Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Poll

Kan ik mijn aziatische software NL maken?

Ja
3 (11.5%)
Nee
5 (19.2%)
Misschien
18 (69.2%)

Totaal aantal stemmen: 26

Auteur Topic: Aziatische software PS3  (gelezen 2170 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Aziatische software PS3
« Gepost op: december 27, 2008, 08:06:16 pm »
Haii mensen..!!!

Ik wilde natuurlijk weer een witte PS3 die nog niet in NL te verkrijgen is, dus ik heb deze besteld vanuit Hong Kong.

En nu vroeg ik me dus af of ik de Aziatische software kan veranderen naar NL/Engels..
Over het algemeen heb ik er geen last van.. Het is alleen wel héél ingewikkeld dat ik een menu krijg als ik een Blue-Ray wil kijken  :o  :D

Alvast bedankt..!!!



Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #1 Gepost op: december 27, 2008, 08:19:00 pm »
Volgens mij kan je gewoon instellen dat je taal Nederlands is en elke keer als je er dan een spel in stopt dan is het spel ook in het Nederlands. Ik heb namelijk mijn ps3 in Duitsland gekocht en ik koop ook al mijn games hier in Duitsland, maar ik heb nog nooit een woord Duits gezien op de ps3.

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #2 Gepost op: december 27, 2008, 08:26:32 pm »
Ja dat heb ik dus al meteen verandert.. Alles is in NL behalve dus die Blue-ray..

Kan er ook niet echt iets over vinden op internet :(

Offline kingsofps3

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 57
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Iedereen! Friends?? Voeg me toe! sergeant_Hale1
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #3 Gepost op: december 27, 2008, 08:27:29 pm »
het lijkt me ook wel dat je het in het nederlands kan veranderen,alleen lijkt me lastig om te vinden waar je de taal moet veranderen:P   denk ook dat de bijgeleverde boekjes niet nl zijn:S

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #4 Gepost op: december 27, 2008, 08:28:09 pm »
Gezien de regiocode zal Blu-Ray op Aziatisch blijven staan.

Offline kingsofps3

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 57
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Iedereen! Friends?? Voeg me toe! sergeant_Hale1
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #5 Gepost op: december 27, 2008, 08:29:08 pm »
denk dan dat je het niet kunt veranderen:(

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #6 Gepost op: december 27, 2008, 08:31:55 pm »
Oké duidelijk..

Thanks voor de reacties..

Dan ga ik gewoon een beetje extra van de mooiigheid genieten ;)

 O00

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #7 Gepost op: december 27, 2008, 08:32:52 pm »
Oh.. Ik stop d'r nu een dvd in van de videotheek.. en die doet het wel :s

Hmmm nouja.. dan moet ik voortaan maar huren...

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #8 Gepost op: december 27, 2008, 08:35:08 pm »
Als je alleen het menu in het Japans/chinees krijgt dan is het niet zo'n heel groot probleem. Als je de audio/ondertiteling maar kan veranderen naar Engels en misschien zelfs Nederlands. Ik weet niet of dat mogelijk is bij de meeste films want dan hoef je nog maar een paar worden Japans te leren :).

Een dvd ???? Die zouden niet regiovrij moeten zijn volgens mij dus dat is wel vreemd.

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #9 Gepost op: december 27, 2008, 08:39:34 pm »
Oeps.. ik bedoelde Blue-Ray..

Ja het is me wel gelukt net een film te kijken dmv wat geklik her en der.. Maar die ondertiteling kreeg ik niet goed ingesteld.. Kon alleen Japans :s

Nouja, ik ga er vanuit dat het aan de Blue-Ray zelf lag aangezien die van de videotheek het net wel goed deed...

Bedankt voor de antwoorden en sorry for wasting your time ;)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #10 Gepost op: december 27, 2008, 08:46:45 pm »
Europese Blu-Ray's zullen het denk ik niet doen op de Aziatische PS3.

Offline Chiara

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #11 Gepost op: december 27, 2008, 08:51:42 pm »
Jawel.. Ze spelen wel af...

Als je menu/ondertiteling niet meetelt doet hij het perfect  O00

Maar zoals ik al zei.. De Blue-ray doet het wel van de videotheek dus misschien ligt het aan de CD ofzoiets dergelijks..

Bedankt voor de reacties.!!

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Aziatische software PS3
« Reactie #12 Gepost op: december 27, 2008, 08:54:03 pm »
Jawel.. Ze spelen wel af...

Als je menu/ondertiteling niet meetelt doet hij het perfect  O00

Maar zoals ik al zei.. De Blue-ray doet het wel van de videotheek dus misschien ligt het aan de CD ofzoiets dergelijks..

Bedankt voor de reacties.!!

Misschien geluk dat je aantal Blu-Rays via videotheek zonder regiocode hebt maar normalitair zou je 80% van de in Europa gekochte Blu-Ray's niet moeten kunnen afspelen.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013