Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!  (gelezen 19154 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Danny

  • Gast
Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Gepost op: april 10, 2007, 04:45:13 pm »
Goedendag,

ik heb een probleem met het online komen met mijn PS3. De bedoeling is als je de ethernetkabel in je PS3 stopt dat je meteen online kan. Maar dat werkt niet bij mij. Bij mij komt er een foutmelding over een ''DNS-Fout''??!! Mijn IP-Adres wordt wel herkent, maar verder komt hij niet.

Wie kan mij helpen om mijn PS3 online te krijgen?? Ik heb er geen router tussen & ik heb een kabelverbinding.

Wie kan mij helpen, AUB?

MVG,
Danny



Offline Bram313

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 730
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #1 Gepost op: april 10, 2007, 04:58:34 pm »
Over 't algemeen zijn er dan verbindingsproblemen bij je provider.
maar als je wel internet op je computer hebt dan heb je gewoon je ps3 niet goed ingesteld.
I own: Oblivion, Call Of Duty 4, Devil may Cry 4, Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, Resistance Fall Of Man, Unreal Tournament III, Ninja Gaiden Sigma, Rainbow Six Vegas, Fifa 08, Orange Box, Asassins Creed.

Offline Bram313

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 730
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #2 Gepost op: april 10, 2007, 04:59:54 pm »
ohja   DNS = Dynamic Name Server :P
en zorg dat je "Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen" aan hebt staan
I own: Oblivion, Call Of Duty 4, Devil may Cry 4, Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, Resistance Fall Of Man, Unreal Tournament III, Ninja Gaiden Sigma, Rainbow Six Vegas, Fifa 08, Orange Box, Asassins Creed.

Offline IJskip

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 216
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • God Among Insects
    • Clanpagina
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #3 Gepost op: april 10, 2007, 05:31:27 pm »
Kortom een router er tussen planten en voila. 00O
Support your local serial killer



Danny

  • Gast
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #4 Gepost op: april 10, 2007, 06:19:07 pm »
Het automatisch toewijzen heb ik ook al gedaan, maar daar doet hij helemaal niks mee.

Dus het probleem ligt bij de provider, of ik moet een router aanschaven?

Offline G.Dark

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1987
  • Aantal schouderklopjes: 1
  • Moderator Hardware & Design
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #5 Gepost op: april 10, 2007, 06:21:12 pm »
aan de provider ligt het denk ik niet. misschien dat je het met een router kan proberen. bij mij werkt alles in iedergeval perfect.

Offline Bram313

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 730
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #6 Gepost op: april 10, 2007, 09:24:46 pm »
ligt niet aan deprovider aangezien je dit wel post op internet en dus wel verbinding hebt, en ik werk ook met planet.
I own: Oblivion, Call Of Duty 4, Devil may Cry 4, Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, Resistance Fall Of Man, Unreal Tournament III, Ninja Gaiden Sigma, Rainbow Six Vegas, Fifa 08, Orange Box, Asassins Creed.

Offline G.Dark

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1987
  • Aantal schouderklopjes: 1
  • Moderator Hardware & Design
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #7 Gepost op: april 10, 2007, 10:19:35 pm »
wat ik al zei dus :P.

Danny

  • Gast
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #8 Gepost op: april 11, 2007, 10:24:05 am »
Dus,

als ik het nu zo samenvat, moet ik tussen mijn PS3 & mijn PC een router aansluiten. Dan word DNS wel herkent?

De soort provider heeft er dus niks mee te maken.

Offline G.Dark

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1987
  • Aantal schouderklopjes: 1
  • Moderator Hardware & Design
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #9 Gepost op: april 11, 2007, 12:24:37 pm »
ja ik heb geen router nodig dus ik kan niet echt zeggen wat je wel of niet moet doen..

Offline Flyingmen

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 602
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #10 Gepost op: april 11, 2007, 04:40:00 pm »
bij mij werkt het gewoon perfect
als je internetr verbinding eerst door je router gaat en dan naar boven kan dat nog wel is een aantal probleempjes oplossen
oplossing daarvoor : nieuwe router kopen, dat is iedergeval wat ik moet doen , kut router heb ik :P

Danny

  • Gast
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #11 Gepost op: april 11, 2007, 08:08:16 pm »
Okey,

maar ik heb er geen router tussen. Mijn internet verbinding gaat rechtstreeks naar mijn PC of als het kan naar mijn PS3.

Ik snap er echt niks van. Ik heb mijn PS3 geupdate naar 1.6, maar dat werkt ook niet. Ik heb de update via een Memorystick gedaan. Maar als het goed is, heeft dat er niks mee te maken.

Offline Nvidia

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 33
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #12 Gepost op: april 12, 2007, 06:13:27 pm »
vraag es naar jouw internet provider of er een router of een gewone switch/hub of wiifi geplant kan worden zonder dat er een conflict kan veroorzaken door jouw ps3, want ik heb gewoon een switch ( € 10,- computerland ) geplaats voor de pc en ps3 en t werkt formidabel. Succes !!

indee

  • Gast
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #13 Gepost op: april 15, 2007, 02:02:07 pm »
wat dacht je van een moden????

Offline G.Dark

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1987
  • Aantal schouderklopjes: 1
  • Moderator Hardware & Design
Re: Internetverbinding via PS3 niet mogelijk? DNS-Fout? Help Me aub!
« Reactie #14 Gepost op: april 15, 2007, 02:14:18 pm »
lukt niet bij elke modem.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013