Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Ps3 topspin 3 fout  (gelezen 1615 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline harry1166

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Ps3 topspin 3 fout
« Gepost op: oktober 27, 2008, 12:59:58 pm »
Yoo..

Ik heb sinds kort een ps3 met topspin 3 gekocht.
Wanneer ik online naar world tour ga en een tegenstander in mijn lobby komt, gebeurd er heel vaak dat de verbinding weg valt waardoor ik 3-0 verlies:S. Ook heb ik wel is dat ik een game niet kan createn en dat er dan een fout komt als volgt:

Er is een fout opgetreden (8002A71A). kheb gelezen dat dit waarschijnlijk een nat-fout is en dat ik me router moet portforwarden.

Klopt dit?

Help aub

grtz



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ps3 topspin 3 fout
« Reactie #1 Gepost op: oktober 28, 2008, 12:12:25 am »
Dat klopt dus het is geen Top Spin 3 fout maar je eigen fout. De bekende UDP en TCP poorten opengooien dan ben je van het probleem af.

Offline harry1166

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ps3 topspin 3 fout
« Reactie #2 Gepost op: oktober 28, 2008, 07:32:03 pm »
Okee..Alleen snap ik niet dat er zo een fout komt want UpNp is beschikbaar

Maar proberen kan ik het wel, om de poorten op te zetten.

Kheb gister wel deze poorten open gezet:..

UDP: 3658 - 3658   
UDP: 3478 - 3479   
UDP: 6000 - 6999
UDP: 10070 - 10080   

Alleen waar moet ik UDP en TCP neerzetten En wat moet ik intypen bij server-ip?

Het volgende staat er al:192.168.123. maar achter 123 kan ik zelf nog wat intypen.

Khoop dat jullie me verder kunnen helpen.

Grtz harry

Offline djamez

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 396
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Ps3 topspin 3 fout
« Reactie #3 Gepost op: oktober 28, 2008, 10:26:45 pm »
waar vindt je die poorten eigenlijk? ik heb dat probleem ook soms, maar heb geen idee waar ik de instellingen van mijn router kan vinden..

Offline stevenh007

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 75
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Ps3 is the word
Re: Ps3 topspin 3 fout
« Reactie #4 Gepost op: oktober 29, 2008, 11:23:32 am »
ff achter op je router checke



my ps3 games: Cod4, rachtet and clank, uncharted, formule 1, virtua tennis 3, fifa 08, cod3, Condemned 2, Devil may cry 4, Viking: batle for asgard, Conan, Medal of honor Airborne, Madden Nfl, Nba 2k8, Euro 2008, Splinter Cell double agent, Gran Turismo 5 Prologue, The Bourne en nu

wants:Fifa 0

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ps3 topspin 3 fout
« Reactie #5 Gepost op: november 02, 2008, 08:03:29 pm »
Okee..Alleen snap ik niet dat er zo een fout komt want UpNp is beschikbaar

Maar proberen kan ik het wel, om de poorten op te zetten.

Kheb gister wel deze poorten open gezet:..

UDP: 3658 - 3658   
UDP: 3478 - 3479   
UDP: 6000 - 6999
UDP: 10070 - 10080   

Alleen waar moet ik UDP en TCP neerzetten En wat moet ik intypen bij server-ip?

Het volgende staat er al:192.168.123. maar achter 123 kan ik zelf nog wat intypen.

Khoop dat jullie me verder kunnen helpen.

Grtz harry

ip van je PS3. Deze kan je vinden in de XMB van je PS3 bij systeeminformatie.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013