Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: wanhopig niks lijkt te werken  (gelezen 2592 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline neuselfeuz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
wanhopig niks lijkt te werken
« Gepost op: januari 17, 2009, 12:37:25 am »
ik heb al een tijdje me ps3 allen het probleem is dat ik maar niet op internet/online kan komen. mijn internetprovider is ziggo er loopt een kabel van modem naar wireless router(sitecom). het op adres dat lukt nog wel maar daarna krijg ik DNS error:S (80710104) ik heb het internet overal doorzocht (ook dit forum)  heb me router uiten weer aan gezet me ps3 ook heb hem gereset, open dns gebruikt. heel veel geprobeerd dus maar niks heeft tot noch toe geholpen. mischien nog adviezen van iemand om dit probleem op te lossen?   alvast bedankt in ieder geval.                 



heb games die heel erg vet zijn onl maaar dit lukt dus niet :(



Offline richardps3

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 170
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Dit Is Mijn Club, Mijn Ideaal
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #1 Gepost op: januari 17, 2009, 06:45:50 pm »
ik heb al een tijdje me ps3 allen het probleem is dat ik maar niet op internet/online kan komen. mijn internetprovider is ziggo er loopt een kabel van modem naar wireless router(sitecom). het op adres dat lukt nog wel maar daarna krijg ik DNS error:S (80710104) ik heb het internet overal doorzocht (ook dit forum)  heb me router uiten weer aan gezet me ps3 ook heb hem gereset, open dns gebruikt. heel veel geprobeerd dus maar niks heeft tot noch toe geholpen. mischien nog adviezen van iemand om dit probleem op te lossen?   alvast bedankt in ieder geval.       

heb games die heel erg vet zijn onl maaar dit lukt dus niet :(


ik heb ook ziggo en ik had geen problem. heeft je pc wel internet ik heb namelijk draadloos internet en mijn ps3 vond hem gelijk. heb je al naar sony gebeld en als je nou is je dns invoert meschien dat dat helpt. dat kan je allemaal invoeren bij netwerklocaties. het kan natuurlijk ook zien dat het een verkeerde kabels is of dat hij kapot of versleten is.
« Laatst bewerkt op: januari 17, 2009, 06:47:56 pm door richardps3 »


My Games: fifa 09, GTA IV, need for speed undercover, COD world at war, Killzone 2, Grid
pc : Quad core Q9300, ati radeon HD4850, 4GB RAM, WD 750GB HD, Asus P5Q, samsung T200 20', antec ninehunder behuizing

Offline neuselfeuz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #2 Gepost op: januari 17, 2009, 11:17:20 pm »
me pc heeft wel internet . ik ehb sony al gebed ja die hebben me verschillende dingen verteld uiteindelijk iets met dmz had ik gedaan en het werkte nog steeds niet. dsus ik bel ze terug  zeggen ze sorry we kunnen dan niks voor je doen je meot dan ff cheke bij je internet provider:S en kabel is het ook neit want hij detecteerd de  verbinding wel voor 100% dus. in ieder geval bedankt voor je hulp. weet iemand toevalig hoe ik in de instellingen van me router meot komen/

Offline richardps3

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 170
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Dit Is Mijn Club, Mijn Ideaal
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #3 Gepost op: januari 18, 2009, 05:09:54 pm »
me pc heeft wel internet . ik ehb sony al gebed ja die hebben me verschillende dingen verteld uiteindelijk iets met dmz had ik gedaan en het werkte nog steeds niet. dsus ik bel ze terug  zeggen ze sorry we kunnen dan niks voor je doen je meot dan ff cheke bij je internet provider:S en kabel is het ook neit want hij detecteerd de  verbinding wel voor 100% dus. in ieder geval bedankt voor je hulp. weet iemand toevalig hoe ik in de instellingen van me router meot komen/

ik heb dat ook is gehad met mijn kabel dan heeft hij wel 100% verbinding maar dan zit er een storing in de kabel moet je hem is van je router naar je pc dooen en kijken of je verbining hebt


My Games: fifa 09, GTA IV, need for speed undercover, COD world at war, Killzone 2, Grid
pc : Quad core Q9300, ati radeon HD4850, 4GB RAM, WD 750GB HD, Asus P5Q, samsung T200 20', antec ninehunder behuizing

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #4 Gepost op: januari 20, 2009, 12:23:14 am »
me pc heeft wel internet . ik ehb sony al gebed ja die hebben me verschillende dingen verteld uiteindelijk iets met dmz had ik gedaan en het werkte nog steeds niet. dsus ik bel ze terug  zeggen ze sorry we kunnen dan niks voor je doen je meot dan ff cheke bij je internet provider:S en kabel is het ook neit want hij detecteerd de  verbinding wel voor 100% dus. in ieder geval bedankt voor je hulp. weet iemand toevalig hoe ik in de instellingen van me router meot komen/

om in je router te komen
moet je het id adres in de adresbalk van  internet explorer invoeren
en dan inloggen!

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #5 Gepost op: januari 20, 2009, 12:29:57 am »
Pakt zo te merken DMZ niet of DMZ is niet aan de juiste ip gekoppeld. Je kan ook handmatig de bekende TCP en UDP poorten openen in je router.

Offline neuselfeuz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #6 Gepost op: januari 20, 2009, 03:32:13 pm »
het ip adres dat ik dan moet intypen is dat die bij ps3 staat dus system information of van pc  cmd uitvoeren ipconfigall?

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #7 Gepost op: januari 20, 2009, 04:25:03 pm »
wat in je ps3 staat.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline richardps3

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 170
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Dit Is Mijn Club, Mijn Ideaal
Re: wanhopig niks lijkt te werken
« Reactie #8 Gepost op: januari 22, 2009, 06:48:35 pm »
dat staat bij netwerkinstellingen ofzo en dan status geloof ik maar dat weet ik niet zkkr maar moet je maar even kijken daar staat zo ie zo het ip adres


My Games: fifa 09, GTA IV, need for speed undercover, COD world at war, Killzone 2, Grid
pc : Quad core Q9300, ati radeon HD4850, 4GB RAM, WD 750GB HD, Asus P5Q, samsung T200 20', antec ninehunder behuizing

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013