Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Hoe sluit ik hem aan?  (gelezen 4196 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline InternetHero

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 185
  • Aantal schouderklopjes: 0
Hoe sluit ik hem aan?
« Gepost op: oktober 24, 2009, 01:51:36 pm »
Ik ga hem nu kopen.:D
Wat is de beste manier om hem aan te sluiten?
IK wil het liefst geen geklooi met internetkabels en wil graag snel beginnen.
Werkt de ps3 hetzelfde als de Wii en Xdoos?
(Ik neem er FiFa10 bij) :D

BVD



Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #1 Gepost op: oktober 24, 2009, 04:50:26 pm »
Gewoon kabel in de Tv en kabel in stekker doos of stopcontact. Internet kabel erin doen even alles configureren en dan bij netwerkinstellingen even instellen dat je met de kabel online gaat. Als je een LCD tv hebt met HDMI aansluiting koop er dan zeker een HDMI kabel bij verschilt veel beeldkwaliteit en geluid! Maakt niet echt uit bij HD ready en Full HD het gaat toch verschillen met de dikke tv's. ik denk trouwens dat je hem tegen deze tijd al hebt hoe vind je hem? Speelt lekker toch ! Veel plezier Gamer..!

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #2 Gepost op: oktober 24, 2009, 05:40:03 pm »
Als je een HD ready of FULL HD TV hebt dan zeker een HDMI kabel erbij aanschaffen. Dat is 100x beter dan de analoog kabels die erbij zitten. Verders raad ik altijd aan bedraad internet aangezien draadloos zeer gevoelig is en toch altijd zwakker is tijdens online gamen. Verders even 1e paar pagina's handleiding doornemen. Is echt een makkie.

Offline InternetHero

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 185
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #3 Gepost op: oktober 24, 2009, 08:56:14 pm »
Kabels gingen verkeerd maar hij doet t nu.
Heb FiFa 10 en Killzone + ps3 slim 120 gig voor maar 350.

Offline Nickaliciouz

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 267
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Ook op Xbox live!
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #4 Gepost op: oktober 28, 2009, 12:57:08 am »
Nice! Tevreden?

PSN/XBL: Nickaliciouz

RogerOwnage

  • Gast
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #5 Gepost op: oktober 28, 2009, 08:37:37 am »
FIFA10;O ik zal voor een shooter gaan :D

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #6 Gepost op: oktober 29, 2009, 01:11:24 am »
FIFA10;O ik zal voor een shooter gaan :D

Zijn 2 verschillende game genres dus niet met elkaar te vergelijken.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #7 Gepost op: oktober 29, 2009, 03:17:07 pm »
FIFA10;O ik zal voor een shooter gaan :D

hij post 2 posts boven je dat hij fifia 10 + killzone 2 en ps3 slim 120GB voor maar 350 euro heeft gekocht.
leest voortaan even voordat je iets post.

Offline InternetHero

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 185
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Hoe sluit ik hem aan?
« Reactie #8 Gepost op: november 01, 2009, 04:06:00 pm »
Idd, zeer tevreden vooral de online functie van FiFa is erg vet vind ik.
Killzone gebruikt die controller goed alleen kan irritant zijn.
Had geluk over al 10 -15 % korting op gehad.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013