Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: verbindingsprobleem switch  (gelezen 1370 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline roberto

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
verbindingsprobleem switch
« Gepost op: september 25, 2008, 03:54:48 pm »
Hallo,,,,, Nieuw hier en heb meteen een vraagje,,,

Heb beneden een kabelmodem....hiervandaan gaat de kabel naar een wireles router, zodat ik beneden en op eerste verdieping draadloos internet heb.
Gezien ik in een nieuwbouwoning woon en de wireles het boven niet haalt heb ik vanuit de router een kabel getrokken naar boven.
Hier staat de ps3 en een computer.
De kabel die naar boven gaat; gaat eerst naar de switch(netgear) en van daaruit naar ps3 en naar pc.
Kan mer beide machines online..........maaar als de switch er tussen zit kan ik wel online gamen , maar als ik in cod4 iemand uit vriendenlijst wil inviten kan hij  dit niet....Gooi ik de switch er tussenuit is het probleem weg??????!!!!!


Iemand een idee????? Server staat al op nat2, heb ip adres van ps3 al vrijgegeven in router?????

graag hulp ???????
tnx



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #1 Gepost op: september 25, 2008, 04:17:00 pm »
Welkom!

Zit er op de Netgear switch een firewall? Ik vermoed van wel. Gooi de PS3 in je Netgear switch in DMZ en ik ga er vanuit dat dan je probleem verholpen is.

Offline roberto

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #2 Gepost op: september 25, 2008, 04:26:18 pm »
kan in de netgear switch niets software matig veranderen ...zit geen cd bij...plug and play...

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #3 Gepost op: september 25, 2008, 04:55:37 pm »
kan in de netgear switch niets software matig veranderen ...zit geen cd bij...plug and play...

Zit nooit een cd bij. Welke Netgear switch heb je? Dan kan ik je toegangs url erbij zoeken.

Offline roberto

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #4 Gepost op: september 25, 2008, 07:36:57 pm »
is de gs605

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #5 Gepost op: september 26, 2008, 04:53:21 am »
Typ in je adresbalk van je browser eens 192.168.1.1

Als het goed is kan je nu gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Dan krijg je toegang om alles te configureren.

Offline roberto

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #6 Gepost op: september 26, 2008, 06:37:41 pm »
nope.......krijg geen verbinding.... :(

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #7 Gepost op: september 26, 2008, 07:56:12 pm »
king moet er geen http:// voor (dus in dit geval http://192.168.1.1) ? Doe ik wel altijd.

Trouwens dat adres gebruik je volgens mij ook bij de linksys.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline roberto

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #8 Gepost op: september 26, 2008, 08:03:44 pm »
`die werkt ook niet...............................................

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: verbindingsprobleem switch
« Reactie #9 Gepost op: september 27, 2008, 04:00:03 am »
Http hoef je er niet voor te zetten.

Wordt dus even googlen voor je. Om er binnen te komen begint het in ieder geval met 192.168.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013