk gewoon werken.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #4 Gepost op: november 30, 2009, 10:30:42 am »
Dank je wel, duidelijk verhaal.

nog 1 vraag. aangezien beide apparaten in hetzelfde netwerk hangen...... zou je de backup niet direct van de oude naar de nieuwe ps3 kunnen uitvoeren.
met andere woorden.. de nieuwe gebruik je dan als de externe hdd ?

Just curious

wederom bedankt.
J

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #5 Gepost op: november 30, 2009, 10:44:09 am »
nee dat kan niet.

29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #6 Gepost op: november 30, 2009, 04:31:29 pm »
Nee, dit laatste wat je wil kan niet.

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #7 Gepost op: november 30, 2009, 10:00:20 pm »
 O00

dank jullie wel voor de info, ik gooi de topic op slot.

gr.
J

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #8 Gepost op: december 01, 2009, 02:07:17 am »
O00

dank jullie wel voor de info, ik gooi de topic op slot.

gr.
J

Sleutel gevonden hem op slot te gooien????? Zal ik hem maar op slot gooien.

**TOPIC GESLOTEN**

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #9 Gepost op: december 04, 2009, 09:13:44 pm »
Hi,

Een tijdje geleden ben ik een topic gestart over kopieren van vergrendelde gamedata, zie link hieronder.
http://www.ps3forum.nl/index.php/topic,5690.msg113110.html#msg113110

Laatste advies was, backup maken van het ene systeem en restoren op de andere.
Hiermee zou alle gamedata gekopieerd worden. Dit klopt tot op zekere hoogte......
De vergrendelde data (van ass greed 2 bijv) wordt niet meegenomen danwel ge-restored.

Wellicht nog andere tips of moet ik maar gewoon opnieuw de game beginnen  :o

Overigens, ik had beloofd de topic te sluiten en dacht dit ook gedaan te hebben.
netjes geklikt op t  slotje in de index naast mijn gestarte topic. Wellicht heb ik iets fout gedaan
of werkt deze functie niet goed. Iig, excuus dat het niet gebeurde. geen opzet.

gr en alvast bedankt voor suggesties.
J

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #10 Gepost op: december 04, 2009, 09:40:25 pm »
Je kan geen topics sluiten dat kunnen alleen moderators. En op jou verzoek is hij ook gesloten door mij. Maar waarom moest ie gesloten worden als je nu weer een nieuwe begint?

Offline JCnl1

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 9
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #11 Gepost op: december 05, 2009, 12:59:25 am »
ok, dat wist ik niet en aangezien er een slotje aangegeven werd vondt ik het wel logisch dat ik als topic starter de topic ook sloot. enfin.....

Hij moest gesloten worden aangezien ik ervan uitging dat het probleem was opgelost met het advies dat ik kreeg.
Helaas, dat was dus niet het geval en vraag wederom om advies. lijkt me logisch, toch als ik de gesloten topic niet kan openen.


Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: vergrendeld gamebestand kopiëren ??
« Reactie #12 Gepost op: december 05, 2009, 07:44:52 am »
ok, dat wist ik niet en aangezien er een slotje aangegeven werd vondt ik het wel logisch dat ik als topic starter de topic ook sloot. enfin.....

Hij moest gesloten worden aangezien ik ervan uitging dat het probleem was opgelost met het advies dat ik kreeg.
Helaas, dat was dus niet het geval en vraag wederom om advies. lijkt me logisch, toch als ik de gesloten topic niet kan openen.



Is ook geen probleem. Ik zal deze weer aan je oude topic plakken en deze weer open gooien.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013