Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding  (gelezen 3261 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Gepost op: november 25, 2008, 09:43:29 pm »
als ik online wil met pes2009
dan lukt mij het op een of andere manier niet,
ik krijg dan deze melding :

Unable to transmi using UDP port 3658.
You may need to connect directly to the
internet or adjust your connection device i.e.
router settings etc.
Assign DMZ,Port Mapping,Configure NAT
Table and other router settings to the
PLAYSTATION®3 system. Individual
products may use unique terminology.

En vervolgens kan ik dan op Retry of Back duwen.
Bij retry verschijnt weer t zelfde..
en bij back keer ik terug naar het spel menu..

Kan iemand helpen a.u.b.????
Overgens ik ben wel gewoon online met mn account en kan wel cod5,fifa09 online zonder problemen
en kan gewoon berichten verzenden via ps3 met m'n vrienden..
« Laatst bewerkt op: november 25, 2008, 09:45:28 pm door AFCA043 »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #1 Gepost op: november 25, 2008, 10:01:32 pm »
In je internet router UDP poort 3658 open zetten.

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #2 Gepost op: november 25, 2008, 10:05:27 pm »
zou je me kunnen uitleggen hoe dt zou moeten?
en niet tot ik dalijk niet meer normaal online kan

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #3 Gepost op: november 29, 2008, 09:07:39 am »
??????????????????????????????????

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
« Laatst bewerkt op: november 29, 2008, 12:09:44 pm door HHC-bossie »
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #5 Gepost op: november 29, 2008, 05:22:07 pm »
oke,
ik zal eens kijken erg bedankt

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #6 Gepost op: november 29, 2008, 05:37:18 pm »
oke ik weet nu hoe het moet
maar ik krijg nu dan een schermpje en dan moet je wachtwoord en gebruikersnaam invoeren..
nu weten we dat niet meer,
en admin / password lukt ook niet..

wat nu te doen?

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #7 Gepost op: november 29, 2008, 05:59:23 pm »
heb ff de doos erbij gepakt en ff mn wachtwoord achterhaalt
en t lukt.

maar nu moet ik die openzetten fzoiets (die poort)
maar dt snap ik niet..
sorry jongens..
kan iemand aub helpen

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #8 Gepost op: november 29, 2008, 06:46:48 pm »
Welk merk router heb je en welk type want dit verschilt per router.

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #9 Gepost op: november 29, 2008, 06:49:09 pm »
kijk ik heb nu net al die dingen ingevoerd als ik dt goed heb gedaan maar
ik krijg die melding nu nog steeds..

ik heb een: Netgear WGR614v6

Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #10 Gepost op: november 29, 2008, 06:56:14 pm »
hier een screenshot

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #11 Gepost op: november 29, 2008, 07:32:58 pm »
192.168.1.4 is wel het ip van de ps3?


Damn... heb zelf webserver draaien die al port 80 gebruikt...


Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline AFCA043

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 175
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #12 Gepost op: november 29, 2008, 07:36:59 pm »
ja dat is gewoon mijn IP-Adres..
ik weet niet welke ik anders zou moeten gerbuiken
kan ik ergens dat controleren?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #13 Gepost op: november 29, 2008, 10:14:10 pm »
192.168.1.4 is wel het ip van de ps3?


Damn... heb zelf webserver draaien die al port 80 gebruikt...




Geef je die een andere poort.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PES 2009 online lukt niet , krijg ik een melding
« Reactie #14 Gepost op: november 29, 2008, 10:15:42 pm »
ja dat is gewoon mijn IP-Adres..
ik weet niet welke ik anders zou moeten gerbuiken
kan ik ergens dat controleren?

Via je XMB van je PS3 naar systeeminstellingen en dan systeeminformatie. Daar staat je huidige ip adres van je PS3.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013