Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps 3 aansluiten op een pc monitor  (gelezen 1429 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Turtlewax

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Gepost op: september 03, 2008, 10:54:46 am »
Goedendag.

Ik ben van plan binnenkort een ps 3 aan te schaffen alleen nu wil ik het liefst op mijn pc monitor blijven gamen.Nu heeft mijn beeldscherm alleen een vga aansluiting,moet ik nu een nieuwe monitor kopen met hdmi of zijn er kabels te koop waarmee ik mijn ps  3 op mijn monitor kan aansluiten.(mijn monitor is trouwens een samsung syncmaster 913n)

Alvast bedankt   O00



Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #1 Gepost op: september 03, 2008, 11:39:01 am »
dr bestaat ook zo'n kastje die dat HDMI kan maken ofzoiets.

je kan beter sparen voor een HD ready/Full HD tv.

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #2 Gepost op: september 03, 2008, 12:01:23 pm »
op je pc monitor kan je je ps3 aansluiten er zijn speciale kabels en kastjes voor om je ps3 aan je monitor te sluiten.
heb je monitor bekeken ik kan je aanraden om toch voor een hd ready tv te gaan kijken of een pc monitor met hdmi aansluiting.

hier is een link van een leuke tvtje
http://www.bcc.nl/shop/26-29-.LCD_televisies/product/productinfo/os7AqA1wB6EAAAEbs2wK7MFI

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #3 Gepost op: september 03, 2008, 03:35:02 pm »
Hmm ..
Na een gauw kijkje raad ik je ook aan om een nieuwe monitor/TV te kopen ..
Jouw monitor heeft geen HDCP en kan dus het digitale signaal van de PS3 niet verwerken, dan kun je nog zoveel stekkers en koppelstukken gebruiken, het zal niet gaan werken ..

Als je een nieuw TV'je gaat halen raad ik je zoiets aan:
http://www.redcoon.nl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B154681/cid/9004
(Zelfde als die van CrizCroz, maar dan goedkoper dan BCC ;) :P)

Maar als je niet zoveel wilt betalen, en toch liever op het zelfde scherm als van je PC wilt gamen, dan raad ik je gewoon aan een nieuwe monitor voor je PC te halen die ook met de PS3 werkt.. Zoiets als dit:
http://www.pixmania.nl/nl/nl/1173134/art/samsung/20-tft-scherm-syncmaster.html
of
http://www.4launch.nl/shop/product/054004/samsung-tft-monitor-2263uw-22---dvi--hdmi--webcam--zwart-

Dat 2e scherm is 2" groter, heeft een webcam en speakers ingebouwd, en kost daarom ook wat meer ..
Verder hebben beide schermen een aardig contrast, zijn beide HDready, en hebben beiden een HDMI aansluiting ..


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #4 Gepost op: september 03, 2008, 03:48:12 pm »
keek alleen ff snel..:P

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #5 Gepost op: september 03, 2008, 03:48:47 pm »
Ik ook .. kieskeurig.nl :D


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #6 Gepost op: september 03, 2008, 03:51:26 pm »
wel slim ik gebruik dat echt weinig alleen als ik iets voor mezelf koop

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #7 Gepost op: september 03, 2008, 04:18:17 pm »
Ik gebruik het echt veel ..
(voor games heb ik nog een andere site) ..

Ook als ik iemand anders advies geef gebruik ik altijd kieskeurig.nl ..
Hehe :P


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline Turtlewax

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #8 Gepost op: september 04, 2008, 09:58:16 am »
Bedankt voor de reacties  ;D Maar een hd tv ga ik niet kopen want we hebben in de huiskamer al een 120 cm hd lcd scherm maar omdat daar het stroom verbruik nogal hoog van is vinden me ouders het niet goed als ik daar lang achter ga zitten gamen vandaar dat ik gewoon een goede monitor wil.Ik zat zelf hier aan te denken http://www.informatique.nl/652263 Goedkoop en met hdmi  8) Veeeeel goedkoper dan een hd tv,want ik moet ook nog nieuwe speakers kopen om op de ps3 aan te sluiten,heb nu nog een verrot creative t7900 setje maar ik wil een logitech Z-5500 kopen zodat ik die makkelijk op de ps3 kan aansluiten.

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #9 Gepost op: september 04, 2008, 12:01:49 pm »
mooi monitoortje, heb zelf nooit van de merk gehoord.
maar als je geen hd tvtje wil kopen dan die monitor maar

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #10 Gepost op: september 04, 2008, 05:23:39 pm »
Mooie monitor?
Echt niet =S ..

Het merk heb ik ook nog niet van gehoord ..
En verder:
19", en 5ms vertraging ..
Prijs: 250€ ..
Veel te duur in mijn ogen =/

Dan kun je dus echt beter deze pakken:
http://www.pixmania.nl/nl/nl/1173134/art/samsung/20-tft-scherm-syncmaster.html
22", dan ook wel 5ms, maar wel van een bekend en goed merk, en dat voor een heel wat lager prijsje van 189€


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #11 Gepost op: september 05, 2008, 03:22:00 am »
De nieuwe LCD schermen gebruiken amper meer stroom dan een normale TV. Je ouders hebben denk ik een LCD uit de 1e of 2e generatie. Maar wat heb je aan een groot scherm als je hem maar beperkt gebruikt voor dat beetje stroom meer?

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps 3 aansluiten op een pc monitor
« Reactie #12 Gepost op: september 05, 2008, 09:15:27 am »
Mooie monitor?
Echt niet =S ..

Het merk heb ik ook nog niet van gehoord ..
En verder:
19", en 5ms vertraging ..
Prijs: 250€ ..
Veel te duur in mijn ogen =/

Dan kun je dus echt beter deze pakken:
http://www.pixmania.nl/nl/nl/1173134/art/samsung/20-tft-scherm-syncmaster.html
22", dan ook wel 5ms, maar wel van een bekend en goed merk, en dat voor een heel wat lager prijsje van 189€

hij ziet er mooi uit of ie goed is een andere vraag:P

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013