Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: geen signaal meer via DVI of component  (gelezen 1528 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline alien

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
geen signaal meer via DVI of component
« Gepost op: april 13, 2009, 05:54:30 pm »
PS3 is aangesloten via DVI , en dit al maanden.Plots echter is er geen signaal meer op de tv , een LCD.Ook component werkt niet meer met de PS3.Mechaniekers zijn langs gewest : er is niets aan de TV , want ik kan WEL andere toestellen aansluiten op DVI.Als ik de PS3 aansluit op een andere tv met hdmi werkt ie wel...Ik heb ook de hdmi-dvi kabel vervangen , en dat maakt ook niets uit.Wat nu ?



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #1 Gepost op: april 13, 2009, 07:30:15 pm »
Keer proberen de PS3 te resetten. Als de PS3 uit staat de aan/uit knop ingedrukt houden tot je een paar piepjes hoort.

Offline alien

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #2 Gepost op: april 14, 2009, 07:46:42 am »
zal het eens proberen , maar wat gebeurt er precies bij een reset ?

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #3 Gepost op: april 14, 2009, 07:56:10 am »
zal het eens proberen , maar wat gebeurt er precies bij een reset ?

Niets bijzonders, alleen worden de output settings weer terug gezet.
Dit helpt vaak als je geen signaal meer op de tv/lcd hebt.
Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline alien

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #4 Gepost op: april 15, 2009, 08:47:09 pm »
Een reset helpt ook al niet.

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #5 Gepost op: april 15, 2009, 08:52:43 pm »
als de ps3 wel op een andere tv werkt via HDMI, en niet op deze via HDMI, dan ligt het misschien aan de tv zelf?

Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #6 Gepost op: april 16, 2009, 06:06:32 am »
als de ps3 wel op een andere tv werkt via HDMI, en niet op deze via HDMI, dan ligt het misschien aan de tv zelf?



Is de enige optie die nog over is want de andere opties zijn weggestreept. Als jou PS3 het met dezelfde kabel wel doet op een andere TV dan ligt het voor 100% aan je eigen TV.

Offline alien

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: geen signaal meer via DVI of component
« Reactie #7 Gepost op: april 16, 2009, 10:27:58 am »
dat denk ik zelf ook , maar als ik via dezelfde kabel een ander toestel aansluit (een dvdrecorder of blu rayplayer) werken deze WEL...
Ik heb nu de PS3 + TV bij een hersteller gebracht , en deze zit nu ook met de handen in het haar.Hij heeft ook geen defect bij de tv kunnen vinden en zoekt een manier om een 'factoryreset' bij de tv uit te voeren....

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013