Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: foutmelding 80028E01  (gelezen 6102 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
foutmelding 80028E01
« Gepost op: november 24, 2009, 06:59:40 pm »
ik heb nu eindelijk (bekabeld) internet :D maar als ik nu naar de playstation store wil, of wil online gamen krijg ik de volgende foutmelding: 80028E01. bij online updaten krijg ik dezelfde foutmelding. zou dit iets te maken kunnen hebben met mijn (refo) filter (kliksafe):-[ ik kan wel playststion life bekijken.

weet iemand wat dit is en hoe ik dit op kan lossen...

EDIT: op de pc kan ik ook niet op www.playstation.com enz. komen i.v.m de filter

alvast bedankt
« Laatst bewerkt op: november 24, 2009, 07:19:39 pm door mototje »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #1 Gepost op: november 25, 2009, 06:00:13 am »
Te weinig info om hier een ziinig antwoord op te geven. Hoe is alles aangesluiten? Dus hoe ziet je entwerk eruit?

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #2 Gepost op: november 25, 2009, 01:30:20 pm »
ik denk dat het door het filter komt hoor, maar ik heb een kabel in mijn ps3 zitten en deze gaat rechtstreeks naar de modem router van sitecom mimo-XR heb upnp al geprobeert aan en uit te zetten werkt niet, proxy server staat uit, pakt hij niet als ik hem aanzet. de kabel komt uit de pc, ik moet hem dus steeds verwisselen.  als ik online kan gamen koop ik wel een extra kabel.

als je nog meer info moet hebben moet je het ff doorgeven. zou het door de poorten in de router kunnen komen, ik kan niet in de router komen dus kan het niet nakijken. als ik die code 192.186.0.1(weet niet precies, was de code die in het topic stond met info over het aansluiten van een internetverbing) of zoiets intyp kan hij hem niet vinden.

Offline jilljanssens

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 460
  • Aantal schouderklopjes: 6
  • Kyan 4 september 2010
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #3 Gepost op: november 25, 2009, 01:44:54 pm »
Als je switched van internet van de pc naar PS3, zal je alle stroom eraf moeten halen alvorens je de kabel omzet. Advies, gebruik een router.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #4 Gepost op: november 25, 2009, 03:41:39 pm »
als ik het goed heb is het modem en router in een

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #5 Gepost op: november 25, 2009, 09:02:26 pm »
Denk toch een poort probleem. Dus even in de handleiding kijken hoe je in je modem/router komt.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #6 Gepost op: november 25, 2009, 10:24:28 pm »
ok zal ik binnenkort even doen.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #7 Gepost op: november 26, 2009, 03:47:22 pm »
de handleiding is pleite.... maar is dit probleem vaker voorgekomen en opgelost door de poorten te openen?

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #8 Gepost op: november 26, 2009, 03:52:45 pm »
meeste handleidingen staan ook wel online, gewoon merk en type en handleiding ingeven in google!
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #9 Gepost op: november 26, 2009, 05:53:13 pm »
ja heb ik gedaan, krijg ik alleen de engelse, aangezien ik niet zo goed ben in engels.

ik kan niet eens de router inkomen ik heb in de engelse handleiding het ip opgezocht wat ik in moet vullen maar kan hij niet vinden. kan dit verandert worden, een collega van mijn pa regelt alles met internet enz. dus zou kunnen dat hij dit verandert heeft ofzo

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #10 Gepost op: november 26, 2009, 08:19:20 pm »
nee volgens mij kun je dat niet veranderen.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #11 Gepost op: november 26, 2009, 08:47:09 pm »
Nee, ip van je router kan je niet veranderen.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #12 Gepost op: november 26, 2009, 10:17:38 pm »
owkee vaag, kan het ook niet dat hij alleen via een bepaald ip ofzo is te openen,

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #13 Gepost op: november 26, 2009, 10:26:48 pm »
Ja, je router heeft een ip die alle routers uit die serie hebben.

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: foutmelding 80028E01
« Reactie #14 Gepost op: november 27, 2009, 01:12:20 pm »
ja dat weet ik, ik bedoel dat je bv alleen via m'n pa's laptop erin kan komen

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013