Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Tele2  (gelezen 3931 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Tele2
« Gepost op: augustus 05, 2009, 02:52:51 pm »
Hallo,

Ik heb pas KPN internet en bellen afgezegd voor Tele2 Internet En Bellen En Tv. Maar het probleem is dat ik nu niet meer kan verbinden op Call of Duty 5 met mijn vrienden. Ik heb gehoord dat je dan naar je NAT type moet kijken, omdat met NAT type 3 kunnen er communicatie problemen voorkomen. Maar het rare is dat ik gewoon NAT type 2 heb. En als ik met het speltype online op Cod 5 Hardcore Search And Destroy doe en ik ben met alleen met een vriend over dan hoor ik hem niet.. Ik heb de modem: Davolink DV-2020 en daar heb ik nog een sitecom router aanhangen. Weet iemand misschien wat het probleem kan zijn? Of iemand heeft misschien hetzelfde probleem gehad? Ik hoor graag van jullie !

Bedankt Greetz BoycotF.



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Tele2
« Reactie #1 Gepost op: augustus 05, 2009, 03:46:08 pm »
De bekende TCP en UDP poorten openenen in je router. Deze poorten zijn te vinden via de zoekfunctie op dit forum. Of je PS3 als host (dmz) instellen.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Tele2
« Reactie #2 Gepost op: augustus 05, 2009, 08:00:09 pm »
De bekende TCP en UDP poorten openenen in je router. Deze poorten zijn te vinden via de zoekfunctie op dit forum. Of je PS3 als host (dmz) instellen.
Ik heb voor de DMZ gekozen maar kan er dan niks gebeuren met je PS3 bijvoorbeeld hackers die zo binnen komen lopen? En ik ook nog een router he daar heb ik ook het IP adres van mijn PS3 bij DMZ neergezet. Maar weet iemand misschien hoe je bij COD5 echte matches kan hosten niet alleen party's maar ook Matches?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Tele2
« Reactie #3 Gepost op: augustus 05, 2009, 08:02:43 pm »
Ik heb voor de DMZ gekozen maar kan er dan niks gebeuren met je PS3 bijvoorbeeld hackers die zo binnen komen lopen? En ik ook nog een router he daar heb ik ook het IP adres van mijn PS3 bij DMZ neergezet. Maar weet iemand misschien hoe je bij COD5 echte matches kan hosten niet alleen party's maar ook Matches?

Je loopt geen risico met je PS3. Hackers hebben er niks aan. Je creditcard gegevens staan er niet eens op want die staan op de Sony server.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Tele2
« Reactie #4 Gepost op: augustus 05, 2009, 08:25:19 pm »
Je loopt geen risico met je PS3. Hackers hebben er niks aan. Je creditcard gegevens staan er niet eens op want die staan op de Sony server.
Maar die mensen op het forum van Tele2 zelf zitten allemaal heel moeilijk te doen dat ik nog moet instellen voor een router achter mijn modem te zetten enzo maar zo moet het dus werken? Ik kan het nog niet proberen want de mensen waarmee ik niet kan verbinden zijn niet online dus vanavond of morgen zeg ik of het gelukt is! Bedankt Kingofpop.

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Tele2
« Reactie #5 Gepost op: augustus 05, 2009, 08:49:26 pm »
Nee het is niet gelukt sterker nog op COD5 kon ik met niemand meer verbinden :o

Offline BoycotF

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1416
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: Tele2
« Reactie #6 Gepost op: augustus 06, 2009, 01:48:29 pm »
Het is gelukt ! Ik moest de router als switch gebruiken en dan de poorten openzetten bedankt kingofpop voor je reacties!

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013