Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3  (gelezen 6912 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Crokyz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Gepost op: januari 03, 2009, 07:02:10 pm »
Ik heb sinds 2 weken een PS3 van 80GB. Nu hebben we gelijk een nieuwe Tv gekocht, namelijk een: Phillips 26PFL3403/10  66CM LCD/HD Ready. Ook heb ik gelijk een HDMI Kabel gekocht van €19,00. Alles werkte gewoon perfect, tot we vanmiddag een demo aan het spelen waren van Smackdown VS Raw. Het beeld liep vast en we hebben de PS3 uitgezet. Vervolgens hebben we hem weer terug aan gezet en kregen we een zwart scherm. In de rechter bovenhoek gaf hij wel aan HMDI 1080P. Hij werkt gewoon helemaal niet. Ook hoor je geen geluid van playstation home.

Na een aantal topics op google te hebben gelezen las ik dat ik het resetknopje 5/10 sec ingedruk moest houden, dit heb ik gedaan en het beeld veranderde in 576P. Maar blijft gewoon zwart..

Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen? Hopelijk zijn er wat snelle reacties, zou graag weer willen spelen!  :'(



Offline jokemaster

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 299
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #1 Gepost op: januari 03, 2009, 07:14:27 pm »
Als je via hem via hdmi hebt aangesloten, probeer eens met de kabel beeld te krijgen die er standaard bij zit geleverd. Ik weet dat beeld ziet er niet uit, maar je kunt op die manier wel weer alles even instellen om vervolgens weer beeld te krijgen via hdmi.


Offline Crokyz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #2 Gepost op: januari 03, 2009, 07:16:15 pm »
Als je via hem via hdmi hebt aangesloten, probeer eens met de kabel beeld te krijgen die er standaard bij zit geleverd. Ik weet dat beeld ziet er niet uit, maar je kunt op die manier wel weer alles even instellen om vervolgens weer beeld te krijgen via hdmi.

Dit heb ik net geprobeerd en ik krijg het zelfde zwarte beeld als bij de HDMI kabel.

Offline Crokyz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #3 Gepost op: januari 03, 2009, 07:51:26 pm »
Ik heb hem op een andere TV aangesloten met de HDMI Kabel en ook de meegeleverde kabel maar hij blijft een zwart/leeg scherm aan geven. Is mijn PS3 nu gewoon na 2 weken al kapot?  :'( >:(

Offline jokemaster

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 299
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #4 Gepost op: januari 03, 2009, 08:16:50 pm »
Maakt je ps3 krassen op je schijfje,zoja dat vrees ik dat je blu-ray lens stuk is.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #5 Gepost op: januari 04, 2009, 01:49:02 am »
Denk eerder HDD probleem.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #6 Gepost op: januari 04, 2009, 09:34:51 am »
dit lijkt mij inderdaad ook een HDD probleem :(
Ik zou er even mee terug gaan naar de zaak waar je hem gekocht heb, met de 2 kabels, en dan laat je die mensen het uitproberen


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Crokyz

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: TV Geeft zwart beeld bij aanzetten PS3
« Reactie #7 Gepost op: januari 04, 2009, 07:22:24 pm »
Gelukkig is m'n probleem opgelost. Het indrukken van het standby-knopje aan de voorkant totdat je een DUBBELE piep hoort heeft geholpen. Ik heb zoveel gelezen waar iedereen dit beschreef maar heb gewoon telkens over het woordje DUBBEL gelezen. :) Hij doet het dus weer! Bedankt dat jullie me geholpen hebben ;)

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013