Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Signaalsterkte laag  (gelezen 3428 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline PDA

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 1
  • Aantal schouderklopjes: 0
Signaalsterkte laag
« Gepost op: augustus 17, 2008, 06:52:14 pm »
M'n signaalsterkte van mijn draadloze netwerk is na aanschaf van de PS3 erg laag. En ook als ik online ga met mijn PS3 gaat dat erg traag, is dat te verhelpen?



Offline XJoost

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 256
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #1 Gepost op: augustus 17, 2008, 11:02:17 pm »
waar staat je router??

Probeer m eens zo hoog mogelijk te plaatsen in de ruimte waar ie nu staat

Probeer ook de antennes van de router iets anders te zetten...

Succes O00

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #2 Gepost op: augustus 18, 2008, 09:25:28 am »
probeer eens met draad

PSN: youpy

Offline martijn41

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 38
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #3 Gepost op: augustus 22, 2008, 07:51:00 pm »
inderdaad ik had precies het zelfden en heb nu kabel aan gelegd en hij is meteen stuk beter

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #4 Gepost op: augustus 22, 2008, 08:11:17 pm »
Is vrij logisch dat je met draad een snellere/betere verbinding hebt. Bij mij staat de router beneden en zit ik met de ps3 boven, toch haal ik gewoon een downsloadsnelheid van 1.6 mb/s, niet alle routers hebben een even goede antenne.

Offline martijn41

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 38
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #5 Gepost op: augustus 23, 2008, 10:28:28 am »
das waar maar het heeft ook temaken met nieuw bouw huizen

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #6 Gepost op: augustus 23, 2008, 11:35:29 am »
Hoezo met nieuwbouw huizen ?

Offline XJoost

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 256
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #7 Gepost op: augustus 23, 2008, 01:44:57 pm »
das waar maar het heeft ook temaken met nieuw bouw huizen

Kuch: bouwconstructie ....gewapend beton enz enz

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #8 Gepost op: augustus 23, 2008, 02:17:37 pm »
Nah, daar heeft een goede zender/antenne weinig last van. Wij hebben ook een eigen huis laten bouwen en alles doet het perfect. Daarbij hebben wij ook in een rijtjeshuis gewoond en onze buren van een paar deuren verder hadden dezelfde router/provider en die kon ik ook gewoon ontvangen.

Dus dan ligt het denk ik vooral aan de signaal sterkte van je router.

Offline XJoost

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 256
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #9 Gepost op: augustus 23, 2008, 03:03:56 pm »
Nah, daar heeft een goede zender/antenne weinig last van. Wij hebben ook een eigen huis laten bouwen en alles doet het perfect. Daarbij hebben wij ook in een rijtjeshuis gewoond en onze buren van een paar deuren verder hadden dezelfde router/provider en die kon ik ook gewoon ontvangen.

Dus dan ligt het denk ik vooral aan de signaal sterkte van je router.

Dan niet....

Het ligt ook aan de signaalsterkte van je router

Maar zekerste weten dat het ook ligt aan de bouwconstuctie van je huis

Wel eens met je mobiel weinig/geen bereik gehad in een fabriek of hal of kantoor??


Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #10 Gepost op: augustus 23, 2008, 04:36:24 pm »
Fabriek, hal en kantoor..... dan heb je het ook over heel wat stevigere constructies maar in een normale gezinswoning kan het eigenlijk geen problemen opleveren. Natuurlijk als je echt een crappie router hebt dan zal zelfs het tuinhekje van de buren een probleem opleveren maar een degelijke router zou die problemen niet moeten hebben.

Maarja wil je geen kabel door je hele huis leggen en geen nieuwe router kopen kijk dan eens of je misschien internet via je stopcontact wil hebben, die setjes hebben ze meestal wel liggen bij de mediamarkt.

Offline XJoost

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 256
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #11 Gepost op: augustus 23, 2008, 05:41:34 pm »
Of je koopt een extender...

Probeer nu eerst maar eens ff je router een stuk hoger te zetten...en verzet je antennes maar ens ff..


Succes O00

Offline XJoost

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 256
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Signaalsterkte laag
« Reactie #12 Gepost op: augustus 23, 2008, 05:43:36 pm »
Het signaal is wel altijd afhankelijk van de omstandigheden in de ruimte, de dikte en materiaal van muren, de afstand van router tot de PC, de aanwezigheid van overige storende elementen en het aantal PC’s in het netwerk etc. De kwaliteit van het signaal bij draadloos is dan ook altijd per locatie en huissituatie verschillend. Hoe dichter de PC bij het modem staat, hoe groter de kans op een zo goed mogelijk en storingsvrij signaal. Staat de PC op zolder en het modem beneden in de meterkast, dan is de kans dat het signaal soms wegvalt of zelfs helemaal niet kan overbruggen wel een stuk groter.


Bron:planethold service

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013