Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje  (gelezen 4644 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Gepost op: november 16, 2009, 07:46:23 am »
Hallo iedereen 8)

Ik heb via Marktplaats een Easycap besteld en ik heb zelf een HDMI en een composite kabel. Om met de Easycap beelden en geluid op te nemen heb ik de gele,rode en witte kabel nodig (composite). Maar ik ben gewend om op 1080i spellen te spelen (met HDMI kabel), nou vraag ik me af of het mogenlijk is om met een component kabel (groen,blauw,rood,geel,rood en wit) beelden op te nemen met de rode,gele en witte kabel.  En met de blauwe, groene en rode te spelen op me Ps3 in 1080i zodat ik toch nog met HD kan spelen en met lagere kwalitijd op te nemen.

Is dit mogelijk ?

Alvast bedankt voor reacties :)

Edit : ik heb ook 3 Y splitters.
« Laatst bewerkt op: november 16, 2009, 07:52:25 am door major_holland »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #1 Gepost op: november 16, 2009, 03:51:53 pm »
Nee, is niet mogelijk wat jij wilt. Tevens kan je de PS3 beter om 720p zetten dan 1080i.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #2 Gepost op: november 16, 2009, 05:18:08 pm »
Nee, is niet mogelijk wat jij wilt. Tevens kan je de PS3 beter om 720p zetten dan 1080i.

Dus ik kan met een composite kabel op 720p spelen?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #3 Gepost op: november 16, 2009, 05:37:42 pm »
Ja, alleen 1080p niet. Waarom gebruik je niet gewoon een standaard HDMI?

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #4 Gepost op: november 16, 2009, 05:46:08 pm »
Ja, alleen 1080p niet. Waarom gebruik je niet gewoon een standaard HDMI?

Kun je mij mischien uitleggen hoe ik op 720p kan spelen? Want ik weet niet echt hoe :P .

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Waarom gebruik je niet gewoon een standaard HDMI?

Omdat mijn broer die nog over had ;) .
« Laatst bewerkt op: november 16, 2009, 05:47:48 pm door major_holland »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #5 Gepost op: november 16, 2009, 05:48:41 pm »
HDMI kabeltje kost 2 tientjes dan heb je al een goede. Bij de video uitvoer in de XMB van je PS3 kan je de kwaliteit bepalen aan de hand van de opties die de PS3 weergeeft voor de aangesloten kabel. Daar alle opties uitzetten en 720p aanzetten.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #6 Gepost op: november 16, 2009, 05:55:40 pm »
HDMI kabeltje kost 2 tientjes dan heb je al een goede. Bij de video uitvoer in de XMB van je PS3 kan je de kwaliteit bepalen aan de hand van de opties die de PS3 weergeeft voor de aangesloten kabel. Daar alle opties uitzetten en 720p aanzetten.

Kan je ook met een AV MULTI / SCART op 720p spelen ?

Edit : Ik heb gezocht naar de video uitvoer en er staat : huidige resolutie 576i maar als ik het open om te veranderen krijg ik niks in beeld van de resolutie.
« Laatst bewerkt op: november 16, 2009, 06:04:14 pm door major_holland »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #7 Gepost op: november 16, 2009, 06:18:18 pm »
Nee, via scart of component is dat onmogelijk.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #8 Gepost op: november 16, 2009, 06:49:29 pm »
Nee, via scart of component is dat onmogelijk.

Is er mischien een andere manier om in lage kwalitijd op te nemen met een easycap en met hogere kwalitijd (maakt niet uit wat als het maar 720p is of hoger) te spelen ?

EDIT : wat nou als ik deze koop : http://img.cytaninternational.com/ebay/img/lpo_pimg/C5-1.jpg en dan de easycap aansluit aan me tv in plaats van me ps3. Dan kan ik toch met HD spelen en met lagere kwalitijd opnemen?
« Laatst bewerkt op: november 16, 2009, 07:22:24 pm door major_holland »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #9 Gepost op: november 18, 2009, 02:57:18 am »
Ten eerste niet ongeduldig worden als leden niet reageren gelijk en dan meerdere berichtjes met ondere andere ? plaatsen. Want dan moeten de mods deze weer steeds verwijderen.

Hoe je wil HD spelen en dan analoog opnemen werkt niet.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #10 Gepost op: november 18, 2009, 05:30:39 pm »
Ten eerste niet ongeduldig worden als leden niet reageren gelijk en dan meerdere berichtjes met ondere andere ? plaatsen. Want dan moeten de mods deze weer steeds verwijderen.

Hoe je wil HD spelen en dan analoog opnemen werkt niet.

O sorry dat wist ik niet :). En ik heb het gekocht (de kabel) en HET WERKT! MAAR hij neemt me tv op (b.v. Veronica / Comedy Central) nou vraag ik me af of iemand weet hoe ik met me Easycap het kanaal kan veranderen (naar AV4 want dat is me Ps3 kanaal) zodat ik me Ps3 op kan nemen. Ik teken het wel met paint zodat jullie het misshien begrijpen :).




« Laatst bewerkt op: november 18, 2009, 05:35:57 pm door major_holland »

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #11 Gepost op: november 18, 2009, 07:01:29 pm »
Begrijp je probleen maar denk dat ie alleen het hoofdkanaal pakt.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #12 Gepost op: november 18, 2009, 07:52:30 pm »
Begrijp je probleen maar denk dat ie alleen het hoofdkanaal pakt.

Ik zal het alsnog proberen totdat het einderlijk gaat lukken ;) ik geef niet op :) hey bedankt voor al je hulp he ;)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #13 Gepost op: november 18, 2009, 08:04:33 pm »
Daarvoor is het een forum. Positieve leden krijgen bijna altijd hulp.

Offline major_holland

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Playstation 3 easycap (capture card) vraagje
« Reactie #14 Gepost op: november 19, 2009, 05:50:13 pm »
Daarvoor is het een forum. Positieve leden krijgen bijna altijd hulp.

Nou bedankt dan maar he :D

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013