Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Geheugen PS3  (gelezen 3422 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Sandervw92

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Geheugen PS3
« Gepost op: mei 22, 2009, 10:59:33 am »
Hoi , als je naar je Gamedata gaat zie je je spellen staan , ik heb bijvoorbeeld bioshock en die is al gelijk 5 GB , als ik de gamedata verwijder zijn dan ook gelijk mijn trofeeen van die game weg ?



Offline lordvampaneze

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1400
  • Aantal schouderklopjes: 1
  • Thou art I, and I am Thou
Re: Geheugen PS3
« Reactie #1 Gepost op: mei 22, 2009, 12:37:41 pm »
Nee, trophies staan op je PSN, als je de gamedata deletet hou je savefiles ook

Btw 5 GB?
Daarom staat m'n HD zo rap vol...
Een forum zonder sigs is als een café zonder bier, barkrukken, tafels, een toog en een cafébaas

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: Geheugen PS3
« Reactie #2 Gepost op: mei 22, 2009, 12:57:12 pm »
Hoi , als je naar je Gamedata gaat zie je je spellen staan , ik heb bijvoorbeeld bioshock en die is al gelijk 5 GB , als ik de gamedata verwijder zijn dan ook gelijk mijn trofeeen van die game weg ?

Game data is de Installatie van het spel, deze heb je perse nodig om te spelen.

Trofeeen staan online op de PSN.
de gemiddelde spellen zijn ongeveer 5GB groot, ik weet niet wat voor harddisc je heb, maar met 40GB heb je wel weinig.
Wat je zou kunnen doen is deze vervangen door een 320 GB, of 250GB, wat je zelf wilt.

Als je dit doet, is dat geen probleem en krijg je ook geen problemen met garantie.

Als je dit doet, formatteer wel eerst de hardeschijf in de playstation voordat je ook maar iets installeerd! anders gaat het fout.

Offline Sandervw92

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geheugen PS3
« Reactie #3 Gepost op: mei 22, 2009, 01:02:56 pm »
Ik heb inderdaad maar 40 gb , daarom probeer ik spellen platinum te krijgen en dan te ruilen voor andere spellen. En nu weet ik ook dat ik die spellen die ik dan dus kwijt ben gewoon kan verwijderen. bedankt

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geheugen PS3
« Reactie #4 Gepost op: mei 22, 2009, 08:08:49 pm »
Ik heb inderdaad maar 40 gb , daarom probeer ik spellen platinum te krijgen en dan te ruilen voor andere spellen. En nu weet ik ook dat ik die spellen die ik dan dus kwijt ben gewoon kan verwijderen. bedankt

Voor zo'n 9 tientjes een 500GB schijf aanschaffen en die 40 eruit gooien dan heb je nergens last meer van.

Offline oliebol

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1974
  • Aantal schouderklopjes: 10
  • Welcome to PS3World!
Re: Geheugen PS3
« Reactie #5 Gepost op: mei 22, 2009, 11:08:24 pm »
Even offtopic:

Kan je ook trophies halen zonder PSN ID?
En als je hem wel hebt, maar bent uitgelogd?


HAVES: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 08, FIFA 09, FIFA 10, Gran Turismo 5 Prologue, Harry Potter OVDF, Killzone 2,

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geheugen PS3
« Reactie #6 Gepost op: mei 23, 2009, 12:01:46 am »
Even offtopic:

Kan je ook trophies halen zonder PSN ID?
En als je hem wel hebt, maar bent uitgelogd?

Ja je trophy's kan je dan alleen inlezen in je PS3 zelf en niet via PSN ID. Op het moment dat jij je PSN ID koppelt aan je PS3 account dan worden de trophy's van PS3 gekopieerd naar je PSN ID.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013